DV2022 Bekleme Odası
-
sağlık olsun, bu sene o sene değilmiş.
-
15.yilimizda da bana ve esime malesef bu sene de cikmadi. Zaten cikacagindan umidi kestim oylesine basvuruyoruz ya tutarsa hesabi. Bundan sonrada cikacagindan hic umidimiz yok ne yazikki. Nasip kismet artik elden birsey gelmiyor malesef.
-
-
Çıkmadı maalesef ama sorun yok denemeye devam 😅
-
@ozlemmm bakılmıyomu ?
-
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG 2023 odasına yazmıcam ben buralardayım ama oraya yazmycam birazda küstüm.
Neyse sen onu bırak da canada geyiklerini nasıl görebilirim onu anlatırmısın bana 💆🏼♀️Kanada başlığının altında yazışırız :D
Biraz şu üzüntüyü atalımda üzerimizden :D -
Sanki dv sayfası biraz rahatladı gibi. Bakamayan arkadaşlar şimdi denesinler.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG 2023 odasına yazmıcam ben buralardayım ama oraya yazmycam birazda küstüm.
Neyse sen onu bırak da canada geyiklerini nasıl görebilirim onu anlatırmısın bana 💆🏼♀️Kanada başlığının altında yazışırız :D
Biraz şu üzüntüyü atalımda üzerimizden :DGöz yaşım pıt 😢
-
@Erdembro sende mi Kaznaamadın?
Ben bakmadım daha -
@Ozkan-aksan yok abi çıkmadı 😅
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Biraz şu üzüntüyü atalımda üzerimizden :DGöz yaşım pıt 😢
Hepinizin teselli bulacağı bi eşi sevigilisi vesaire var. Ben ne yapayım. Yastığa sarılayım gidip bare :D
-
@Ozkan-aksan inşallah çıkar abi sana
-
maçı izlemekteyim.. forumdan kaç kişiye çıktı?
-
Sülaleden 12 kişi başvurduk birimize bile çıkmadı
Abimle benim 2. Başvurumuzdu diğer 10 kişinin ilk başvurusuydu. Hepsininkine tek tek ben başvurdum, düzgün fotoğrafçı bulana kadar 3 tane fotoğrafçıya gitmiştik ama bir işe yaramadı. -
@furkann üzülme ya bu sene olacağı yokmuş de geç bir daha denersin şansını
-
@Ping-PONG tek tabancayken insan daha bi gözü kara olabiliyor bunu bi değerlendir. Üzülme kanada da geyik avına çıkarız 🙂
-
@Bekoray 12 KİŞİ BAKABİLDİNİZ Mİ ABİ BEN HALA GİREMEDİM
-
Çıkmadı tabii ki , insanın da psikolojisi bozuluyor fazla takmamak lazım. En iyisi başvurup kayıplara karışmak. İnsan foruma girince duygusal bağ kuruyor.
-
@Ping-PONG tek tabancayken insan daha bi gözü kara olabiliyor bunu bi değerlendir. Üzülme kanada da geyik avına çıkarız 🙂
Bu yoruma niye - vermiş arkadaş anlamadım. :D Beni de engelleiş hatırlamıyorum bile kim olkduğunu :D
-
Pasaport zorunlulugu gelmesi de bir ise yaramamis anlasilan. 2 kisi alsalar 2 kisi bavursak yine o 1 kisi biz olmayiz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum