DV2022 Bekleme Odası
-
Hayırlı kandiller cümlenize
-
Hadi Kentucky gönder case numberlarımızı artık :)
-
@Hyller ne guldum yaa allahta seni güldürsün
-
@YapayalnızGotoU-S, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu Çekilişi bir kaç gün erteletsek mi acaba..Hazır olmayabiliriz..Ne dersiniz? Arayım mı erteleteyim mi?
@YapayalnızGotoU-S daha fazla yürek dayanmaz
-
Hayırlı kandiller
-
@topraxxx aha bucalı abim gelmiş :D forbes taraflarından bağırma sesi gelirse sana çıktığını anlarım abi hadi bakalım
-
-
@mtmehmet hayirli kandiller sizede
-
@topraxxx
Kesinlikle greencard.. -
rakı, şalgam, leblebi, balık, peynir, salata ve muz eşliğinde derbiyi bekliyorum.. maç bitince bakacağım :)
-
@topraxxx Green Card. Para her türlü kazanılır.
-
@Spacesong :O ben uğraştım didindim bu sene çıkarttım ama şansımızın ne kadar az olduğunu farkettim :(
-
@bitkicel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller ne guldum yaa allahta seni güldürsün
@bitkicel aminnn hepimiz gülelim güzel günler görelimmmmm
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Çocuklara diyorum az susun diyorlar ki Amerika'ya mı gitcez ailece gitti kafa bizde :)
Koptuk gidiyoruz hayırlara çıksın🤣🤣🤣
-
@Kaptomeister Off o kadar yıl sonra çıksa ne çıkmasa ne, çoktan amerikaya gitmiş oluruz başka yollarla :D
-
@akıf_turk hoppp kardeşim de burdaymış.... Valla yaktım sigaramı bekliyorum camdan forbese bakarak. Tek farklılık heyecan yok. 🙌
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya ne olcak bizim bu halimiz
Birazdan belli olur🤣
-
@topraxxx aynen abi ilginç bir şekilde bendede gram heyacan yok akşam bucanın üstünden starlink uyduları geçicekmiş onu daha heycanla bekliyorum valla
-
@panaroyak inşallah 🙏
-
Son 20 dakika mı yani :) Bu topları kim çekiyorsa evren mesajımızı ilet forumdaşlara çok çıksın
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum