DV2022 Bekleme Odası
-
@crazycells burdamısınız ? , eğer burdaysanız sorumu cevaplayabilirmisiniz ?
-
Çıkmadı 🗽
-
Bak komik değil :D
-
Her şeyin hayırlısı, bende 2. Kez has not been selected ama geçen seneye nazaran hiç üzülmedim. Bir şey olmaması gerekiyosa olmuyodur. Olumlu sonuçlara tebrikler
-
@basbas sikmayin caninizi maddi olarak toparlayip farkli yollari denersiniz. Bizimde 7.basvurumuz falan. 👍🏻.
-
Çıkan arkadaşları tebrik ediyorum :) . İlk başvurumdu kaç aydır hep aklımdaydı ümidim buydu ama çıkmadı :( neyse pes etmek yok mücadeleye devam.
-
Ben bu odayı niye takip ediyorum yahu. Başlayacağım şimdi :D
Bomba koyarım bak bu odaya :D
-
@seldadirim case number i mi bulamadiniz? Soyad yaziliyor
-
@uysalkedi teşekkür ederim
-
Daha bakamadım. Kalbim küt küt atıyor. Acaba çıkmış mıdır diye pis heyecanlandım…
-
@furkann O zaman hiç gerek yok. Üniversite 3'e kadar beklerim ondan sonra başlarım.
-
kaç kişiye çıktı şimdi?
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@uysalkedi, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar baktiniz mi?
Evet eşime de bana da çıkmamış. Sağlık olsun. Seneye deniycez artik.
Sağlık olsun
-
@gizemb benim saydigim 6 sanirim. Hayirli olsun cikanlara. 🧿🙏🏻
-
@gizemb İlk başvurumda çıktı bana.
-
Herkes baktı mı sonuca
-
ibrahim beye çıkmış şaşırdım ve sevindim oda bayadır bekliyordu 18 başvurusu sanırım..
-
HAS NOT BEEN SELECTED
F1 yolu görüldü
-
@osman-1 efferim :)
-
içimdeki ses bak dioda bilmiom.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum