(F/M) Öğrenci Vizeleri
-
Silinmis Mesaj.
-
@elvin-akhmet, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@crazycells evet Ocak ayı gibi başvuru yapmak istiyorum dil okulu ile Amerikaya gitmek için ..dediğim gibi Türk vatandaşı değilim oturum izni ile Türkiyede yaşıyorum
Turkiye'de yasiyorsaniz basvuru yapabilirsiniz, bir sorun yasamazsiniz.
-
@Erhan-Maral, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Arkadaşlar bugün İstanbul'da girdim dil okulu için vize görüşmesine. Siyahı bir gişe görevlisi vardı. Ben ve önümdeki 2 kişi de red aldı. Onaylanan gözlemleyemedim. Bilginize. Bol şans.
Gecmis olsun. Sizce red alanlar "dil okulu" icin mi basvuru yapanlardi? Gozlemleyebildiniz mi?
-
@palamut inşaat mühendisiyim 2 senedir. 24 yaşındayım ve sponsorum babamdı. Çalıştığım şirketin amcamın inşaat üzerine. Banka hesabında nakit bulundurdum ben tabiki iyi bir imaj için ama ne banka hesabı ne sponsor mektubu hiçbir belgeme bakılmadı. 2 sene önce wat yapmıştım onu gördü. Başka ülkeye gidip gitmediğimi sordu ve dönünce ne yapacağımı sordu.
-
@crazycells evet 2 tane dil okulu vardi önümde ikisi de red aldı. Istanbuldan onay alan çok az diye biliyorum.
-
@Erhan-Maral mahsuru yoksa hangi dil okuluydu secımınız
-
@mdım Kaplan 12 haftalık
-
merhaba, bu çalışanlar için izin yazısı ingilizce mi olmak zorunda?
-
su an belgeleri toparlamaya calisiyorum, bazi belgeleri ing ceviriyoruz falan, arkadas belgelerin coguna bakmadilar diyor.. insanin keyfi kaciyor gercekten, o kadar ugras veriyoruz, bosuna mi yani
-
Silinmis Mesaj.
-
Silinmis Mesaj.
-
@fatmucu, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@crazycells evet 2 tane dil okulu vardi önümde ikisi de red aldı. Istanbuldan onay alan çok az diye biliyorum.
Eger yanlisim varsa duzeltin ama salgin sonrasinda benim takip ettigim kadariyla sanirim dil okulu icin onay alan olmadi, ya da belki bi kac kisi idi, yani Ankara ya da Istanbul ozelinde degil genel bi dil okuluna karsi vize verilmeme durumu var, umarim en kisa surede basvuran arkadaslar vizelerini alirlar.
haklısınız . f1 vizesi bekleyen 100 kişilik bir whatsapp grubundayım. dil okulu için 2-3 kişi dışında hep ret verildi. ortalama oran 10 kişiden 9 u ret dil okulu. master, doktora, lisans için normal durumlar suan. 10 kişiden 8-9 u alıyor gibi. Rakamlar yuvarlak rakamdır. Üç aşağı beş yukarı durumu izah etmek için yazdım.
-
@cüneyt-tarıkman Benide wp grubuna ekleyebilir misiniz?
-
@fatmucu aslında bence tam olarak böyle değil ben gecen yaz turıst vızemle kaplan dıl okuluna gıttım ve aşı vs olmamasına rağmen f1 alıp gelen bır cok kısı (turkıyeden tanıstıgım ve hala dersler online devam edıyordu bir kısmıı ) vardı bende bu sayede bu yıl basvurmaya karar verdim bence kısının nasıl bır profıl cızdıgı cok onemlı .
-
@Majezik, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@cüneyt-tarıkman Benide wp grubuna ekleyebilir misiniz?
Tabiki . Mesaj attım size.
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@fatmucu, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Eger yanlisim varsa duzeltin ama salgin sonrasinda benim takip ettigim kadariyla sanirim dil okulu icin onay alan olmadi, ya da belki bi kac kisi idi, yani Ankara ya da Istanbul ozelinde degil genel bi dil okuluna karsi vize verilmeme durumu var, umarim en kisa surede basvuran arkadaslar vizelerini alirlar.
haklısınız . f1 vizesi bekleyen 100 kişilik bir whatsapp grubundayım. dil okulu için 2-3 kişi dışında hep ret verildi. ortalama oran 10 kişiden 9 u ret dil okulu. master, doktora, lisans için normal durumlar suan. 10 kişiden 8-9 u alıyor gibi. Rakamlar yuvarlak rakamdır. Üç aşağı beş yukarı durumu izah etmek için yazdım.
Dil okulu icin onay alan kisiler hangi dil okulunu sectiler acaba? Bununla ilgili bilgi alirsaniz, aktarir misiniz?
Sayin @Erhan-Maral 'in aktarmis oldugu dil okulu Kaplan, oldukca iyi bir okul aslinda ama demek ki kisisel durumu dil okuluna uygun bulunmadi. Ya da su anda pandeminin etkisiyle hala dil okulunda okuma istegini gercekci bulmuyor da olabilirler...
-
Sanirim bir sure daha dil okulu icin trend bu sekilde olacak sayin @Erhan-Maral
-
@cüneyt-tarıkman mahsuru yoksa beni de gruba ekleyebilir misiniz?
-
@crazycells benim şu an bildiğim 3 kişi var kaplan aracılığıyla birisi 12 haftalık program hatta
-
bende kaplan ile başvurdum, 12 hafta.. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum