DV2022 Bekleme Odası
-
@Orhan-Cabarov
Hocam sizin Tiflis konsolosluğuna aktarım durumunuz vardı forumda okuyordum sürekli ne oldu son durum? -
Yeni yüzler yeni hayaller demek tüm yeni arkadaşlar hoş geldiniz 😂🗽
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya bak @asilelif bizi bekliyor haydi şampiyon kazanalım bu işi 🙏
Kazandık aslında sadece ekranda görmesi kaldı😀🙏
-
@bidünya haydi son düzlüğe girdik
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya aynen aynen. 😂🗽 kendimi detaylı anlatırım merak etme 😂
Görür görmez derim zaten ahaa bu bizim emtee diye🤣
-
Dikkatimi çektide bizim evde çok satılacak eşya varmış 😂🗽
-
@YapayalnızGotoU-S Teşekkür ederim hocam. İnşallah sizler için de her şey güzel olur. :folded_hands:
@bozo Merhaba hocam. Mail atıyorum ama hep aynı cevabı veriyorlar. Numaram current olduğu için kcc artık değişemiyormuş, mecbur Ankara'nın açılmasını bekleyeceğim.
-
@Mr-Gabriel
Geçen bende bir youtube videosu altında İrlanda'ya giden birinin yazdıklarını hatırlıyorum çok güzel anlatıyordu İngilizcenin konuşulduğunu iklimin ılıman olduğunu filan sizin tavsiyeleriniz nedir araştırdığınız kadarıyla? -
@bidünya sizin kutlama yönteminiz nedir sakince oturcaz deme inanmam 😂🗽 kesin havai fişekleri hazırlamışınızdır 😂🙏🏻🗽
-
@bidünya ya yemin olsun aynı şeki düşünüyorum 😂
-
Dün girdim bir de şimdi girdim en az 70 sayfa atmış heyecan dorukta
-
Çok az kaldı yaklaşık son 2 saat arkadaşlar hayırlısı ile forumdaki gönülden isteyen herkes kazanmış olur 🇹🇷➡️🇺🇸🙏🏻
-
Gençler hanım beni ev işlerine sürdü zaman güzel geçiyo ama arada kaçıyorum çok geride kalmıyım diye 😁 yavaş yazon biraz ama sizde anlaykşlı olun 😁😁
-
@bidünya sizin kutlama yönteminiz nedir sakince oturcaz deme inanmam 😂🗽 kesin havai fişekleri hazırlamışınızdır 😂🙏🏻🗽
Gerçekten şu an kestiremiyorum tepkimi bana da sürpriz olacak gibi🤣
-
@Orhan-Cabarov
Hayırlısı olsun inşallah..Güzel bir sonuç çıkar inşallah.. -
@Mr-Gabriel
Bizim bir manyak grubumuz vardı. Ekip içinde her türlü saçmalamak serbestti. Eğleniyorduk bununla. 3 kız 4 erkek. Kendi aramızda bir dil oluşmuştu resmen toplulukta insanlar sohbetimizi anlamayıp deli zannediyorlardı bizi. :D
Bir süre sonra gerçekten delirme ihtimalimiz olduğunu çok sapıttığımızı anlayıp bıraktık sapıtmayı. En son arkadaşlardan biri kılıç kalkan idmanları yapıyordu.
Bilenler vardır mutlaka bu yecüc mecüc muhabbetlerini. Saflarına katılabilmek içinmiş. :DHiç birimiz o güne kadar olayın nereye gittiğini fark edememişiz. :D
-
@bidünya siz nereliydiniz ? Ona göre tedbir alalım 😂🗽
-
@bozo Teşekkür ederim. İnşallah size de çıkar. :)
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Gençler hanım beni ev işlerine sürdü zaman güzel geçiyo ama arada kaçıyorum çok geride kalmıyım diye 😁 yavaş yazon biraz ama sizde anlaykşlı olun 😁😁
Ama bak biz işi gücü saldık bugün yemek bile yok😂akşam iki şekildede bir şey yiyemicez zaten🤭
-
@bidünya siz nereliydiniz ? Ona göre tedbir alalım 😂🗽
Fethiye de yaşıyorum😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum