Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

  • @Erkand Merhabalar, çok teşekkür ederim, size de bol şanslar diliyorum. Umarım ileride o gün geldiğinde ikimiz de güler yüzle burada aynı sayfaya bakıyor oluruz. :)

    10000$ olarak düşünürsek o halde beni karşılayacak insanların olması ve onların yardımcı olabileceğini göz önünde bulundurursak sanırım yukarıda belirttiğim 8500$-9500$ onlar için yeterli olacaktır. Bu konuda biraz rahatladım, çok teşekkürler.

    Evet, bugün sabah yine konusu açıldı hatta- kendileri benim için ABD'den başvuru yapabileceklerini söylediler hatta, artısı/eksisi olur mu emin değilim ama sanırım başvuruyu kendim yapacağım yine de buradan.

    Evet çekiliş şans işi belirttiğiniz gibi, sanırım sonuç olumlu olursa mülakata bir nebze de olsa eli sağlam gideceğim görünüşe göre.

    Askerlik dışında hiç yurt dışı deneyimim olmadı, söylediklerinize göre polis belgesi gerekmeyecek. Olursa da çıkarsa, en kötü ihtimalle sanırım AP'ye kalma durumum olur, onu da belgeyi çıkartıp verdikten sonra geçerim diye tahmin ediyorum o halde.

    Vakit ayırıp cevapladığınız için tekrardan teşekkürler, sevgiler. :)


  • @crazycells Merhabalar. Öncelikle emeğiniz ve cevaplarınız için teşekkür ederim. :)

    Öğrenci pasaportuna başvuracağım ve başvurumu bununla yapacağım, bunu öğrendiğim çok iyi oldu, hem maddi hem de psikolojik bir külfetten kurtardınız desem yeridir. :)

    Bu konuyu inceleyeceğim, gerekli şartları sağlayabilirsem mutlaka başvuracağım.

    Aileden gelen bir birikimim ve mal varlığım maalesef yok, Türkiye'de kendi yağında kavrulmaya çalışan ailelerden birisiyiz, düşüncelerimi pozitif ve realist tutarak elimden gelen her şekilde birikim yapmaya çalışıyorum. Yine de muhtemelen en fazla 8500$-9500$ arası bir para ve araba gösterebileceğim.

    Göndermiş olduğunuz o linki de hemen inceleyeceğim, teşekkürler. :)

    Hayır, bir yıldan fazla kalmadım. Yaklaşık 8 ay kadar bir süre kaldım ve bu süre boyunca TSK çatısı altındaydım, sadece kendime ait bir telefon hattım vardı ve bunu da ayrılmadan önce kapattırmıştım, tüm evraklarım mevcut.


  • İLK BAŞVURU
    DV2023 - Loading...

    Wait for me USA

  • ⭐⭐

    @Kenan-Omarov Hayır, bekliyoruz..

  • ⭐⭐

    @izm
    Başvuruyu kendiniz de kolayca yapabilirsiniz
    Forumda ve Yeşil Kart Forum Youtube hesabında videolar mevcut.

    Rica ederim tekrardan bol şans 🙂


  • @ayvalik10 cok tesekkür ederim.


  • @Berkay-Seymen Umarım değildir. 🤦‍♂️


  • @ayvalik10 size bir sorum daha olucak ama. Bugun cektirdim fotograflari ailecek foto boyutlarina baktigim zaman 600x600 gozukuyor bu siteye yuklemeye calistigimiz zaman bir sikinti yaratir mi acaba.


  • Arkadaş millet resimeri çektirmiş. Kontrolünü yapıyor. Bense eşimin 04.10.2021 tarihindeki kuaför randevusunu bekliyorum. Efendim kuaföre gitmeden foto çekilmezmiş. Ne olacak bu erkeklerin çilesi. 😳😳😳

  • ⭐⭐

    @Satarer 😂👍

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @frkbzdg her iki linkten kontrol ettir kafan rahat olsun hem de içine siner kaldı ki zaten 600x600 olması gerekiyor ki kuralı böyle

    https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker
    https://greencardphotocheck.com/tr/


  • @ayvalik10 tamamdir cok tesekkurler ilk defa yapinca boyle oluyor. 😁


  • Forumun bazı çok yıllık üyeleri bir ara abd'ye gittiklerinde yapacakları işlerden kalacakları evlere kadar planlarını anlatıyolardı burda. O zamanlar üye değildim ama insanların hayallerini okumak çok hoşuma gidiyordu ilginç bir yaşama sevinci geliyordu bana da 😂😂 Umarım 2023'de aramızdan bol bol tırcı ve uberci çıkar. Şans çok isteyenlerden yana olsun 😉


  • @crazycells Ustat kafama takılan bir soru var. Green card sahipleri amerikaya yerleştikten sonra oradan internet bankacılık yaparak ( örnek iş bankası) emlak vergisi, site aidat, faturalar vb ödemeleri yapabilme imkanları mümkün müdür?
    şimdiden Teşekkürler


  • @halilk2020, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @crazycells Ustat kafama takılan bir soru var. Green card sahipleri amerikaya yerleştikten sonra oradan internet bankacılık yaparak ( örnek iş bankası) emlak vergisi, site aidat, faturalar vb ödemeleri yapabilme imkanları mümkün müdür?
    şimdiden Teşekkürler

    Green card veya Amerika özelinde değil yurtdışında internete girebildiğiniz yerlerde bankacılık işlemlerini tabii ki devam ettirebilirsiniz.


  • @eynar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @halilk2020, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @crazycells Ustat kafama takılan bir soru var. Green card sahipleri amerikaya yerleştikten sonra oradan internet bankacılık yaparak ( örnek iş bankası) emlak vergisi, site aidat, faturalar vb ödemeleri yapabilme imkanları mümkün müdür?
    şimdiden Teşekkürler

    Green card veya Amerika özelinde değil yurtdışında internete girebildiğiniz yerlerde bankacılık işlemlerini tabii ki devam ettirebilirsiniz.

    Teşekkürler


  • Dolar yarım saat önce 8.96 oldu , bu gidişle biz kazansak gidene kadar 10 bin dolar göstermek hayal olacak , seneye 10 olduğunu düşünürsek bizi en çok maddiyat zorlayacak

  • ⭐⭐⭐

    @Rhonster

    @Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    başvurular ne zamanmış arkadaşlar ?

    😂😂


  • Merhabalar, bu sene inşallah başvuracağım, olur da kazanırsam 2023 yılında gideceğim fakat okulum 2024 yılında bitiyor üstüne 1 yıl daha uzayabilir. Yani 6 ay içinde ABD’ye gidip tekrar dönmem gerekiyor ve Türkiye’ye döndükten sonra en az 1 en fazla 2 yıl okulum için kalmak zorundayım. Nasıl bir yol izlemeliyim, 2 yıl boyunca her yıl gitmem mi gerekli yoksa özel izinleri var mı?

    Bir de fotoğraf çektirmiştim oynama yapılmıştı tekrardan orijinal halini istedim fakat fotoğrafımı örnek fotoğraflarla karşılaştırınca yüzüm diğer fotoğraflara göre daha karanlık gözüküyor fotoğrafımda herhangi bir sorun var mı size zahmet ona da bakabilir misiniz?

    https://www.hizliresim.com/5ndj6dg


  • Merhabalar, bu sene inşallah başvuracağım, olur da kazanırsam 2023 yılında gideceğim fakat okulum 2024 yılında bitiyor üstüne 1 yıl daha uzayabilir. Yani 6 ay içinde ABD’ye gidip tekrar dönmem gerekiyor ve Türkiye’ye döndükten sonra en az 1 en fazla 2 yıl okulum için kalmak zorundayım. Nasıl bir yol izlemeliyim, 2 yıl boyunca her yıl gitmem mi gerekli yoksa özel izinleri var mı? Bir de fotoğraf çektirmiştim oynama yapılmıştı tekrardan orijinal halini istedim fakat fotoğrafımı örnek fotoğraflarla karşılaştırınca yüzüm diğer fotoğraflara göre daha karanlık gözüküyor fotoğrafımda herhangi bir sorun var mı size zahmet ona da bakabilir misiniz? https://www.hizliresim.com/5ndj6dg


Benzer Başlıklar

  • DV2026 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2019 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum