Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • umarım bugün açıklanır da önümüze bakarız


  • @jesus-christ, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @crazycells Öncelikle selam abi hatırlamıyorsundur belki ama bundan 3 sene önce az başının etini yememiştim 🙂 Sorum olacak sana benim pasaportumun exp date 4.11.1996 bununla mı başvurayım yoksa yeni çıkartıp mı başvurayım ?

    Merhaba

    söylediğiniz tarih doğum tarihiniz olabilir mi ? 😉

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Hokkabaz36 09/23/2021 olsa daha iyi olmaz mı 🙂


  • başvurular baslasa da bitse su iskence diye bekliyorum, 2. başvurum olacak bu sefer fotograf isine onem veriyorum https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/gocmen-vize-fotograf-ozellikleri/ sitesi ankarada bulunan Özgün foto ya gitmeyi düşünüyorum daha önce giden var mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @canks hernangi bir fotoğrafçıya gidersin vesikalık çektir daha sonra programla ayarlarsın bu kadar stres yapmayın ya. Sorun ne biliyor musun sadece senin için değil bu yazacağım sanki seçilemeyen resim bozuktu ondan seçilemedin havası oluştu bu forumda resim düzgün seçilemeyenler var neden herkes ŞANS faktörünü göz ardı ediyor da her suçu RESİM olayına atıyorlar kimse bilmiyor.


  • açıklanmadı değil mi daha tarihler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nilfersev bu siteyi takip edin çünkü burada yayınlanacak


  • Merhaba Arkadaşlar.
    Uzun zamandır forumun takipçisi olmakla birlikte daha önce hiç yazmamıştım. Buda başlangıç olsun. Öncelikle herkese DV2023 de başarılar diliyorum.

    Sormak istediğim bir soru var ancak öncelikle foruma nasıl resim atabiliyorum bu konuda bilgi verebilirmisiniz. Resim olarak göstermem gereken bir sorun yaşıyorum.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Satarer ikinci resimden sonra hangi resmi koyacaksan onu seçip yüklenmesini bekliyorsun hızlı cevap gönder basman yeterli

    11.jpg

    22.jpg


  • @ayvalik10 Bilgilendirme için teşekkürler.


  • Sormak istediğim soruya gelirsek eğer.
    DV2021 ve DV 2022 de de başvurmuştum. Daha önceki sonuçlarımı tekrar kontrol etmek istediğimde sayfada hata alıyorum. Hata görüntüsünü aşağıya ekliyorum. Değişik bilgisayarlarda ve değişik internet bağlantılarında kontrol etmeme rağmen aynı şekilde hata alıyorum. Acaba sizlerde aynı problemi yaşıyormusunuz. Screenshot_2.jpg

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Satarer mozilla firefox şu anda bu siteyi açan tarayıcı eğer açmıyorsa geçmişi temizleyin o şekilde deneyin ancak yine de açmıyorsa opera VPN özelliğini açarakta bu siteyi açabiliyorsunuz

    şimdi tekrar mozilla ile denedim sorunsuz bir şekilde açtı.


  • @ayvalik10 İlginize çok teşekkür ederim. Geçmişi temizleyince düzeldi. Saygılarımla.👍

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Satarer biz burada aileyiz tabiki de birbirimize yardımcı olacağız. Lafı bile olmaz. Kendinize iyi bakın

  • ⭐⭐

    alt metni merhaba 👋

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Burhan-evin, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Rhonster ozaman niye gitmek için mücadele ediyorsun. başkasının hakını yiyorsun sen ve senin gibiler. zaten burada daha kuraya bile girmeden amerikada holding kuranlar bile var. çok komik adamın biride yukardaki yorumlarda demişki.ben bilmem atlanta yada bilmem nereyi düşünüyorum floridaya ileride gitmeyi düşünüyorum. yahu ne komik bi durum adam daha kuraya girmeyi hak etymemiş şimdiden ben orda yaşayacam burda yaşayacam.

    insanlar ne düşüneceklerini, ne plan yapacaklarını, buraya ne yazacaklarını kimseye danışacak değiller. eleştirirken, yorumlarken, cevap verirken, gitmeyi hayalettiğiniz Amerikanın, kişisel özgürlük kurallarını önce kendi içinizde işletmeye başlasanız iyi olur. Amerikan toprakları ve kuralları bu forumda başlıyor.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @onuru, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @onuru insanlar ne düşüneceklerini, ne plan yapacaklarını, buraya ne yazacaklarını kimseye danışacak değiller. eleştirirken, yorumlarken, cevap verirken, gitmeyi hayalettiğiniz Amerikanın, kişisel özgürlük kurallarını önce kendi içinizde işletmeye başlasanız iyi olur. Amerikan toprakları ve kuralları bu forumda başlıyor.

    Selamlar, soylediklerinizde haklisinizda, neden bana biyle birsey soyle gereksiniminde bulundunuz acaba? Yanlis bir yorumum yada cevabim mi oldu bilmeden?

    Bir üstteki arkadaşa yazmıştım, ama yanlışlıkla size cevap olarak yazmışım.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    alt metni merhaba 👋

    İnsan hangi evi seçeceğini şaşırıyor. Hepsi birbirinden güsell 🙂


  • Merhabalar! Aylardır forumu takip eden, bir süre önce üye olmaya cesaret edebilmiş ve çocukluk hayalini gerçekleştirmek için ilk adımını atmaya hazırlanmış bir üye olarak ilk gönderimi bu başlık altında paylaşma fırsatını sonunda buldum. Öncelikle forumdaki yönetim ve üyelere birbirinden değerli tecrübelerini, bilgilerini ve tavsiyelerini hemen hemen her başlıkta hiçbir karşılık beklemeden, tamamen iyi niyet ve gönüllülük esasına dayalı bir şekilde aktardığı için teşekkürler!

    Ben Murat, bu yıl 23 yaşına girdim ve üniversite öğrencisiyim. Yurt dışında Management Information Systems olarak geçen, Türkiye'de yeni yeni tanınmaya başlamış Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü okuyorum ve aynı zamanda kendimi yazılım alanında geliştiriyorum. Lise yıllarında AFS YES serüveni ile başlayan Amerika hayalim hayatın getirdiği olumsuzluklar ve sınavlar sebebiyle bu yaşıma kadar ertelenmiş olsa da, bu yıl umuyorum ki şanslı numaralardan birisini de ben ekranımda göreceğim ve hem kendime, hem de aileme yeni bir hayatın kapılarını aralayacağım. Tanıştığıma ve aranızda olmaktan çok memnunum, güzel günlerde görüşmek dileğiyle! 🙂

    **Son olarak, mümkünse Facebook grubuna katılma isteğimi kabul edebilir misiniz?(Yaklaşık 6 kez başvurdum da...) (:


  • @ibrahimasar Köşe parsel her zaman için iyidir. İtina ile barbekü partisi yapılıp Forum kazananları davet edilir. Mükemmel ortam olur görüşündeyim.🤟 🤟


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum