DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Çocuğu uyutmadım öğlen, akşam erken uyusun ki rahat rahat okuyabileyim 🤦🏻♀️ Affet beni anneciğim her şey senin geleceğin için ☺️🙏🏼
Böyle zamanlarda inadına uyumazlarda inşallag işe yarar 😁
Bizim ki en geç 21:00 da uyur normalde ama bu akşam 8 olmadan yatağa koymayı planlıyorum “uyur güzel çocuğum üzmez beni” dedi ve çarpılarak uzaklaştı anne kişisi :)
-
Zamanın ilk kez bu kadar hızlı aktığını hissettim bugün 🦁🗽
-
@Emtee gün yerine saat sayıyorsun ya ondan
-
Bugün bu baya kalabalık burası pandemi tatiline girmeden önceki gün bodrum marmaris yolları gibi 😂🖐🏻🗽
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu da sana gelsin 🤣
Şu video yu izleyip muhabbeti, espiriyi pat diye anlayınca anladım ki benim ingilizce olmaya başlamış. Ne sevindim be 🤣
-
@ayvalik10 Adam 10.000 dolarla meslek sahibi olmadan gidiyo ama belirli bir kıstasta yok o yüzden haklısın banka hesabının biraz kabarık olması lazım
-
Arkadaşlar bu sene başvurunun 128 bin civarında olduğu doğru mu? Eğer öyleyse geçen seneye göre şans %50 artıyor demektir.
-
@Ping-PONG ne diyo be benim İngilizcem hebele hübele seviyesinde olduğu için gülemedim😂
-
@Valjean, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar bu sene başvurunun 128 bin civarında olduğu doğru mu? Eğer öyleyse geçen seneye göre şans %50 artıyor demektir.
Veri nerden geldi bilmiyorum ama sonuçlar açıklanmadan veriler açıklanmıyor diye biliyorum
-
@Valjean 128 bin 2021 yılı için diye biliyorum ben.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG ne diyo be benim İngilizcem hebele hübele seviyesinde olduğu için gülemedim😂
😂😂😂
-
@Valjean hay şu amerikan uzman diye bir kadın çıkıpta video yapmasaydı pişman olmuştur dilini eşek arısı soksaydı da onu söylemeseydi herkeste sazan gibi atlıyor YOK ÖYLE BİR ŞEY
-
Gayriresmi sonuçlara pek inanmayın derim insanın duygularıyla oynuyorlar
-
😂😂😂
Gülene kadar açıklasana kadına ne gülüyorsun. 🤣
Hadi açıkla bakayım merak ettim sen anlamışmısım 🤣
-
@Cihat-Yılmaz ameirkanın haberi yok biz onayladık bile rakamları şu anda biline tek bir şey 80.000 kişi teklif verildi bekleniyor bu kadar.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Valjean hay şu amerikan uzman diye bir kadın çıkıpta video yapmasaydı pişman olmuştur dilini eşek arısı soksaydı da onu söylemeseydi herkeste sazan gibi atlıyor YOK ÖYLE BİR ŞEY
Kardeş insan gibi bir şey sorduk ne bu tripler?
-
@Ping-PONG @tolgasatir evet açıklasana😂
-
@Valjean dışarıdan yalan bilgilerle buradan kesin gibi yazmayın lütfen çünkü burada senin gibi yeni gelenler inanıp onu yayıyorlar
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
😂😂😂
Gülene kadar açıklasana kadına ne gülüyorsun. 🤣
Hadi açıkla bakayım merak ettim sen anlamışmısım 🤣
İzlemedim bi sn ben tepkisine gülmüştüm açıyorum
-
@ayvalik10 aynen gelecek sene bence 80.000 kişi olacak inşallahta olur
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum