DV2023 Sohbet Odası
-
.,.,.,.,
-
Çok matematiksel konuşamıycam ama 2 sene üst üste kazananda var 20 senedir başvurup kazanamayanda
-
@panaroyak 200 bine nerde var hangi eyalet 500 bin biliyorum ben
-
cromium boşa kerkinme cıkmıyor gardashm cıkmayınca boşa hayal kuruyorsun bence okul mokul ayagına yaşın gençken bir dene
-
Onu bunu bilmem de, meraktan 2022 kazananlarin Crazycells'e sorduklari ds 260 sorularina baktim. Neredeyse ds 260 formuna isim-soyadini bile yazmaya imtina eden genc bir kitle var. 2022 sureci adminler icin baya bir cumbus gececek galiba :)))
-
Vallaha aynen tiktokta dj istanbul dinleyecek tipler yine
-
Herkese iyi bayramlar
-
Bayramınız kutlu olsun.
-
İyi bayramlar. inşallah bi daha ki ramazan bayramına dek şu virüs illeti biterr
-
Hayırlı Bayramlar 🍬🗽
-
@justdream, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ali-Ege-Can-0 ilk linkle açılan site sağlıklı çalışmıyor, bilginize
Ben de gayet düzgün çalışmıştı ama sizden kaynaklı galiba.
-
@özel, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ramazan evet o ksıımı ss alsım ama sorgulama yapınca o kısmda soyadım hata veriyor çözemedim bu işi
ÖZEL değilde OZEL şeklinde hiç yazmadınız mı? Bir de küçük harflerler deneyin.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
valla ben biraz bizim halkı tanıyorsam dolu dolu 5 sayfa psikoanaliz testi koysalar başvuru sayfasına yarısından çoğu sıkılır başvurmaz sallayanda test sonucunda elenir zaten :D
Aynen öyle 😂
-
Allahım şu bekleme odasındaki herkese şu sevinci nasip et inşallah.
Amin -
Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güzel nice bayramlarda buluşmak dileğiyle,
Hayirli Bayramlar.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬 -
İyi bayramlar herkese :candy:
-
Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, tüm form ailesinin bayramı mübarek olsun.
-
Herkese sağlıklı mutlu bayramlar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.
-
Sevdiklerinizle nice güzel yarınlara. Hayırlı bayramlar dilerim..
-
Evet arkadaşlar forumdaki herkese güzel tatlı bir bayram dilerim. İnşallah 2022 mayısında hep beraber forumca bir bayram daha kutlarız 🙏💙 sevgiler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum