Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
-
@sir-altan, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
.dun resim yuklemeye calistim,sadece resimlerin linki gozuktu,hata nerde anliyamadim..
..yalnis yadigimiz bir kelimeyi veya konuyu tekrar duzenleme olanaklari yokmu,varsa gosterirmisiniz,yazmis oldugum bir cevata kelime ve harf hatalari oluyor,duzeltecek yer ariyorum bulamiyorum.sayfanin altindaki mavi "cevap" tusunu kullanirsaniz, acilan pencerede araclar yer alacak, onlardan 6. olan "gorsel"e tiklayip fotograflarin linklerini ekleyebilirsiniz.
Yazmis oldugunuz iletiler icin ise sag alttaki 3 noktayi kullanip "duzenle" secenegini tiklayin ve iletinizi dilediginiz sekilde guncelleyip tekrar gonderin.
-
Notification’lardan yeni bir post bildirimine tıkladığımda olması gerektiği gibi okunmamış ilk mesaja gidiyor. Eğer arada engellediğim bir kişiye ait mesaj varsa yeni mesaj yerine sayfanın başına gidiyor.
Evet bence de Allah başka dert vermesin :)
-
@goblis, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Notification’lardan yeni bir post bildirimine tıkladığımda olması gerektiği gibi okunmamış ilk mesaja gidiyor. Eğer arada engellediğim bir kişiye ait mesaj varsa yeni mesaj yerine sayfanın başına gidiyor.
Evet bence de Allah başka dert vermesin :)
bilgilendirme icin tesekkurler, not aldim, engelleme eklentisini bizim icin olusturan arkadasa iletecegim.
-
Forumda uzun süre gezindikten sonra şunu fark ettim insanlar birikmiş mesajlara yanıt verirken teker teker mesaj atıyorlar bunun için acaba aynı kişiden olan arka arkaya listelenmiş mesajlar tek mesaj da otomatik olarak toplanamaz mı?
-
@M-Turk, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Forumda uzun süre gezindikten sonra şunu fark ettim insanlar birikmiş mesajlara yanıt verirken teker teker mesaj atıyorlar bunun için acaba aynı kişiden olan arka arkaya listelenmiş mesajlar tek mesaj da otomatik olarak toplanamaz mı?
Sayin @M-Turk bu dediginizi yapmak cok zor maalesef. Forumun mikrobloglarda olan bir yorum ozelligi var, bu sekilde bir soruya verilen cevaplari hemen altindaki oka tiklayarak listeli sekilde gorebiliyorsunuz.
Su iletiyi inceleyin isterseniz:
https://yesilkartforum.com/forum/post/69764Eger dediginiz gibi olursa bu guzel ozellikten mahrum kalmis oluruz. Bu sekilde eski konu da olsa bir soruya verilen cevaplari tum konuyu incelemeden gorme sansina sahip oluyorsunuz.
-
@crazycells, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@M-Turk, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Sayin @M-Turk bu dediginizi yapmak cok zor maalesef. Forumun mikrobloglarda olan bir yorum ozelligi var, bu sekilde bir soruya verilen cevaplari hemen altindaki oka tiklayarak listeli sekilde gorebiliyorsunuz.
https://yesilkartforum.com/forum/post/69764Eger dediginiz gibi olursa bu guzel ozellikten mahrum kalmis oluruz. Bu sekilde eski konu da olsa bir soruya verilen cevaplari tum konuyu incelemeden gorme sansina sahip oluyorsunuz.
Anladım doğru diyorsunuz ama dediğim gibi boş fazladan bir sayfa kaplıyor sadece yanıtlar tabi bu özellikte önemli teşekkürler.
-
@crazycells, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Anladım doğru diyorsunuz ama dediğim gibi boş fazladan bir sayfa kaplıyor sadece yanıtlar tabi bu özellikte önemli teşekkürler.
Aslinda bu tur bir intibayi engellemek icin her sayfada standart 10 ileti yerine 20 ileti var. Yani her iletiyi okumasaniz da o sayfada yine de faydali bir seyler bulun diye...
Bu dediginiz sadece sohbet basliklari icin mi gecerli? Yoksa bilgi iceren basliklar da boyle mi?
-
Aslinda bu tur bir intibayi engellemek icin her sayfada standart 10 ileti yerine 20 ileti var. Yani her iletiyi okumasaniz da o sayfada yine de faydali bir seyler bulun diye...
Bu dediginiz sadece sohbet basliklari icin mi gecerli? Yoksa bilgi iceren basliklar da boyle mi?
Sohbet başlıklarında daha çok var ama Mülakat Deneyimleri sayfasında da var.
-
Sayın @crazycells sohbet sekmesine bir de grup sohbeti eklense nasıl olur? 5 ya da 10 kişi sınırlı sohbet grupları kurulabilse şikayetlerin geldiği birkaç üyenin kendi aralarındaki sohbetler forum konuları dışına taşınır diye düşünüyorum. Tabiki bir tarafta da üyelerin faydalanabileceği konuların ilgili konular yerine sohbetlerde konuşulup üyelerin bunlardan bihaber olma durumu söz konusu olabilir. Bu konu mutlaka aklınıza gelmiştir ve düşünmüşsünüzdür diye düşünüyorum ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Sayın @crazycells sohbet sekmesine bir de grup sohbeti eklense nasıl olur? 5 ya da 10 kişi sınırlı sohbet grupları kurulabilse şikayetlerin geldiği birkaç üyenin kendi aralarındaki sohbetler forum konuları dışına taşınır diye düşünüyorum. Tabiki bir tarafta da üyelerin faydalanabileceği konuların ilgili konular yerine sohbetlerde konuşulup üyelerin bunlardan bihaber olma durumu söz konusu olabilir. Bu konu mutlaka aklınıza gelmiştir ve düşünmüşsünüzdür diye düşünüyorum ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
aslinda dediginiz ozellik zaten var, yani sohbetler 2'den fazla kisiyle de yapilabiliyor. fakat bence sohbeti istenmeyen arkadaslar zaten bunu gizli yapmak istemiyorlar :)
bu dediginiz durumu cozebilmek icin sonraki senelerde bekleme odasi ve sohbet odasi diye iki ayri oda kurmamiz mumkun. bunu dv2022 sonuclari aciklandiktan sonra forumda tartisiriz. bu sekilde yaparsak, sohbet odasini takipten cikaran kisinin zaten o basliktan guncelleme almamasi lazim.
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
aslinda dediginiz ozellik zaten var, yani sohbetler 2'den fazla kisiyle de yapilabiliyor. fakat bence sohbeti istenmeyen arkadaslar zaten bunu gizli yapmak istemiyorlar :)
bu dediginiz durumu cozebilmek icin sonraki senelerde bekleme odasi ve sohbet odasi diye iki ayri oda kurmamiz mumkun. bunu dv2022 sonuclari aciklandiktan sonra forumda tartisiriz. bu sekilde yaparsak, sohbet odasini takipten cikaran kisinin zaten o basliktan guncelleme almamasi lazim.
Böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum, siz söyleyince biraz kurcaladım ve farkettim. Gerçekten olması gereken bir özellik ve zaten varmış, benim haberim yokmuş :)
-
@crazycells siste su uyariyi verdi, ikinci posttaki gorselde gorebilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells dosya yukleyemiyorum maalesef. ekran goruntusu alip, word e kopyaladm ama yukleyemiyorum. size nasil atabilirim gorseli ?
-
@cnpist Bilgisayardan mı giriyorsunuz mobilden mi
-
@Ramazan @crazycells bilgisayardan. Uyari basligi " Aerikada hangi sulari tercih ediyorsunuz" basligina tiklayinca kırmzı bir ekra cikti ve "Yaniltici bir siteye girmek uzeresiniz . www.cobolsuaritma.com sitesine saldirnlar sizi yaniltarak yazilim yukleme vs" seklinde bir uyari yazisi ile karsilastim.
-
cevapla butonuna tıklayın

açılan menüden dosya yükle butonuna tıklayın

yüklemek istediğiniz dosyayı seçip yükleyin
-
@Ramazan yuklenmiyor maalesef, hata veriyor
-
@cnpist farklı bir tarayıcıda deneyin
-
@cnpist, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@Ramazan yuklenmiyor maalesef, hata veriyor
Opera, Firefox, Microsoft Edge, Chrome gibi tarayıcılardan deneyebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum