Uber ve Lyft Şoförlüğü
-
@Ryback Çok faydalı bir bilgi, teşekkür ederim. Amerika da vergiler çok yüksek diyenlere kapak olsun. Hayatında mahallesi dışına çıkmamış insanlar yurt dışı hakkında atıp tutmasına çok sinirleniyorum.
Bir de amerika da bir olay olunca hemen tüm kanallarda sözde uzmanlar tv lere çıkıp amerika batıyor diye algı yapıp insanları kandırıyorlar. Bir taraflarından komplo teorileri üretip milletin gazını alıyorlar.
-
-
-
Herkese merhabalar,
New Jersey'de Lyft yapan arkadaş var mıdır acaba ? Var ise aylık kazanç ne kadar olabilmektedir.
Şimdiden çok teşekkürler. -
@OrcunDogancali, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü
Herkese merhabalar,
New Jersey'de Lyft yapan arkadaş var mıdır acaba ? Var ise aylık kazanç ne kadar olabilmektedir.
Şimdiden çok teşekkürler.bulent abi var facebookta forumu kullaniyor mu bilmiyorum. O taraflarda yapiyor diye biliyorum. pandemi de baya azaldi diyordu simdi normale donduyse haftalik 1500 rahat oluyordur orada islek yer cunku.
-
@gkhanfeez. Çok teşekkürler. Çok makbule geçti. 2020 talihlisiyiz. Ekim gibi gidiyoruz ailecek. Sevgiler.
-
@OrcunDogancali, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü
Herkese merhabalar,
Şimdiden çok teşekkürler.Saatlik kazancınız min. 20$ altına düşmez eğer Lyft yaparsanız.
-
@bolatmali. Çok teşekkürler.
-
üniformadan ve polis arabasından anlayabildiğim kadarıyla california, los angeles'da undercover polisler uber çağırıp uber geldiğinde telefonun şarjı bitmiş & ölü & çalışmıyor numarası yapıyor ve nakit para teklif ediyor. sürüş uygulamaya kayıt olmadığı için ve vergi ödenmeyeceği için polisler böyle yaparak insanları tuzağa düşürüyorlar ve ceza yazıyorlar. bu tarz uygulamalardan para kazanan kişiler dikkatli olursa iyi olur, video 2019'da yüklenmiş. bu olayı hâla sürdürüyor olabilirler
-
@Gkhn-CLKKN hevesini kirmayayim ancak uber/lyft driver olarak ayda $4000 cok iddiali bir hedef. Gunde 12 saat direksiyon sallarsin. Kolay degil ve kazandigin o paranin tamami senin degil. Bunu unutmamalisin.
-
@gkhanfeez Peki vergi olaylarını nasıl takip ediyorsunuz? Bunun için muhasebeci mi tutmak gerek kendimiz yapabilir miyiz?
-
Turbotax ile tax filing isinizi kendiniz yapabileceginiz gibi H&R Block gibi firmalara da yaptirabilirsiniz. Ozel muhasebeciler cok abarti ucret alirlar. Ben H&R Block ile hallediyorum. Biraz pahali ama bu iste profesyoneller. Rideshare driver olarak calisacaksaniz, gunluk her musteri icin kayitlarinizi tam tutmanizi tavsiye ederim. Yil boyunca yaptiginiz toplam milage ile alacaginiz tax return miktari buna gore hesaplanacak. Yuksek meblaga ulasirsa IRS bilgi isteyebilir.
-
Selam arkadaslar,
NJ de uber/lyft ek is olarak yapicak bir kisiye ne gibi tavsiyeleriniz olur.Ayrica bu baslikta bulmadim ama nasil bir insurance yapmaliyim en dusuk odemek icin, tavsiye ettiginiz bir sirket var mi ?
-
Merhaba ,
Virginia Maryland ve DC'de Lyft icin calisiyordum. Ancak 10 gun once hesabimin deactive edildigini ogrendim. Sebebini dahi ogrenemedim. Hayatimda ilk trafik cezasini 1 hafta ara ile 2 adet DC yollamisti. 10 mile fazla hizla gitmisim. Benim aldigim cezayi sistemlerinde kontrol edebilirler mi? Hesabimi geri alabilir miyim? -
@CanerM, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü
Merhaba ,
Virginia Maryland ve DC'de Lyft icin calisiyordum. Ancak 10 gun once hesabimin deactive edildigini ogrendim. Sebebini dahi ogrenemedim. Hayatimda ilk trafik cezasini 1 hafta ara ile 2 adet DC yollamisti. 10 mile fazla hizla gitmisim. Benim aldigim cezayi sistemlerinde kontrol edebilirler mi? Hesabimi geri alabilir miyim?Duzenli background check yapiyorlar. Trafik cezanizi vs. gorebilirler. Kendilerine ulasmaya calisin, belki baska bir sebebi vardir ve acarlar hesabinizi. Lyft'in ofisi varsa yakinlarinizda, ofisine ugrayin.
-
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Ofislerine ugramayi dusundum ancak yolladiklari mailde ofiste calisanlarin yetkilerinin olamayacagini soylemislerdi. Hesabimin tamamen deaktif olup olmadigini dahi bilmiyorum. Inceleyip doneriz gibi bir sey yaziyor maillerinde. Hesabi kapanip/askiya alinip tekrar acilan var mi aramizda? Veya Siz oyle birisini taniyor musunuz?
-
@CanerM, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Ofislerine ugramayi dusundum ancak yolladiklari mailde ofiste calisanlarin yetkilerinin olamayacagini soylemislerdi. Hesabimin tamamen deaktif olup olmadigini dahi bilmiyorum. Inceleyip doneriz gibi bir sey yaziyor maillerinde. Hesabi kapanip/askiya alinip tekrar acilan var mi aramizda? Veya Siz oyle birisini taniyor musunuz?
Maalesef benimde bilgim yok. Ben olsam ofiste bir sansimi denerdim.
-
Anladim. Tesekkur ederim tekrar.
-
Merhaba.Ben lyft yaparken bir musteri yalan bir sikayette bulununca lyft rider ve driver hesabimi engelldi.Driver hesabimi aktif edebildim ama rider hesabimi bir turlu aktif ettiremedim daha dogrusu uzman ekip size mail yoluyla ulasacaklar diyorlar 1,5 aydir haftada 3 kere soylememe ragmen bana ulasan yok.Sizce ne yapmalimiyim bir cozumu olan var mi araba olmayinca ihtiyac da oluyor tek uber e kalmak istemiyorum?
-
@Mansfield1 Cok ilginc, sikayet konusu cok ozel degilse sebebini ogrenebilir miyiz? Teoride driver hesabini acmamalari gerek, rider blok icin cok ozel caba gerekiyor, ben kimleri kimleri sikayet ettim eminim engellememislerdir. Arabaya kusan, camlari koltugu, araci tekmeleyen vb. Bu ara driver shortage var o yuzden kolay acmis olabilirler. Bence israrla yazin adamlara, olmadi tuketici heyeti gibi bir kurulus vardi ona yazin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum