@Rhonster tamam yazayim teşekkürler
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@goblis açıklamanız için teşekkür ederim. Peki gönderecğeim mailde evrak maili gelmediğini belirtmeliyi miyim? Yoksa yalnızca istemen eveaklar ektedir vs mi yazmalıyım sizce?
-
@Ezgi-Korkut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@goblis açıklamanız için teşekkür ederim. Peki gönderecğeim mailde evrak maili gelmediğini belirtmeliyi miyim? Yoksa yalnızca istemen eveaklar ektedir vs mi yazmalıyım sizce?
Herhangi bir açıklama yazmayın. Başlığa full cn yazmanız yeterli, içerik boş olabilir. Evraklar [email protected] adresine gönderiliyor.
Bol şans!
-
@Ezgi-Korkut su basligin ilk iletisini incelemeyi unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri
-
Merhaba,
Buradaki birçok arkadaş gibi ben de KCC'de mail bekliyordum. Açıkçası Trump'ın süreci durdurması, DV20'lerin yarıda kalması , pandemi v.s. derken umudumuzu yitirmişiz heralde ki, süreci de, bu grubu da yakından takip edememişim. Dün uzun süre sonra girdim, iyi ki de girmişim. KCC'den mail beklemeden evrakları göndermemiz gerekiyormuş.
Yakın zamanlı tüm yazışmaları okudum ama tam bilgiye ulaşamadım benim sorum şu olacak;- KCC'ye en kısa sürede evrakları mail atacağım ancak bu süre zarfında pasaportum bitti yenilemem lazım, iş bilgilerim v.s. değişti formu açtırmam lazım. Bunların hepsi süre alacak şeyler. Özellikle şu an pasaportta bir yoğunluk var.
Sizce KCC'ye şimdi eski pasaportu gönderip, vize randevusu alırken tekrar formu açtırıp hem pasaportu hem iş bilgilerini güncellesem olur mu? (Pasaport şu an geçerli değil, süresi 2020'de doldu ancak DS-260'ta girdiğim pasaport)
Pasaport çıkartmakla uğraşırken süreci de kaçırmak istemiyorum hele ki 30 Eylül deadline ise.
Teşekkürler
Dosya Numarasi: 2021EU23XXX
DS-260 Gonderimi: 21.06.2020
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: -
@baltrox edited message.
-
@gucarslan Çok teşekkürer, Aşağıda @Ezgi-Korkut (EU28xxx) arkadaşımızın yazışmalarında da evrakların gönderilmesi tavsiye edilmiş, case number'ı benden yüksek olduğu için, ben de bir an geç kalmış hissettim. Şimdilik hemen pasaport işlerimi halledeceğim o halde. Teşekkürler
-
@baltrox bi dakika, siz DV2012 talihlisisiniz..
lütfen yukarıda yazdığım iletiyi komple unutun! iletide imzanız olmadığı için o şekilde cevap verdim. ben sizi DV2022 talihlisi sandım..
siz yeni pasaport alıp evraklarını hemen gönderin, ama lütfen eski + yeni pasaport ile gönderin. aksi takdirde evrak onay + mülakat alamazsınız.
sizin beklemenize gerek yok yani.
acilen yeni pasaport almaya gayret gösterin. -
Eylül mükakatlarıyla ilgili hala sıfır haber, bu saatten sonra umutla beklemek mantıklı mıdır
çünkü mailleri belirli bir süre önceden göndermeleri gerek miyor mu , apustos ayı bitti biticek hangi ara gönderip insanlar hazırlanmaya başlicak -
@gucarslan Anladım, umarım geç kalmamışımdır
Peki, sadece pasaport ve iş bilgisi değişikliği için DS-260 formunu açtırmama gerek olmayacak diye anlıyorum? Doğru mudur? Pasaportu yenileyip, direkt evrakları göndereyim mi?
Teşekkürler.Dosya Numarasi: 2021EU23XXX
@baltrox evet, yeni pasaport alıp eski + yeni pasaportla birlikte diğer evraklarınızı hemen KCC'ye gönderin. DS260'ı güncellemenize gerek yok..
bol şans dilerim.
-
@gucarslan Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Umarım süreç olumlu sonuçlanır.
Dosya Numarasi: 2021EU23XXX
@hykargin, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Eylül mükakatlarıyla ilgili hala sıfır haber, bu saatten sonra umutla beklemek mantıklı mıdır
çünkü mailleri belirli bir süre önceden göndermeleri gerek miyor mu , apustos ayı bitti biticek hangi ara gönderip insanlar hazırlanmaya başlicakherkes gibi biz de bekliyoruz ne yazık ki.
evet, çoktan dağıtılması gerekiyordu ama dağıtılmadı.umarım bu şekilde devam etmez.. etmeyecek de, ben inanıyorum ki maksimum seviyede mülakat dağıtacaklar.
-
@gucarslan hocam acaba en azından şöyle bişey yapabilir miyiz. Önümüzdeki hafta mülakat girecek olan arkadaşlar interview yapan memura eylül ayı mülakatlarının durumunu sorsa sorumuza cevap alabilir miyiz acaba?

-
@hykargin Geçen hafta mülakatı olan bir arkadaş sormuştu ve konsolosluğun cevabı "biz eylül ayı için yüklü miktarda dosya talep ettik henüz kcc den bize dönüş olmadı" şeklindeydi sanırım.
-
@hykargin, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan hocam acaba en azından şöyle bişey yapabilir miyiz. Önümüzdeki hafta mülakat girecek olan arkadaşlar interview yapan memura eylül ayı mülakatlarının durumunu sorsa sorumuza cevap alabilir miyiz acaba?

sn. @srhnkskn'nin de yukarıda dediği gibi geçen hafta gelen cevap bu şekildeydi.
ne kadar gerçekleşir bilinmez ama.. -
@gucarslan eğer gerçekten öyleyse hayallerimiz KCC nin keyfinden çöpe gitmek üzere
-
Merhaba! Çok daha önceden telegram grubuna ekleyebilir misiniz diye mesaj atmıştım ancak görülmedi sanırım. Rica etsem beni de ekleyebilir misiniz? Teşekkür ederim.
-
@Giray-Uzun özel mesajla bilgi verdim size.
-
Bende rica edebilirmiyim telegram grubunu
-
@Batu_kaya bana özel mesajla ulaşın lütfen.
bir de lütfen imzanızdaki DV2020.. ibaresini DV2021 olarak düzeltin.
Benzer Başlıklar
147
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k