DV2022 Bekleme Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Cihat-Yılmaz koyman güzel ancak biliyorsun o seyrettiklerin onların asıl yüzleri değil yapmacık halleri ilk geldikleri zamanki hallerini bilmediğinden böyle söylüyon bulaşık yıkayan da var çöp toplayıp tuvalet temizleyen de ondan sakın gider gitmez böyle yaşayacağım diye ümitlenme sakın bak pişman olursun
Geçen okan serbes miydi neydi o paylaştı galiba ilk gittiğinde yaptığı işler bulaşıkçılıktan itibaren
-
@kadirkaracaoglu 3-4 sonra uluma sesleri gelecek her yerden
-
🙏dualar enerjiler gönderdik🙏banada çıksın artık🙏😊lütfen....
-
@ayvalik10 burada zaten kalifiye bir mesleğe sahip değilim orda da standartımı en yüksekte tutmaya niyetim yok onların tozpembe göstermeye çalıştıkları hayata kanmıyorum sadece orada yaşamalarına imreniyorum. Hiç zorluk çekmemek istemem zaten
-
@ayvalik10 ağlamayalım da hocam :)
-
@tolgasatir aynen garsonluk falan yapmış. Bunları yaparken gocunacak bir şey yok sadece ülkemizde eziklenen meslekler maalesef
-
@Cihat-Yılmaz işte en büyük handikap bu mesleğin olmaması bu yüzden mülakatta zorluk çekersin çünkü herkesten istenilen para ile senden istenilen aynı olmayacak ondan kimse ne para yazarsa yazsın sen kendine göre kıstas alma bugün kazandığını gördüğün an bir meslek bir uğraş için öğrenmeye başla
-
@kadirkaracaoglu biz ağlamıcaz şarkı dinlicez tüm forumca sende katıl bizim şenliğe
-
@ayvalik10 e ticaret işindeyim yeterli olur herhalde
-
@Cihat-Yılmaz mülakat e ticaret gösteremezsin ki diploması yok sertifikası yok belgen yok ki sadece banka para miktarını fazla gösterirsen sıkıntı olmaz.
-
Arkadaşlar ben bir sonraki seçimde tr de olmak istemiyorum ya lütfen olmayayım😐
-
@Cihat-Yılmaz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir aynen garsonluk falan yapmış. Bunları yaparken gocunacak bir şey yok sadece ülkemizde eziklenen meslekler maalesef
Valla ben burger king dede çalıştım, teknosa media markt hep ayakta 10 12 saat aralıgında haftada 6 gün çalıştım daha 1 yıl oldu 8 17 mesai düzenine geçeli onda da pandemiyr denk geldi o yüzden hiç bi işten gocunmam
-
Çocuğu uyutmadım öğlen, akşam erken uyusun ki rahat rahat okuyabileyim 🤦🏻♀️ Affet beni anneciğim her şey senin geleceğin için ☺️🙏🏼
-
Kötü haber alacaksam saat 7ye gelmesin
-
Ben seve seve barista olurum kahve gurmesiyim😂
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Çocuğu uyutmadım öğlen, akşam erken uyusun ki rahat rahat okuyabileyim 🤦🏻♀️ Affet beni anneciğim her şey senin geleceğin için ☺️🙏🏼
Böyle zamanlarda inadına uyumazlarda inşallag işe yarar 😁
-
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Böyle zamanlarda inadına uyumazlarda inşallag işe yarar 😁
Bizim ki en geç 21:00 da uyur normalde ama bu akşam 8 olmadan yatağa koymayı planlıyorum “uyur güzel çocuğum üzmez beni” dedi ve çarpılarak uzaklaştı anne kişisi :)
-
Zamanın ilk kez bu kadar hızlı aktığını hissettim bugün 🦁🗽
-
@Emtee gün yerine saat sayıyorsun ya ondan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum