DV2023 Sohbet Odası
-
@celestial_2, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaslar herkese merhaba. Uzun ve secilemedigimiz son basvurulardan sonra tekrar geldik buralara.. En son 2 sene once basvurmustuk, ondan dolayi da unuttum, basvurular Eylul sonu mu yoksa Ekim sonu mu basliyordu? 2023 basvurusu yapacaklara da simdiden iyi sanslar dilerim
Net tarih henüz belli değil. EKim Kasım arası gibi düşün. Tarihler belli olunca arkadaşlar buradan bilgi verir. Ya da son 1-2 sayfayı okursan orada direk site bilgisi paylaşıldı. Direk kendi sitesinden de takip edebilirsin.
-
@celestial_2 genellikle ekimin ilk haftası
-
@Erkand bey merhaba.
Bu sene 2021 6 ekim - 6 Kasım arasında başvuran birisi kazandığında en erken hangi tarihte Amerika'ya girmek zorunda ?
Avrupa'da okulum var o yüzden soruyorum.
Şuan başvuran birisi kaç yılında Amerika'da oluyor veya olmak zorunda ?
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@celestial_2 genellikle ekimin ilk haftası
hocam eğer olurda ikimize çıkarsa seninle mülakatta tanışmak istiyorum :D enerjin harika
-
-
@hknengz 😂nasip olurmu be
-
tarihler açıklandı mı ? bi reklama denk geldim de 6 ekim -9 kasım yazıyodu
-
@Erkand olur be neden olmasın şans
-
-
Bu haber ile bilgisi olan varmı ? , yani 125 bin green card kontenjanı mı ? yoksa green card dahil tüm göçmenlerimi kapsıyor ?
-
@Emir23 mülteci diyor yasal olmayan yani kaçak gelenler diyor green kart ile hiçbir alakası yok.
-
@lusi amerikanın haberi bile yok tarihler konusunda o reklamın nasıl olmuş :)
-
@Emir23 mülteci sınırı diyor. bunun green cardla alakası yok.
-
@Doğan-Hazar öyle bi durum var. Green Card başvurularınızı yapma konusunda yeniden bir düşünmeniz faydalı olacaktır.
-
@efe-kansaslıoğlu Bir kişi bir kişi diyorsun yani xd
-
@zAHo, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand bey merhaba.
Bu sene 2021 6 ekim - 6 Kasım arasında başvuran birisi kazandığında en erken hangi tarihte Amerika'ya girmek zorunda ?
Avrupa'da okulum var o yüzden soruyorum.
Şuan başvuran birisi kaç yılında Amerika'da oluyor veya olmak zorunda ?
mayısta açıklansa mülakatlar eylülde başlar. O da eğer case numaranız ilk başlarda ise. Daha büyük case number demek daha geç mülakat demek. Mülakatta basılan vize de sağlık kontrolünden itibaren 6 ay geçerli. En erken olasılığı hesaplarsak eğer. Eylülde randevu alsanız ve sağlık kontrolunu de 3 gün öncesinden olsa 2023 mart ayında gitmeniz gerekir. Ama case number daha büyük olursa bu 2024 mart ayına kadar uzayabilir.
-
@kartalveat Yıllardır bunları okurum. Sonuç değişmez. ABDyi büyük yapan şeyler sadece ekonomisi veya askeri gücü değil, değerleri. Hukukun üstünlüğü, bağımsız yargı, fikir özgürlüğü, LGBT hakları vs. Bunlar yaşadıkça ABD büyük olarak kalacaktır. Bugün keyif aldığımız her şey ABD ürünü. Teknolojiden, dizilere, filmlere, internetten, akıllı telefona... Bunu hangi ülke yapabilir başka? Paranın değerini belirleyen de çoğu zaman bu gerçekler. Bunlar yoksa paranız da değersiz olur.
Ne zaman ABD bu değerlerinden, teknolojiyi üreten özgür düşünceden, hukukun üstünlüğünden vs koparsa, ve bunlar giderse ABD'de Rusya, Çin benzeri bir ülke olur. Kuru çöl üzerinde Osmanlı'nın yıkılması 100 sene sürdü. ABDnin yıkılması da asırları bulur.
Çin'in Rusya'nın güçlendiği bir dünya insanlık için felaket olur. "Anti ABDcilik" yapan herkes bilerek veya bilmeyerek buna zemin hazırlar. Maalesef ülkemizde de bunu bolca görürüz. Konu hep ABDdir. Bunların asıl amacı yolsuz, rüşvetçi, seçimlerin yenilendiği, muhalefetin istedikleri gibi ezildiği, gerçeklerin eğilip büküldüğü, tek sesli bir dünyadır.
-
@zAHo Bu Case Numberinize bağlı size mülakat tarihi verildiğinde sizin sağlık testine gittiğiniz zaman testiniz yapılır ve size 6 ay bir süre tanınır bu testin günü geçmeden amerikaya giriş yapmanız gerekiyor.
-
Kazanırsam umarım askerdeyken mülakat tarihim çakışmaz, en büyük korkum o
-
Selamlar,
Bu yıl ilk başvurumuzu yapacağız, başvuru yapacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum