(F/M) Öğrenci Vizeleri
-
@cengizzhan Haziran ayinda neden iptal ettiklerine dair bir aciklama yapmislar miydi?
-
@crazycells evet f1 dil okulu fakat acil talebinde hiç bulunulmamış
-
@crazycells, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@cengizzhan Haziran ayinda neden iptal ettiklerine dair bir aciklama yapmislar miydi?
iptal edildiğinde veya öne çekildiğinde herhangi bir açıklama yapıldığını ben görmedim :)
-
@mdım, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@crazycells evet f1 dil okulu fakat acil talebinde hiç bulunulmamış
genel olarak F/M/J vizeleri, turist vizelerine gore daha aciliyeti olan vizeler... Bir programa katilacaksiniz ve programin baslangic gunu belirli... B1/B2 basvurusu yapanlarin cogu icin -belki hepsi icin degildir ama cogu icin- tarihler esnek. O nedenle turist vizelerinin randevularini iptal edip, yerine ogrenci vizelerini mulakata almislar sanirim.
-
@crazycells evet ben de bu şekilde düşünüyorum
-
Merhaba, az önce aldığım email ile randevu tarihim eski tarihim olan 21 Haziran 2021'ye çekilmiş,
kontrol ettim doğru, konsolosluklar kapalı diye college'a başvurmamıştım, sanırım sırf vizeyi almak için dil okulu ile gitmem gerekiyor. -
@crazycells screenshot ekleyemedim. soru şu şekilde:
do you have any immediate relatives, not including parents, in the United States? Yes or No
Benim başvuru tarihimde burada olacak ama yılın bir kısmını da orada geçiriyor. Ne desem bilemedim doğrusu.
-
@cüneyt-tarıkman iyi aksamlar, mumkunse bana da atar misiniz
-
@cüneyt-tarıkman Hocam size zahmet olmaz ise bana da atabilir misiniz WhatsApp linkini
-
Tüm bekleyenlerin umarım beklediklerine değer. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bana da bu akşam mail geldi, bir talebim yoktu. Umarım tüm bekleyenler için, güzel bir son olur :) <bol şans hepimize. (Benim temmuz ayına alınmış)
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Tüm bekleyenlerin umarım beklediklerine değer. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bana da bu akşam mail geldi, bir talebim yoktu. Umarım tüm bekleyenler için, güzel bir son olur :) <bol şans hepimize. (Benim temmuz ayına alınmış)
Normalde randevu tarihiniz ne zamandı?
-
arkadaşlar seri şekilde mülakat dönemi başlıyor anlaşılan. Mülakat sonrası sonucu ve tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz :)
-
Bu bahsettiğiniz whatsapp grubunun linkini paylaşabilir misiniz ?
-
@efendikaptan, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Bu bahsettiğiniz whatsapp grubunun linkini paylaşabilir misiniz ?
-
Bu sabah açılan Temmuz ayındaki bazı günlere ait vize randevularını öğlen iptal ettiler. Benimde randevum 2021 sonunda iken 6 Temmuz 2021 bir heyecanla aldım fakat öğlen iptal maili geldi. Şuanki vize tarihim ise 5 Aralık 2022 :)
-
@cengizzhan yalnız konsolosluk kendi belirlediği tarihi mail atıyor saati bile onlar belirlemiş size kendileri 6 temmuz diye atıp geri iptal mi ettiler
-
@cengizzhan sormak istediğim siz mi 6 sı olarak revize etmiştiniz yoksa onlar mı mail atmıştı bizim haziran ve ona göre hazırlanıyoruz böyle bir iptal olursa cok can sıkıcı olur
-
@cengizzhan ekim ayına idi, temmuz olarak revize edildi.
-
@mdım, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@cengizzhan sormak istediğim siz mi 6 sı olarak revize etmiştiniz yoksa onlar mı mail atmıştı bizim haziran ve ona göre hazırlanıyoruz böyle bir iptal olursa cok can sıkıcı olur
Sabahtan ben değiştirdim, konsolosluk tarihi değiştirmedi.
-
@cengizzhan anladım bence size yeni tarih atabilirler saat ve tarihi kendileri belirleyip attı bize
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum