Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Vac-Reporter Bende bu sorunun cevabımı merak ediyorum. Hep aklımdakibir soruydu. Özellikle başvuru girişleri açıldığında ne zaman başvurdukları ?


  • @crazycells yoklamada gözden kaçmışım 🙂


  • ds-260 formu doldurmaya girerken hata veriyor,sizde de öyle mi?
    bi de ds-260 education kısmında üni 3. sınıf okuyorum university,no degree girmem gerekmiyor mu?Öyle girince bitiş tarihini de girmemizi istiyor ama ben daha üniyi bitirmediğim için bitirme tarihi şuanki tarihten ileri olamaz diye hata veriyor anlayamadım bu işi.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    sayin @ibrahimasar talihli misiniz?

    Hayır Ali bey. Bu sene de karavana.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Talihli olan butun arkadaslari tebrik ederim, umarim tum surec herkese ugurlu gelir... Halihazirda forum uyesi olup talihli olan arkadaslari bu iletide listelemeye calisacagim (kendisi veya esi), gozden kacirdiklarim olacaktir diye dusunuyorum, o nedenle lutfen listedeki eksiklikleri belirtmekten cekinmeyin...

    @reader
    @maestro
    @hurricane
    @WithNaz
    @Bahadır17
    @caner-memiş
    @MehmetArikan
    @Ahmet-Kölüş
    @nadogus
    @broker
    @Figen
    @bezelye
    @Mert-doğan
    @Hasan-Özler
    @Omer-Dereli-0

    halihazirda DV2021 talihlisi olan forum uyeleri

    @EzgiLera
    @axl7x
    @ozeryilmaztr

    Listemizi bir gemiye bindirip uğurlamışız gibi hüzünleniyor insan. Limandan yolcu ederken eller sallanıyor, mendiller atılıyor.. Gözler nemli. Onların gidişine değil, kendilerinin kalışına üzülüyor limandakiler. Gidenler bile belki, mutluluklarını yaşayamıyorlar hüzünden. Gemi limandan ayrılıp denize açıldı, ufukta bir nokta olduğunda kalanlar da yavaş yavaş dağılıyor. Son bir bakış atanlar var gemiye. Aklı karışmış, kafası dağınık ufak adımlarla yürüyorlar. Bir kaç güne gidenler de kalanlar da bu hüzünü unutacak. Biliyorlar. Biliyoruz. Herkes bu duygulara yakın değil mi?

    Canlanın lennn... Üzülmek yok. Ne diyodu bir ünlü düşünürümüz. Durmak yok, yola devam... 🙂


  • Kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum, kazanamayan arkadaşlar gerçekten üzülmeyin hayatta en önemi şey sağlık şu iki günde iki tandığımız vefat etti. İkiside 30 lu yaşlarda motor kazası geçirdiler. Aileleri perişan şu an, onun için Allah sizlere varsa çoluk çocuğunuza sağlıklı bir ömür versin diye dua ediyorum. Sizlere bir şey danışmak isterim green çıkmış olmasının heyecanını bile yaşıyamıyoruz eşimle tam olarak. Eşim öğretmen bir yıllık sözleşme imzalıtıyorlar 2022 yılı için sözleşme imzalarsa biz de yarı yılda gitmek zorunda kalırsak kurum başımızı ağrıtır mı acaba gibi sorular var kafamızda. Bunun için şunu öğrenmek istiyorum geçmiş yıllardan deneyimi olan yada bilen arkadaşlar mülakatlar başladığında acaba kaçar kişi alınıyor yani normalde nasıl olur bu işler ilk bin kişi ekimde sonraki bin kişi kasımda gibi mi yoksa ilk beşbin kişi ekimde derler mi ?? fikri yada bilgisi olan 🙂


  • @Ali-Ege-Can-0 Gerçekten hayattaki bütün şansımı biriktirip burda kullandım 😃 Çook teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @caner-memiş, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    i yoksa

    Selamlar. İlk 5 binde de olsanız, Ekimde de görüşme yapsanız, görüşmeden sonra yaklaşık 6 ayınız olacak. eşiniz 2022 için ne zaman sözleşme imzalıyor? Eylülde mi mesela? Sözleşmenin bağlayıcılığı ve cezai müeyyideleri nedir buna bakmak lazım. Ama vizeyi alınca arkanıza bile bakmayıp ne ceza çıkartırlarsa -he he öderiz.. deyip gitmek mantıklı bence.


  • @bezelye, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @Ali-Ege-Can-0 Gerçekten hayattaki bütün şansımı biriktirip burda kullandım 😃 Çook teşekkür ederim.

    Acaba benim kaç yıl daha biriktirmem gerekiyor 🙂


  • @nevzatyildizz Umarım bu yıl son biriktirişiniz olur ve seneye hayallerinize kavuşursunuz, ben inanıyorum


  • @ibrahimasar benide dv2022 listesine ekleyebilir misiniz ? Iletisime gecmek isteyen arkadaslar icin kolaylik olur.


  • @bezelye, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @Ali-Ege-Can-0 Gerçekten hayattaki bütün şansımı biriktirip burda kullandım 😃 Çook teşekkür ederim.

    🙂🙏


  • Kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Lütfen her prosedürü tamamlayıp bir an önce gidin. Bu ülkede artık ekmek yok maalesef..


  • @ibrahimasar Selamlar ibrahim bey sözleşmenin bağlayıcılığı nedir bilmiyoruz böyle kalın bir kitap gibi bir sözleşme okumayada vakit vermiyorlar vs. sözleşme süresi bir eğitim öğretim yılı yani 2022 haziran ayında bitiyor diyebiliriz. Eğer ekim ayında bizi mülakata çağırırlar ise en geç mart 2022 de abd ye giriş yapmamız lazım sözleşmeyi tamamlayamıyoruz böyle acayip bir durum var 🙂 🙂


  • @crazycells Çok teşekkür ederim. Size ayrıca teşekkür ederim :)) Canla başla emek veriyorsunuz. 3 yıldır çok faydalanıyorum forumdan.


  • @Ali-Ege-Can-0 çok teşekkürler


  • Biden’ın göçmen sayısını 80.000’e çıkarma olayı ne oldu? Olursa 2022 çekilişi ile ilgili ek gelişme olur mu?


  • @omondoles, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Biden’ın göçmen sayısını 80.000’e çıkarma olayı ne oldu? Olursa 2022 çekilişi ile ilgili ek gelişme olur mu?

    Henüz belli değil, sadece niyetlerinin olduğundan bahsedildi kongreden vs geçmesi gerekiyor. 2022'yi etkileyen bir durum yok henüz yasallaşmadığı için.


  • @omondoles, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Biden’ın göçmen sayısını 80.000’e çıkarma olayı ne oldu? Olursa 2022 çekilişi ile ilgili ek gelişme olur mu?

    Dv2022 çekilişi zaten yapıldı ek bir şey olmaz. Yasa tasarısı sunulmuştu ancak bunun geçip de yasalaşması çok uzun bir süreç. Yani ne zaman geçer ve geçerse ne şekilde geçer bilinmez.


  • @caner-memiş, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum, kazanamayan arkadaşlar gerçekten üzülmeyin hayatta en önemi şey sağlık şu iki günde iki tandığımız vefat etti. İkiside 30 lu yaşlarda motor kazası geçirdiler. Aileleri perişan şu an, onun için Allah sizlere varsa çoluk çocuğunuza sağlıklı bir ömür versin diye dua ediyorum. Sizlere bir şey danışmak isterim green çıkmış olmasının heyecanını bile yaşıyamıyoruz eşimle tam olarak. Eşim öğretmen bir yıllık sözleşme imzalıtıyorlar 2022 yılı için sözleşme imzalarsa biz de yarı yılda gitmek zorunda kalırsak kurum başımızı ağrıtır mı acaba gibi sorular var kafamızda. Bunun için şunu öğrenmek istiyorum geçmiş yıllardan deneyimi olan yada bilen arkadaşlar mülakatlar başladığında acaba kaçar kişi alınıyor yani normalde nasıl olur bu işler ilk bin kişi ekimde sonraki bin kişi kasımda gibi mi yoksa ilk beşbin kişi ekimde derler mi ?? fikri yada bilgisi olan 🙂

    Case numberınız kaç? Normal şartlarda 25K'ya kadar herkes vizesinin rahatlıkla alıyordu ama son 2 DV süreci pandemi dolayısıyla sekteye uğradı, DV 2019 mülakat deneyimlerini okuyabilirsiniz örnek teşkil etmesi için. Ben DV 2022'nin çok sekteye uğrayacağını düşünmüyorum, bu kararı verirken en kötü ihtimali düşünerek karar verin yinede.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

117
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum