DV2023 Sohbet Odası
-
@deniz16 çok teşekkür ederim
-

Umarım bu sefer yüzü gülenlerden oluruz. Herkese bol şans diliyorum... -

Florida, Palm Beach.. -
@yesQyes, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
ahibin
Sadece başvuran kişinin pasaportunun olması yeterli. Sen başvuruyorsan senin pasaportun olmalı, eğer eşinle birlikte başvuracaksanız şansınız artsın diye, ikinizin de pasaportu olmalı.
-
Bu ileti silindi! -
merhabalar bende foto ile ilgili bir soru sorcam. Bu photoonline visa şeklinde siteler var fotoyu uygun istenilen biçime sokan siteler var. Ordan foto yu elde etsek olurmu bir bilginiz var mı
bende 2009 da work and travel yapmıştım şimdi ilk defa greencard a başvurcam bakalım -
@SkyH, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gurars, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Doğan-Hazar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar tekrardan.. Eşimin pasaportu yok, başvuruyu sadece ben yapacağım. Bir sorunla karşılaşır mıyım.
Mayıs ayında başvurum onaylanırsa eşime pasaport çıkarırım düşüncesindeyim.. Teşekkürler şimdiden.Sadece başvuru sahibinden pasaport numarası isteniyor. Eşinizin sadece bilgileri istenir, evli seçeneğini seçtiğiniz için. Ancak kendiniz için ayrı, eşiniz için ayrı başvuru yapmak şansınızı arttırır. Eğer imkan varsa eşiniz için pasaport çıkarıp onun da ayrı başvuru yapmasını tavsiye ederim.
Merhaba,
Eş ile ayrı ayrı başvuru yapılırken şu şekilde oluyor değil mi?
1.başvuru sahibi kadın sonra eş bilgileri ve çocukların bilgileri
2.başvuru sahibi erkek sonra eş bilgiler ve çocukların bilgileri
2 farklı numara alıyorsunuz.Evet, ayrica cocuklardan lise mezunu olanlar varsa 17-21 yas arasi... Onlar da kendileri icin ayrica basvuru yapabilirler.
-
@Batuhan-X mutlu yillar.
-
@haticeerk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@aayhann lütfen bunu yapmayın arkadaşlar😂 alnına saç teli düştü diye vizesi iptal olanlar var amatörce çekilmiş her fotoğraf nihayetinde bi sorun doğuruyor kişiye
Ankara'daki ABD konsoloslugu dediginiz kadar acimasiz degil :) o nedenle sansliyiz...
-
Bu ileti silindi! -
bu yıl pek çok yerde rastladığım durum: bu greencard a nasıl başvuruluyor veya bu yıl ilk kez başvuracağım cümleleri siz de çok rastlıyor musunuz ?
-
@haticeerk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells bu söylediğimi yapan yer zaten tam olarak orası 😊
aslinda bu bir eksiklik degil, ayrica konsoloslugun hemen disinda fotografcilar var; dediginiz durumda konsolos yeni bir fotograf isterdi diye dusunuyorum. Eger cekilis sirasinda verilen fotograf ozelinde konusuyorsak cok farkli ve uygunsuz fotografin kabul edildigine sahit oldum, hatta bazi basvurulari -kisi son gune kadar baska fotograf gondermedigi icin- ben yapmak zorunda kalmistim ve bu kisiler de sorunsuz vize alabildiler. Dolayisiyla Ankara'daki ABD konsoloslugunda bu amacla vize reddedildigini duymak cok inandirici gelmiyor; ama su gerceklesmis olabilir... Talihli kisi belgede sahtecilik veya adli sicil kaydi yuzunden red almis ama bunu soylemek istedigi icin fotograftan elendim demis olabilir... Boyle yorumlari daha once de gordum... Siz bu dediginiz vize reddini kimden duydunuz?
-
@duman1, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
merhabalar bende foto ile ilgili bir soru sorcam. Bu photoonline visa şeklinde siteler var fotoyu uygun istenilen biçime sokan siteler var. Ordan foto yu elde etsek olurmu bir bilginiz var mı
bende 2009 da work and travel yapmıştım şimdi ilk defa greencard a başvurcam bakalımolur. o araclardan indireceginiz fotograflari kullanabilirsiniz...
-
@deniz16, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
bu yıl pek çok yerde rastladığım durum: bu greencard a nasıl başvuruluyor veya bu yıl ilk kez başvuracağım cümleleri siz de çok rastlıyor musunuz ?
"vallahi selected" videosunun etkisi olabilir... mecliste bile konusulan bir konu oldu...
-
@crazycells teşekkürler
-
dv 22 talhlisiyim fakat 23 içinde basvuru yapsam olumsuz bir durum soz konusu olurmu ? teşekkürler
-
@NEMESIS, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
dv 22 talhlisiyim fakat 23 içinde basvuru yapsam olumsuz bir durum soz konusu olurmu ? teşekkürler
sorun olmaz.
Henuz Green Card'i veya gocmen vizesi olmayan herkes basvuru yapabilir.
-
vallahi has not been selected videosunu kim çekecek bu sene 😂
-
@crazycells hocam meraba ben 23 yaşındayım greencarda başvurmak istiyorum fakat henüz pek fazla birikmiş param yok bankada sorun olur mu hak kazandigimiz zaman ileride cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
-
@xcumaydogdu birikmiş paran yoksa zaten oraya taşındığında sorun yaşarsın, nasıl geçineceksin ki ? bir yandan mantıklı aslında paranın olup olmadığına bakmaları
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum