Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
-
@crazycells, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@nevzatyildizz, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Sayın @crazycells sohbet sekmesine bir de grup sohbeti eklense nasıl olur? 5 ya da 10 kişi sınırlı sohbet grupları kurulabilse şikayetlerin geldiği birkaç üyenin kendi aralarındaki sohbetler forum konuları dışına taşınır diye düşünüyorum. Tabiki bir tarafta da üyelerin faydalanabileceği konuların ilgili konular yerine sohbetlerde konuşulup üyelerin bunlardan bihaber olma durumu söz konusu olabilir. Bu konu mutlaka aklınıza gelmiştir ve düşünmüşsünüzdür diye düşünüyorum ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
aslinda dediginiz ozellik zaten var, yani sohbetler 2'den fazla kisiyle de yapilabiliyor. fakat bence sohbeti istenmeyen arkadaslar zaten bunu gizli yapmak istemiyorlar :)
bu dediginiz durumu cozebilmek icin sonraki senelerde bekleme odasi ve sohbet odasi diye iki ayri oda kurmamiz mumkun. bunu dv2022 sonuclari aciklandiktan sonra forumda tartisiriz. bu sekilde yaparsak, sohbet odasini takipten cikaran kisinin zaten o basliktan guncelleme almamasi lazim.
Böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum, siz söyleyince biraz kurcaladım ve farkettim. Gerçekten olması gereken bir özellik ve zaten varmış, benim haberim yokmuş :)
-
@crazycells siste su uyariyi verdi, ikinci posttaki gorselde gorebilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells dosya yukleyemiyorum maalesef. ekran goruntusu alip, word e kopyaladm ama yukleyemiyorum. size nasil atabilirim gorseli ?
-
@cnpist Bilgisayardan mı giriyorsunuz mobilden mi
-
@Ramazan @crazycells bilgisayardan. Uyari basligi " Aerikada hangi sulari tercih ediyorsunuz" basligina tiklayinca kırmzı bir ekra cikti ve "Yaniltici bir siteye girmek uzeresiniz . www.cobolsuaritma.com sitesine saldirnlar sizi yaniltarak yazilim yukleme vs" seklinde bir uyari yazisi ile karsilastim.
-
cevapla butonuna tıklayın

açılan menüden dosya yükle butonuna tıklayın

yüklemek istediğiniz dosyayı seçip yükleyin
-
@Ramazan yuklenmiyor maalesef, hata veriyor
-
@cnpist farklı bir tarayıcıda deneyin
-
@cnpist, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@Ramazan yuklenmiyor maalesef, hata veriyor
Opera, Firefox, Microsoft Edge, Chrome gibi tarayıcılardan deneyebilirsiniz.
-
@cnpist, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@crazycells dosya yukleyemiyorum maalesef. ekran goruntusu alip, word e kopyaladm ama yukleyemiyorum. size nasil atabilirim gorseli ?
boyut limitini astigi icin sorun cikmis olabilir; ama soylediginiz seyi anladim. site linkini iletiden kaldirdim, simdi sayfayi acarken problem yasiyor musunuz?
-
@crazycells baktim, ayni hatayi vermiyor baslik su an . Tesekkurler, kolay gelsin.
-
@crazycells baktim, ayni hatayi vermiyor baslik su an . Tesekkurler, kolay gelsin.
bilgilendirme icin tesekkurler.
-
Takip edilenlen basliklardan "bildirimler" geliyor ayrica "okunmamis" altinda da takip edilmese bile insanlar basliklara yazilanlari goruyor. "okunmamis" sekmesine , e-postalarinda basinda oldugu gibi kutucuk konup , bu kutucuklar isaretlenip okundu goster gibi bir ozellik gelebilir mi ? Biliyorumki "okunmamis" sekmesi sadece takp edilen basliklar olarak degistirip oradaki sayilari "bildirimler" ile esleyebiliyoruz ama bazen acilan bir baslik ilginc olabiliyor ya da daha onceden acilmis ve gozden kacmis bir basligi okumak iyi olabiliyor, bilgisel olarak. "okunmamis" sekmesini temizlemek icin her basliga tıklayıp cikmak gerekiyor, daha kisa temizlenebilir mi acaba diye dusundum bu sekilde.
-
@cnpist (sorunuzu dogru anladiysam) su sekilde once baslik logosuna sonra da "secili" olanlari okundu olarak isaretle deyince sorunu cozebiliyor musunuz?

-
@crazycells evvet :) cok tesekkurler
-
Moderatör tarafından şikayetime cevap dahi verilmediğinden ve Ayvalık10 isimli densizin forumdan atılmadığından ben forumu terketmek istiyorum. Üyelik iptali nereden yapılıyor bulamadım. Yardım lütfen.
-
@Taurus, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Moderatör tarafından şikayetime cevap dahi verilmediğinden ve Ayvalık10 isimli densizin forumdan atılmadığından ben forumu terketmek istiyorum. Üyelik iptali nereden yapılıyor bulamadım. Yardım lütfen.
Henuz uzerinden 3 saat bile gecmemis olan sikayetinizden mi bahsediyorsunuz?
Bence de forumu terk etmeniz yerinde olur. Bu kadar "talepkar" hickimsenin forumun uyesi olmasini istemem. Herkesin isi gucu var ve hickimse size ve isteklerinize hizmet etmek zorunda degil, o nedenle sikayetinizi yaptiktan sonra sadece geri donus yapilmasini beklemelisiniz. 24 saat icinde uyeliginizi kaldirmis olurum.
-
Çok teşekkürler... Bu forumun cılkı çıkmış. İnsanı sinirlendirmekten başka bir işe yaramıyor. Size hayatta başarılar !
-
Forumlarda 15 yılı aşkın süredir aktif olarak takılırım. Yaklaşık 2 aylık bir forum üyesi olarak Yesilkartforum'la ilgili görüşlerimi yazmak istedim.
İlk olarak yardımseverlik seviyesi çok üst düzey. Özellikle bazı arkadaşlar bildiğin mesai ayırıyorlar bu işe. İlk üye olduğumda sürekli "bunun için başlık açmayın, bunu şurada sorun" tarzı mesajlar görünce çok katı olduğunu düşünmüştüm. Ama sağlanan düzene bakınca bunun faydalı bir kullanım olduğunu görmek zor olmadı. Evet bazı başlıklarda sayfalarca mesaj var, bazen aynı sorular defalarca soruluyor. Ama doğru soru doğru yerde sorulduğunda mutlaka cevap alınıyor. Ha doğru soru yanlış yerde sorulduğunda cevap gelmiyor mu ? Onda da doğru link veriliyor ve oradan cevap veriliyor. Bu ekstra özveri isteyen bir şey, bu açıdan katkı sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Teknik olarak da okunmamış mesajlar butonu çok faydalı, bazen "böyle bir başlık mı varmış ?" dedirtecek çok faydalı konulara denk geliyorum. Ayrıca ilgili konuyu tıkladığımda en son okuduğum mesaj geliyor direkt olarak, devamını okuyabiliyorum. Böylece okunmamış mesaj kalmıyor. Çok başarılı.
Az önce de bir konuyu görüntülerken altta o an konuyu görüntüleyen kullanıcılar gözüküyordu. Bir kullanıcı çıktı muhtemelen, hemen avatarı ve adı kayboldu. Normalde bu tarz sitelerde sayfa yenilemeden bunu göremezsiniz. Bu da çok profesyonel gözüküyor.
Olumsuz bir görüş de yazayım diye düşündüm ama şu an için olumsuz bir şey bulamadım :) Zaten Green Card olarak bir arama yapıldığında ya da birine sorulduğunda mutlaka bir yerde "Yeşilkart forum sitesine bakın, her sorunuzun cevabını bulabilirsiniz." cümlesi oluyor. Geçen bir arkadaş dolandırılma şüphesi diye konu açmıştı mesela, ona üzülmüştüm. Araştırmayı parayı verdikten sonra değil, önce yapsa; böyle bir şey için para vermemesi gerektiğini burada okumuş olacaktı.
Tekrar emeği geçenlerin ellerine sağlık, olur da olumlu/olumsuz bir görüşüm olursa tekrar yazarım.
Saygılarımla.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum