Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

    @nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

    @nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

    @tolgasatir Ama sen bir vize görüşmesine gidiyorsun ve eğer sende bir şey varsa eleniyorsun, greencard değil de başka bir vize olsa o parayı yine ödeyeceksin. Ama çekiliş öyle değil paralı olsa başvuru sayıları %75 düşse sana çıkma olasılığı yine en fazla %8 %10 arası olacak.

    Başvuru için ödenecek para ile konsoloslukta ödenen vize ücretinin karşılaştırılması da şuna benziyor sen İlkay Zaman'dan eğitim aldın, eğitimi aldın ancak para kazanabileceğinin garantisi yok dimi bunu bilerek aldın eğitimi diğer taraftan da parayı veriyorsun ancak eğitim alabileceğinin de garantisi yok çekilişte şanslıysan ve sana çıkarsa eğitimi alabileceksin.

    Başvuru için 100 dolar gereksin derken 100 doları verene çıksın demiyor zaten. Yine armut elma çöp olmuş. Nevzat 🙃 senin bir resetlenmeye ihtiyacın var. Pazartesi varsa kız arkadaşınla bir yemek ye bir kahve iç ben ısmarlyayım. Azıcık keyfin yerine gelsin. Biraz kafayı boşalt sen güzel kardeşim beniö. 🙃


  • <iframe width="560" height="315" src="

    " title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

    Bir yıl boyunca hayaller kurup bekledikten sonra insan malum yazıyı görünce resmen yıkılıyor 😞


  • @Rhonster Ha tamam o zaman ya sıkıntı edecek bir durum yokmuş. 🙂

  • Yasaklı

    @nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

    @Ping-PONG dv2021 üzerinden konuştuğumuzda ki burada baya konuştuk ortalama %2 civarı dedik dimi çıkma olasılığını 🙂 50.000 falan demedim başvurular şartlar ile sallamasyon bir şekilde %75 düşse yani normal başvuruların 1/4 ü olsa çıkma olasılığı da 4 kat artacak. 🙂

    Bak yine yaaaaa 🤣 Artmıyor artmıyor öyle dur 🤣
    Orada olay farklı, ben akşam anlatıcam sana işteyim şu an 🤣


  • @kotpantelon acaba bir şeyleri yanlış mı yazdım deyip tekrar denemeler...

  • Yasaklı

    @justdream, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

    @Ping-PONG Güzel insan. Ben sizlerle dalga geçmiyorum, içinde bulunduğumuz durumla dalga geçiyorum. 4 sene ardarda hayal kırıklığı yaşadım. Ama hiçbir zaman diğerleri katılamasın benim şansım artsın kafasında olmadım. Ben sadece kendi şansıma sövdüm. Başka yollarla oraya gidemememe kızdım. Saçma uslup, komik değil, tavsiyemdir falan... Laf sokmaya çalışmışsın diyip ince ince yazıyorsun. Yapmayınız, etmeyiniz.

    İşte tam olarak bu, kimse oraya diğerleri gitmesin demiyor. Sadece gereksiz başvuruların önünün kesilmesi gerektiğinden bahsediyor ve bu gerçekten oranları değiştiriyor. Siz tam olarak insanları yanlış anladığınız için yargılıyorsunuz. Ben de tam olarak bundan bahsetmiştim.

    Beni de yanlış anladığınızı görüyorum şu an kızdığınız tavsiyeme kulak vermediniz ama aynı şeyi cümleye döktünüz. 😭

  • ⭐⭐⭐⭐

    @justdream eğer abd ye giderken uçağa boyu 180 cm den kısalar biner uzunlar binemez denseydi bu da bir kriter olmayıdı derdim ama böyle bişey söz konusu değil. @Rhonster a soruyorum. Kardeşim hepimizden daha iyi bildiğine eminim. Gc almak için Türkiye den uçağa binmeden kişi başı ne kadar harcıyoruz dolar olarak? Benim bildiğim 700 dolar civarı. Hesapta gösterilecek tutar hariç. Eğer bir insan daha uçağa binmeden bu şartları sağladığını düşünüyorsa rahatça o parayı verir. Bu sene Türkiye den kazanan 40 bin kişi diyelim eminim ki 10 bin kişisi ne kadar para harcıyacağını bilmiyordur. Eleman bunu bilmeden başvurmasın diyorum sadece.


  • @justdream İnsan gözlerine inanamıyor, inanmak istemiyor 😵


  • Bu ileti silindi!

  • Bu ileti silindi!

  • dv 2021 ilk başvurumdu...


  • Arkadaşlar ben mülakattan korkuyorum Amerika'da ne iş yapidaksin dediklerinde garson veya bulaşık yıkama vb dersem reddedilir miyim? Veya nasıl bir cevap vermem gerekiyor?


  • @Ping-PONG Güzel abicim nasıl artmıyor bir çekilişte katılan sayısı ne kadar düşerse, katılanlara çıkma ihtimali de doğru orantılı bir şekilde artıyor. 100 kişinin katıldığı bir çekilişte sana çıkma olasılığı %1 iken 1/4 oranında yani 25 kişinin katıldığı bir çekilişte çıkma olasılığı %4 yani 4 katı 🙂 Ha bizim çekilişimiz için konuşunca yine çok düşük bir ihtimal bence, ben onu diyorum. Çıkma olasılığı %2 olan bir çekilişte başvurular 1/4 üne düşerse çıkma olasılığı 4 kat artar ve %8 olur ama %8 ihtimal için konuşulan türde bir parayı vermek bizim ülkemiz ve gelişmemiş ülkeler için çok zor. Bak yine diyorum allaha şükür ben bu parayı verebilirim ama veremeyecek çok insan var ve bu çekilişin amacı bu parayı verebilecek insanlara vize vermek değil. Ha yarın bir gün hadi olmaz da oldu da çekiliş paralı oldu Avustralya işi olana kadar paşa paşa parayı verip yeniden başvuracam 🙂


  • @denizci10 Ben de ilk çekilişe katıldığımda ne kadar harcayacağımı bilmiyordum. Gidebilecek durumdaydım ama ulaşabildiğim bilgi çok kısıtlıydı. Pekii paralı çekiliş olursa çekilişin bizlere gösterilmesini ister misiniz? Yoksa yine şimdiki gibi muallak mı kalmalı her şey?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @justdream benim için fark etmez.



  • @omererinc Mulakat deneyimleri sayfasını incelemenizi tavsiye ederim. Hemen hemen her türlü yaşanmış hikaye var 🙂



  • @justdream Gittin de mülakat yapılmayan yılın mülakat deneyimlerini attın adama 🙂


  • @nevzatyildizz ha ha ha


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

104
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum