DV2023 Sohbet Odası
-
@bidünya E2 biraz zahmetli bir iş ama finansal sorunum yok 100.000 dolar gibi Mevla gösteririm derseniz iyi bir iş planı ile bu mümkün
-
@justm, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Ben de 31 oluyorum 19 gün sonra 🤭
Nice güzel yıllara o zaman en güzel yaşlardasınız ben 30 ların başında bu aydınlanmayı yaşasaydım bir yolunu bulur giderdim değerlendirin imkan varsa. Biz arafta kaldık yaşla ilgili değil ama çocuklarında yakında kendi hayatını kurmaya başlayacak olmasından dolayı🥴
-
@Ping-PONG iyi hadi seninde doğum günün kutlu olsun 🎂
-
Durun sakin olun ben daha yeni 25 oldum
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Ben bu yaşıma kadar hiç doğum günü kutlamadım ablam.
Ben dedemin elinde büyüdüm. Babamdan öteydi benim için. Doğum günümde dedemi kaybettim. O yüzden benim için doğum günü etkinliği 12 yaşımdan beri yok. 🙃 -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Ben dedemin elinde büyüdüm. Babamdan öteydi benim için. Doğum günümde dedemi kaybettim. O yüzden benim için doğum günü etkinliği 12 yaşımdan beri yok. 🙃Başın sağolsun, mekanı cennet olsun
-
2022 hüsranıyla umarım 2023 de yüzümüz güler yerimizi alalım hayırlısı ile olsun inşallah 🙏
-
Ben de 31 oluyorum 19 gün sonra 🤭
Nice güzel yıllara o zaman en güzel yaşlardasınız ben 30 ların başında bu aydınlanmayı yaşasaydım bir yolunu bulur giderdim değerlendirin imkan varsa. Biz arafta kaldık yaşla ilgili değil ama çocuklarında yakında kendi hayatını kurmaya başlayacak olmasından dolayı🥴
Teşekkür ederim içinde güzellik olan bütün arkadaşlarım umarım seneye şans bize güler ☺️
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@bidünya E2 biraz zahmetli bir iş ama finansal sorunum yok 100.000 dolar gibi Mevla gösteririm derseniz iyi bir iş planı ile bu mümkün
Serkan yüreklinin bir videosuydu yanlış hatırlamıyorsam birisi gitmişti Türkiye’den avukatla görüşmüş sonra çıkmış gitmiş Amerika’ya birlikte avukatın yanına falan gitmişlerdi. Avukat buna demiş ki öyle hemen geldin şirketi açamayız. Süre dolmadan çıkışını yap bir daha gel o zaman açarız gibi bir şey. Ama başka avukatlarda çok kolaymış gibi anlatıyorlar. Bu dediklerim Usa içinden yapılan e2 başvurusu ile ilgili.
-
Ben dedemin elinde büyüdüm. Babamdan öteydi benim için. Doğum günümde dedemi kaybettim. O yüzden benim için doğum günü etkinliği 12 yaşımdan beri yok. 🙃Nur içinde yatsın☹️
-
Ben dedemin elinde büyüdüm. Babamdan öteydi benim için. Doğum günümde dedemi kaybettim. O yüzden benim için doğum günü etkinliği 12 yaşımdan beri yok. 🙃Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun
-
Ben dedemin elinde büyüdüm. Babamdan öteydi benim için. Doğum günümde dedemi kaybettim. O yüzden benim için doğum günü etkinliği 12 yaşımdan beri yok. 🙃Mekanı cennet olsun🙏🏼 Benim de babacığımla bir gün ara ile doğum günlerimiz. Ben de son 5 yıldır hiç keyif almıyorum..
-

Çık aklımdan çıkkk 🙄🙄
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

Çık aklımdan çıkkk 🙄🙄
1000 kuvey dinarı toplasak iyi valla
Güzel para kankaaa -
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Ben dedemin elinde büyüdüm. Babamdan öteydi benim için. Doğum günümde dedemi kaybettim. O yüzden benim için doğum günü etkinliği 12 yaşımdan beri yok. 🙃Başın sağolsun, mekanı cennet olsun
Saol dostum. 20 sene oldu ama çok sevince unutulmuyor 🙃🙃🙃
-
@bidünya bence kızınızda ayriyetten basvursun belki size cikmaz ona cikar o kurtarsin hayatini sizde basvurmaya devam edin
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@bidünya bence kızınızda ayriyetten basvursun belki size cikmaz ona cikar o kurtarsin hayatini sizde basvurmaya devam edin
Evet aynen planımız o şekilde👍zaten herkes gibi bizim de derdimiz onların kendini kurtarması bize de çıkarsa bonus olur artık🙂onlar benden sebep Amerika nidalarıyla büyüdüğü için durmazlar zaten burda bir şekilde giderler diye düşünüyorum Amerika Avrupa Kanada neresi olursa🙏
-
Evde ara ara has not been selected diyorum normal mi 😂
-
.,.,.,.,
-
Evde ara ara has not been selected diyorum normal mi 😂
Siz yine iyi has not been selected diyorsunuz ben neler diyorum neler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum