(F/M) Öğrenci Vizeleri
-
@crazycells Anladım, çok teşekkürler ilginiz için, selamlar
-
@crazycells Hayır, dil yeterlilik belgesini verdim. Ön-lisans eğitimi (Computer Science). Bu arada bugün vize başvurusunda bulundum. Randevu tarihim 1 nisan 2022. Bayram tatilinden sonra acil vize başvurusu yapmayı düşünüyorum. Geçen sene bu zamanlar covid döneminde vize işlemleri yine bu şekilde miydi? Okul ağustos sonunda başlıyor, sizce o tarihten önce randevu almam mümkün mü?
-
@dmr, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@crazycells Hayır, dil yeterlilik belgesini verdim. Ön-lisans eğitimi (Computer Science). Bu arada bugün vize başvurusunda bulundum. Randevu tarihim 1 nisan 2022. Bayram tatilinden sonra acil vize başvurusu yapmayı düşünüyorum. Geçen sene bu zamanlar covid döneminde vize işlemleri yine bu şekilde miydi? Okul ağustos sonunda başlıyor, sizce o tarihten önce randevu almam mümkün mü?
Gecen sene konsolosluk tamamen kapanmisti.
Okul baslamadan 2 ay once ulasabilirsiniz konsolosluga, eger cok once ulasirsaniz cok uzun sure oldugu icin durumunuzu acil olarak degerlendirmiyorlar.
-
Merhaba arkadaşlar . Ben DS160 formunu aylar önce doldurdum. Bana verilen randevu tarihi , DS160 formunda Amerikaya giriş yapmak istediğim tarihten sonrasına verildi. DS160 formunda şuan değişiklik yapmam gerekiyor mu ? Yoksa olurda görüşmeye gidebilirsem pandemi sonrası , derdimi oradamı acıklamam gerekiyor ?
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Merhaba arkadaşlar . Ben DS160 formunu aylar önce doldurdum. Bana verilen randevu tarihi , DS160 formunda Amerikaya giriş yapmak istediğim tarihten sonrasına verildi. DS160 formunda şuan değişiklik yapmam gerekiyor mu ? Yoksa olurda görüşmeye gidebilirsem pandemi sonrası , derdimi oradamı acıklamam gerekiyor ?
sadece tarihlerde degisiklik olacaksa mulakat zamani aciklama yapmaniz yeterli olacaktir.
-
@crazycells, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
sadece tarihlerde degisiklik olacaksa mulakat zamani aciklama yapmaniz yeterli olacaktir.
Birde mülakat için konsolosluğu istanbul olarak belirttim ds160 formunda ama boş randevu bulunca ankaradan almak zorunda kaldım. Bazıları değişmene gerek yok diyor ds160 formunda ama amerika konsolosluk randevu sayfasında şöyle yazıyor. "Aşağıda seçilen Konsolosluk Bölümü konumu, DS-160 formuna girilen Konsolosluk Bölümü konumuyla eşleşmelidir." Değişsemmi bilemedim. Submit ettikten aylar sonra da değişiklik yapabiliyor muyuz ?
-
Randevular ekim 2022' ye kadar gitti, ne olacaksa böyle

-
@mr-heisenberg, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Randevular ekim 2022' ye kadar gitti, ne olacaksa böyle

sınırlı sayıda veriyorlar kapalı olduğu için. açılırsa öne alabiliriz diye düşünüyorum. Bu temenni tabi. Tecrübelere dayanarak konusmuyorum.
-
@cüneyt-tarıkman inşallah hocam aşılar, olumlu haberler vs. ile randevular hızlanır belki dediğiniz gibi
-
@mr-heisenberg, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
@cüneyt-tarıkman inşallah hocam aşılar, olumlu haberler vs. ile randevular hızlanır belki dediğiniz gibi
İnşallah dostum. Motivasyonumun 0'a yakın olduğu bir dönemde , okul başlangıç tarihinden önce vize de alamazsam yıkılırım resmen.
-
@cüneyt-tarıkman olumlu düşünelim olumlu olsun, canınızı sıkmayın hocam
-
Birde mülakat için konsolosluğu istanbul olarak belirttim ds160 formunda ama boş randevu bulunca ankaradan almak zorunda kaldım. Bazıları değişmene gerek yok diyor ds160 formunda ama amerika konsolosluk randevu sayfasında şöyle yazıyor. "Aşağıda seçilen Konsolosluk Bölümü konumu, DS-160 formuna girilen Konsolosluk Bölümü konumuyla eşleşmelidir." Değişsemmi bilemedim. Submit ettikten aylar sonra da değişiklik yapabiliyor muyuz ?
Bu durum problem olmuyor, dilerseniz mulakat oncesi yeni bir DS-160 formu doldurup mulakata bu formun da barkodunu goturebilirsiniz.
-
arkadaşlar üzülerek söylemeliyimki Temmuz ve Ağustos ayının randevularıda iptal edilmiş.
-
arkadaşlar üzülerek söylemeliyimki Temmuz ve Ağustos ayının randevularıda iptal edilmiş.
Sadece turist vizeleri iptal edilmiş diye okumuştum. F-1 randevusu olan kişiler vardı ve iptal edilmemişti.
-
@cengizzhan, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
lan kişiler vardı ve iptal edilmemişti.
umarım doğrudur bu dediğiniz. instagramda Gökçe Hanım var @amerikauzmani , hepsi iptal olmuş gibi paylaşım yaptı.
-
@cüneyt-tarıkman paylasim icin tesekkurler. Facebook grubunda da mulakatlarinin iptal oldugunu soyleyenler olmus.
Acaba sadece turist vizesi mi, yoksa gocmen olmayan tum vizeler mi... Forumda konsolosluktan bildirim alan arkadaslar yazilari ilgili basliklara aktarabilirse kisitlamalar hakkinda daha cok bilgi sahibi olabiliriz.
-
@cüneyt-tarıkman paylasim icin tesekkurler. Facebook grubunda da mulakatlarinin iptal oldugunu soyleyenler olmus.
Acaba sadece turist vizesi mi, yoksa gocmen olmayan tum vizeler mi... Forumda konsolosluktan bildirim alan arkadaslar yazilari ilgili basliklara aktarabilirse kisitlamalar hakkinda daha cok bilgi sahibi olabiliriz.
Göçmen olmayanlar sayın @crazycells

-
@cüneyt-tarıkman bilgilendirme icin tesekkurler. Acaba Haziran'i da iptal ettiler mi...
Konsoloslugun sitesinde bir guncelleme veya duyuru goremedim, sanirim sadece o tarihlerde mulakat tarihi alanlara bildirim gonderildi. Forumda konsolosluktan mesaj alan varsa, yaziyi buraya kopyala yapistir yaparsa seviniriz... Belki email'de baska bilgiler de vardir...
-
@cüneyt-tarıkman bilgilendirme icin tesekkurler. Acaba Haziran'i da iptal ettiler mi...
Konsoloslugun sitesinde bir guncelleme veya duyuru goremedim, sanirim sadece o tarihlerde mulakat tarihi alanlara bildirim gonderildi. Forumda konsolosluktan mesaj alan varsa, yaziyi buraya kopyala yapistir yaparsa seviniriz... Belki email'de baska bilgiler de vardir...
Evet haklısınız . Benim mülakatım Ocak ayında . Temmuz , Ağustos ayları için randevusu olan elbet vardır forumda.
-
Arkadaşlar merhaba. Randevu gününü birden fazla kez yeniden belirlemek herhangi bir dezavantaja yol açar mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum