DV2022 Bekleme Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Valjean hay şu amerikan uzman diye bir kadın çıkıpta video yapmasaydı pişman olmuştur dilini eşek arısı soksaydı da onu söylemeseydi herkeste sazan gibi atlıyor YOK ÖYLE BİR ŞEY
Kardeş insan gibi bir şey sorduk ne bu tripler?
-
@Ping-PONG @tolgasatir evet açıklasana😂
-
@Valjean dışarıdan yalan bilgilerle buradan kesin gibi yazmayın lütfen çünkü burada senin gibi yeni gelenler inanıp onu yayıyorlar
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG ne diyo be benim İngilizcem hebele hübele seviyesinde olduğu için gülemedim😂
😂😂😂
Gülene kadar açıklasana kadına ne gülüyorsun. 🤣
Hadi açıkla bakayım merak ettim sen anlamışmısım 🤣
İzlemedim bi sn ben tepkisine gülmüştüm açıyorum
-
@ayvalik10 aynen gelecek sene bence 80.000 kişi olacak inşallahta olur
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Çocuğu uyutmadım öğlen, akşam erken uyusun ki rahat rahat okuyabileyim 🤦🏻♀️ Affet beni anneciğim her şey senin geleceğin için ☺️🙏🏼
Herşey onlar için tabi 😁 bizim de babamız gitseydi zamanında ohhh ne güzel olar Dı @hascerob
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG ne diyo be benim İngilizcem hebele hübele seviyesinde olduğu için gülemedim😂
😂😂😂
Gülene kadar açıklasana kadına ne gülüyorsun. 🤣
Hadi açıkla bakayım merak ettim sen anlamışmısım 🤣
İzlemedim bi sn ben tepkisine gülmüştüm açıyorum
Hee iyi bari yoksa bu beni üzerdi🤣
-
@Cihat-Yılmaz daha senato da görüşülmeyi bekliyor sonra parlemento da oylamaya girecek bizim buradaki gibi bir kişi yaptım oldu patladı gitti diyemiyorlar
-
Dayan yüreğim dayan.
Dayan yarına inan 😁 yıldız tilbe de dinleyeyim tam olsun -
@Ping-PONG lemonade -> lemon-aid soğuk şaka ama güzelmiş :D
-
@ayvalik10 haklısın valla :(
-
Herkese merhaba ben de öylesine başvuranlardanim. Ciksa da gitmem bakalim hayırlısı...
-
Arkadaşlar tekrar aynı soruyu sormak istiyorum herkes farklı cevap verdi çünkü, pasaportumun süresi bitti ds 260 formunu doldurmak için yeni pasaportu bekleyeyim mi yoksa daha sonra ekleyebiliyor muyuz pasaportu?
-
Yenilemen gerekiyor diye biliyorum birkaç yerde öyle söylemişlerdi
-
@hakan0717 sen kazandın sonucunu bir gör ds260 formunu doldurmak için çok vaktin var zaten. 2-3 günde 10 yıllık pasaportunu çıkarır, sonrasında doldurursun.
-
@hakan0717 other travel document olarak secip formu doldurmaya devam edebilirsiniz. Daha sonra eski pasaport da yanınıza alıp mülakat öncesi yeni pasaportunuz ile birlikte bildirirsiniz
-
@hakan0717 bu sorunun tek bir cevabı vaqrdır farklı verenler varsa YALAN söylüyorlar bir kerecikte sana cevap verenler bilmiyorum deseler. Şimdi DS260 formuna yazacağın pasaport süresi en az 6 ay süresi olması gerekiyor. Yeni pasaportun bilgisi gelmeden ds 260 formu DOLDURMA sakın önce pasaport bilgilerini al ondan sonra doldur. Çünkü pasaport bilgilerini doldurdun mülakata giderken HEM ESKİ bitmiş olan pasaport başvuru yaptığın pasaportu hemde yeni pasaportu götüreceksin. Neden eskiyi de istiyorlar acaba sen ilk başvuru yaparken kafadan mı attın diye
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG lemonade -> lemon-aid soğuk şaka ama güzelmiş :D
Hahahah 🤣
Asker şakası ne bekliyorsun.
İlk cümleyi söylemeyince daha soğuk oluyor 🤣
-
Bar bir hayalimiz 🤩
-
@Ramazan yapmayın şunu bilmediğiniz konuda insanları yönlendirmeyin pasaport olmadan ds260 doldurulmaz yalan beyana girer ret yersin otomatik olarak bilmiyorum dersiniz kesin yazmayın yeni pasaport bilgileri yazmıyorsun bakın bu da yeni pasaportum diyeceksin konsolosluk seni kapıdan içeri sokmaz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum