DV2023 Sohbet Odası
-
@doguyakasiefendisi evinde, üstelik beyaz olmayan bir duvarda son derece amatör şekilde fotoğraf çekip yükleyen ve kazananlar var :) bkz @semavi :) evet fotoğraf kritik ama sanırım o kadar da kritik değil gibi
-
Dün ilk has not been selected ı gördük bir de koca koca yazmışlar körüz sanki 😒
-
@justm danışmanlık firması aracılığı ile mi başvurdunuz yoksa birebir mi başvuru yaptınız? çünkü dv başvuru sayfasında fotoğrafınız şartlara uymuyorsa zaten sistem uyarı veriyor ve başvuruya devam edemiyorsunuz
-
@justm Foruma sonuçlar açıklandıktan sonra üye olarak en büyük totemi de gerçekleştirmişsin ama olmamış. Seneye sıra bizde inşallah :)
-
Ekim ayında İngiltere Ankara antlaşmasına başvurdum 20 gün önce ret aldım arkadaşımla aynı alanda başvurmuştuk o onay aldı greencard banada eşimede çıkmadı bakalım belki birgün şans yüzüme güler
-
@justm, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Dün ilk has not been selected ı gördük bir de koca koca yazmışlar körüz sanki 😒
İlk not been selected güzel sayıs aslında çünkü bu yazıyı 10 defa hatta 15 defa görenler var
-
@istanbuladami yok bireysel son 3 gün mü ne vardı bitmesine tesadüfen Twitter da birisinden görüp başvurdum hiç aklımda yoktu keşke 18 den beri başvursaydım 30 umda başvurdum yaş geçiyor ama olsun çok önemli değil
-
@nevzatyildizz yok ya birkaç gün önce yaptım kayıt onu sildireceğim bunu kullanacağım physicis ben
-
Katılıyorum, dün beklerken simülasyonda denedim bir kere 2085e kadar çıkmadı. Sonraki deneyişlerimde 2023-2024 yıllarında çıktı hep. Allah'tan daha 24 yaşındayım her ne kadar ilk çekilişin çıkmaması yüreğimi burksa da, kıymetli abilerim ve ablalarım senelerdir deniyor ve çıkmayınca çıkmıyor. Umarım öylesine başvurana değil de her hak edene çıkar da hayalimizi gerçekleştiririz.
-
Burası keyifli bir ortam sevdim ben pandemi döneminde zaten yeteri kadar ruhum sıkılıyor kafam da dağılıyor burada iyi oluyor
-
@justm Totemi bozmuşsun ama çıkmaz tabi :)
-
@justm Hiç öyle düşünmeyin. Hayatı yaşamaya dair yaş kavramının ortadan kalktığı bir coğrafyadan bahsediyoruz. 50 yaşında gc kazanıp, Türkiye'deki şirketini kapatıp abd ye yerleşen ve 1-2 yıl içerisinde hayatını gayet olağan şekilde düzene sokan bir talihli biliyorum. Kendisini takip de ediyorum.. Nasipse bir şekilde oluyor. ama gc, ama öğrenci, ama sponsor. Bir şekilde oluyor :)
-
dostlar forumda ayrıntılı başvuru rehberi var mı fotoğraflı veya videolu?
-
@nevzatyildizz çok sorun değil ya hayatın sonu değil ben çok karamsar bakmıyorum önüme :)
-
@istanbuladami öyle tabi bakalım göreceğiz olursa olur olmazsa en kötü bir vatanımız var :)
-
F1 düşünüyorum ama birikimlerimi de oraya harcamak istemiyorum ikilemde kaldım
-
-
Ben simdiden yerimi aldım
-
@depresif Vazgeçmek yok denemeye devam :)
-
@Eltonamir 3 yıldır ailecek fotoğrafçıya gidiyoruz işi şansa bırakmamak için bu sene eşimi götürebilirmiyim şüpheliyim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum