DV2022 Bekleme Odası
-
@mrpolats, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller drive her şeyi kopyalamış sadece ekim kasım arası fotoğraflarım yok :) normal herhangi bir mail almışmıydınız ? kod olarak değilde başvurdunuz vs gibisinden ? cevaplarınız için teşekkür ederim
@mrpolats mail yok almadık öyle bir mail gelmiyor :( Forget number kısmını bir deneyin hemen bulursunuz öyle sıkıntı etmeyin
-
KCC de son düğmeye basacak arkadaş ne yapıyordur şimdi acaba :))
-
Bu ileti silindi! -
Alın bakalım son 45 dk stres atalım :D https://dvtry.com/ Dv lottery Simulator
-
Valla sporumu yaptım duşumu aldım. şimdi birde yemeğimi yiyeceğim (oruçlu arakdaşlar k.bakmayın Allah kabul etsin tutugunuz oruçları) sonrada 8-9 gibi bakıcam sonuçlara şimdide nherkese hayırlı uğurlu olsun
-
@ugurksknbck, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
dv sitesi değişti henüz sorgulama aktif degil ancak güncellendi :) dındırıdın dındırıdın :)
Hala 2021 i sorgulatıyor ama :D
-
Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah.
-
@YapayalnızGotoU-S
iste bu ticari zeka düyanın her yerinde ekmeğini taşdan çıkarır👍😉 Abicim bende su satayım mı? -
Case number hayal ediyorum 2022 :) çok şey istiyorum tamam :)
-
@bozo Elini Çabuk tut..40 dk sonra satsak satsak havayı satarız::)
-
son 1 yıldır maddi manevi her şeyimi yurt dışına çıkmak için ayarlıyorum, umarım çok isteyen herkese çıkar.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dayanamadım geri geldim 🙃umduğum sonuçla karşılaşmazsam gardropun içine girip kapağı üzerime kapatcam
@panaroyak ben inip buz gibi havuza atlasam kendime gelebilir miyim acaba :)
Son dk darlandım foruma bakamıyorum elim titriyo bakarken niye öyle oldu ki o
-
Heyecan dorukta muhtemelen site çökecek ve bakamayacağız
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dayanamadım geri geldim 🙃umduğum sonuçla karşılaşmazsam gardropun içine girip kapağı üzerime kapatcam
@panaroyak ben inip buz gibi havuza atlasam kendime gelebilir miyim acaba :)
Umarım Sevinçten atlarsınız 😄 ben çıkarsa bizim mahallede kazandık ! Diye bağra çağra koşturacam 😄
-
site ne zaman aktif olacak acaba DV-2022 için
-
-
@CroM, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
KCC de son düğmeye basacak arkadaş ne yapıyordur şimdi acaba :))
Niye Ramazanda yapıyozki bu işi diyordur😜😝😂
-
@tolgasatir e eywallah ta herkes yüklenecek şişecek site
-
dostlar, abiler, ablalar... herkese bol şans diliyorum. herkesin gönlünce olur umarım.
benim ufak bir sorum var. oldu da çıktı diyelim, sıra numarası veriyorlar ya, ben onun düşük ya da yüksek olduğunu, sıranın gelip gelmeyeceğini direkt anlayabilir miyim yoksa bu süreç içinde mi belli oluyor?
-
@Kaptomeister 2033 da kazandım çıkıyor, deve alsam daha hızlı giderim Amerika’ya 😂😂😂 allahım tövbeler olsun 😫
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum