DV2023 Sohbet Odası
-
@solidoffical 2-5 gün içinde açılıyor
-
@meret, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar, greencard mülakat aşamasında bankadaki paranın nakit olarak görünmesi şart mı? Benim üzerime araba, eşimin üzerine ev var bu yeterli oluyor mu? Olurda son anda onay alamazsak boşuna arabadan evden olmayalım. Teşekkürler.
Taşımazı kabul ediyorlar ama her halükarda en az 10bin dolar nakit göstermekte de fayda var.
@melis0148, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Başvuru yapacağımız pasaportun geçerlilik süresi en az ne kadar olmalı?
başvurunun yapıldığı gün geçerli olması yeterli. Seçilirseniz yeni pasaport ile devam edebilirsiniz ama başvuruyu yaptığınız pasaportu kaybetmeyin o da lazım olacak.
@Burhan-evin, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
bir sorum olacak.. fotoğrafların taranması diye birşey okudum birleşik devletler ana sayfasının sıkça sorulan sorular kısmında,fotoğrafı nasıl tarayacaz bilgisi olan varmı?
O elinde basılmış fotoğraf olup da dijital hali olmayanlar için. Elinizde dijital varsa taramaya gerek yok.
@ahmettemha, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
başvurular ne zaman açılacak
6 ekim- 9 kasım
-
Merhaba bu ilk iletim. Başvurular 6 Ekimde başlıyor. Benim sorum şu ki daha önce bildiğim çekiliş için başvuru esnasında ben yada eşim adına başvuru yaparken ikimizin de (ayrı ayrı başvuru yapacağımız için) pasaportumuzun olması gerektiğiydi. Çocuklarımız için şu aşamada pasaport zorunluluğu yok diye biliyordum. Kısmet olurda çekilişte talihli olursak sonra ki aşamalarda çocuklarıma pasaport gerekecek diye biliyordum. Bugün ekşi sözlükteki bir yazar arkadaş ilk başvuruda çocuklara da pasaport gerekiyor diye bir şey yazmış ve şu an muallakta kaldım. Çocuklarımın su an pasaportu yok çünkü :(
-
Hayırlı olsun. Herkesin gönlüne göre olsun inşallah. 😁
-
@İsveçCadısı Daha mülakat işlemleri vs vs başlamadı bizim için inanın bilmiyorum ama forumda 15 bin usd kazanan 5000 usd de aileden her birey için gösterilmelidir diyenler var bakalım bizde konsolosluğa gidince göreceğiz :)
-
@Barsamagic, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@İsveçCadısı Daha mülakat işlemleri vs vs başlamadı bizim için inanın bilmiyorum ama forumda 15 bin usd kazanan 5000 usd de aileden her birey için gösterilmelidir diyenler var bakalım bizde konsolosluğa gidince göreceğiz :)
Teşekkür ederim bol şans.
-
@Barsamagic konsolosluk sizin amerikaya gidince en kısa zamanda delivery haricinde para kazanabileceğiniz bir mesleğe yada yeteneğe sahipmisiniz ona bakıyor. İkinci baktığı kısım hangi eyalete gideceğiniz her eyalette ev - yemek - araba - benzin herşeyin fiyatı farklı. Bundan dolayı kesinlikle bu kadar para olacak diye bir kriter yok. Amerika da yaşam maliyetlerinde bazı kimseler yardımları koşturuyorlar. Bu kişiler geçim derdini çözemezlerse daha da kötü duruma düşecekler ve de devlete yük binecek ondan dolayı konsolosluk para isterken sizi sizden daha çok düşünüyor ama herkes yanlış anlıyor. Gideceğin yerde tanıdıkların var mı varsa onlar sana destek olur maddi ve manevi olarak gibi gibi daha da yazılır.
-
@Barsamagic, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Tecrübelerinizi paylaşmayı eksik etmeyin. Olurda kazanırsak her paylaşıma ihtiyacımız var.
-
@BELKISSİMSEK bu ekşisözlükte yazan kişi kesin aracı kurumdan birisidir. Yaz yalanı inansın insanlar
-
merhabalar,mülakata kaç kere girmeme hakkımız oluyor bilen var mı,eğer kazanırsam zorunlu sebepten dolayı en erken 1 sene sonrası girebilirim aklıma takıldı baya
-
türkiyeden kaç kişi başvuruyor acep buna ?
-
@Resp3xt, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
türkiyeden kaç kişi başvuruyor acep buna ?
benim gördüğüm yazılara göre pasaport şartı sonrası 150/160k arası önceki yılların resmi olmayan ortalamaları alındığında çıkma ihtimali 1/100
-
@Resp3xt sonuçlar açıklandıktan sonra istatistikler açıklanıyor mayısa kadar bekleyin
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Resp3xt sonuçlar açıklandıktan sonra istatistikler açıklanıyor mayısa kadar bekleyin
Selam, son başvuruda (DV-2022) kaç kişi başvurmuş acaba nereden bakabiliriz?
-
-
@ayvalik10 cevapladığınız için teşekkürler.
-
@BELKISSİMSEK ne demek lafı bile olmaz biz aileyiz birbirimize yardımcı olacağız
-
Sonunda basvuru tarihleri acikladin hadi bakalım hayırlısı herkese bol şans ama en çokta kendime 😄 inşallah bu sefer olurda şu bekleme odasından diğer odalara terfi edebilirim...
-
Böyle bir uygulama varsa ben de bağış yapmak isterim.
-
@halilk2020, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells Ustat kafama takılan bir soru var. Green card sahipleri amerikaya yerleştikten sonra oradan internet bankacılık yaparak ( örnek iş bankası) emlak vergisi, site aidat, faturalar vb ödemeleri yapabilme imkanları mümkün müdür?
şimdiden TeşekkürlerEvet, mumkundur... Bu sekilde yapan arkadaslarin deneyimlerinin surada olmasi lazim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/70/abd-türkiye-arası-para-transferleri
Bir bakin isterseniz, eger bulamazsaniz diger basliklar arasinda arariz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum