DV2023 Sohbet Odası
-
@justm, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@justdream yani benim takıldığım hiç gitmeyecek atıyorum maddi gücü olmayan, sıfırdan başlamaya cesareti olmayan herkesin başvuruya katılması.. Bırakın kendinizi hazır hissettiğinizde katılın bir sürü gerçekten kendine inanan insana yazık oluyor çok üzücü
Çünkü burası Türkiye, her konu olduğu gibi lottery konusu da kaotik... Mantık aramayıp gemiyi kurtarmaya bakmalı bence. Markette sıra beklerken anlamsızca önünüze kaynak yapmaya çalışan adamın kafası neyse, boş yere başvuru yapan vatandaşın kafası da aynı. Düşünmeyin, kafa yormayın sadece kaçın kurtulun...
-
@Eltonamir dvtry diye bi site var vatandaşlığa göre yüzde verip çıkıp çıkmadığını yıla göre simülasyon ediyor. Girip bakıyorum arada.
-
@prmarci, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Eltonamir dvtry diye bi site var vatandaşlığa göre yüzde verip çıkıp çıkmadığını yıla göre simülasyon ediyor. Girip bakıyorum arada.
2032'ye kadar üstüne soğuk su içiniz yazıyor :)))
-
@prmarci, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

Şaka gibi ahhahahhahaha 66 yaşında kazandım !!!!
-
@Deep-Blue-78 hahah bende denedim 2031 yılında çıktı ondada case number 36 bin çıkmasa daha iyi :D
-
@akıf_turk, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Deep-Blue-78 hahah bende denedim 2031 yılında çıktı ondada case number 36 bin çıkmasa daha iyi :D
Buradan anlaşılıyor ki ikimiz de işi şansa bırakmamalıyız :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@justm aslında haksızlık olarak bakmamak lazım onlar elendikten sonra case numberı yüksek olan kişiye sıra geliyor
-
@Deep-Blue-78 aynen öyle abi zamanımız kısıtlı hayat geçiyor şansa bırakmak olmaz umarım tüm isteyenler bir fırsat yakalar en kısa zamanda :) :united_states:
-
Yerimizi şimdiden alalım... Bu yıl da hüsran oldu.
-
bu tesadüf olamaz, Hadi hayirlisi tekte alacagim insallah

-
@akıf_turk Haklısın Akif, dün akşamın şokunu yeni yeni atlatıyorum. Tombalaya kalırsak işimiz yaş :upside-down_face: Simülasyın bile dalga geçti, bugün İzmir'den yüzerek denize açılsam bile daha erken bir yaşta okyanusu geçip Florida sahillerinden çıkarım ( yalnız Cebelitarık boğazı biraz dar :grinning_face_with_smiling_eyes: ) Şaka bir yana harekete geçmeli...
-
@Erkand erkan banada 2030da çıktı.case number 3470:))
-
Facebook grubuna baktım İzmir den çıkan ne çok insan var bahtsız olduğumu bir kere daha anladım hedef 2041 falan 😂
-
@mert35 insallah daha erken nasip olur 🤲
-
@Chromium, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Yerimizi şimdiden alalım... Bu yıl da hüsran oldu.
Hoşgeldin Chromium, sen de buralarda yaşlandın ben gibi :slightly_smiling_face:
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
bu tesadüf olamaz, Hadi hayirlisi tekte alacagim insallah
10 yıllık tahmin istedim

-
@Ramazan one gardaş yarisini bana ver 😂
-
@Erkand Lafımı olur al birini
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Erkand Lafımı olur al birini
Ramazan milli piyangocuya koş :person_running_light_skin_tone:
-
@Deep-Blue-78 Koşmaya gerek yok onlarda online oldu https://www.millipiyangoonline.com/ deneyim bakim kazı kazan ve superloto :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum