DV2022 Sonuç Odası
-
imzayı güncellemeye geldim. yine hüsran yine yangınlar yine ben :)
-
Benim 6. defa , eşimin ise 2. defa "has not been selected". Öylesine başvurup gitmeyecek olanlara selamlar olsun. :)
-
Elim uzantiya gitmiyor.
Bakamıyorum bir türlü 😂
Çıkmadığını da biliyorum üstelik.
Yinede check edemiyorum. İçimden gelmiyor 😬 -
Yine yok yine yok! Hayaller bir sonraki seneye kaldı çok yoruldum artık, bu hayallere sahip olmaktan yoruldum. Bu ülkeye ait hissetmekten ama elimden de bir şey gelmemesinden... 🤦🏼♀️
-
çıkmadı f2b süreci var bende oda olur olmaz 5 sene sonra.. artık gidersem f1 ile giderim türkiyede sürünceğime orda sürünürüm yada birini bulur evlenirim bu bataklıkta durmaktan daha iyidir
-
2x HAS NOT BEEN SELECTED
-
@Mr-Gabriel çok mantıklı ve akıllıca hareket etmişsiniz umarım her şey gönlünüzce olur. Belirttiğiniz gibi gerektiği durumlarda bilgi amaçlı danışmak isteriz. Önce bir ortalık durulsun da :) teşekkür ederim
-
Bana bu senede
-
Acaba bu sene birilerini seçmeyi mi unuttular kazanan kimse yok :)
-
Çıkmadı malesef hayaller başka bahara kaldı :( x2
-
Ulan beeeee. 3 arkadas basvurduk 3'ümüzde mokoko.
-
ilk başvurumdu son başvurum olacak galiba, rasgele seçtiklerine inanmıyorum. HAS NOT BEEN SELECTED
-
@BERKAY-ILGUN, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
vermiyorsunuz bari konsolosluğu açı
Aynen ya . Ocakta randevum . Senin ne zaman ?
-
@Batuhan-Koçbuğ, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
imzayı güncellemeye geldim. yine hüsran yine yangınlar yine ben :)
Seri yapmıssın :)))))
-
Arkadaslar family name kismina bir sey yazamiyorum neden acaba?
-
Maalesef eşim ve banada çıkmadı.Bi hüzün çöktü şimdi:((
-
çıkan yok mu arkadaslar ya benim de has not been selected
-
@Mert-doğan, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Bu sene ilk defa başvuru yaptık. Totemimizle buradayız. Umarım başvuran, ihtiyacı olan herkese çıkar.
13xxx case number ile have been randomly selected. GC kazanan herkesi tebrik ederim. Çıkamayan arkadaşlar için de önümüzdeki sene için iyi dileklerimi yolluyorum.
-
arkadaşlar çok seri yardımlarınızı istiyorum. Seçilmişim fakat ds260 formunu doldurmadan önce önemli olduğunu düşündüğüm bir şey var. Pasaportumun tarihi 20 gün sonra sona eriyor. Formu doldurmadan önce yeni pasaport çıkartıp onunla mı doldurayım yoksa çekiliş için doldururken kullandığım pasaport bilgilerimle mi doldurayım. Hemen doldurmam gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim
-
şu ana kadar buraya 5-6 kişi kazandım demesi lzım kimseye çıkmadı mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum