DV2022 Sonuç Odası
-
38 yaşına geldim. İlk defa bir foruma üye oldum ve yazıyorum. Gerçekten düzgün bir forum burası . İyi niyetli insanlar var hep. Allah herkesin yardımcısı olsun. Umarım hep beraber gideriz.
-
Bu senede yokmu bi "HAS BEEN NOT SELECTED" imiz amerika kardeşş :)
-
@istanbuladami kimsenin umudu kırılmasın, reşitken başvuran ve her sene başvuracağız diyen 3 arkadaştık, birimize 4. başvuruda çıktı, diğeri 5 te bıraktı ben ısrarla devam ediyorum, bu işe vesile olanda ben olduğum için arkadaş kazanınca ben kazanmış gibi sevindim zaten :)
-
@USA, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@istanbuladami kimsenin umudu kırılmasın, reşitken başvuran ve her sene başvuracağız diyen 3 arkadaştık, birimize 4. başvuruda çıktı, diğeri 5 te bıraktı ben ısrarla devam ediyorum, bu işe vesile olanda ben olduğum için arkadaş kazanınca ben kazanmış gibi sevindim zaten :)
Bir kaç arkadaşın başvurusunu ben yaptım, bakalım vesile olabilir miyim:)
-
@miralam bir arkadaş kendisi başvurmuş fakat sonucunada ben bakıcam inşallah çıkar kendısıne şans getiririm umarım :D
-
@Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@miralam bir arkadaş kendisi başvurmuş fakat sonucunada ben bakıcam inşallah çıkar kendısıne şans getiririm umarım :D
Arkadaşa ve size de bol şans dilerim inşallah çıkar.
-
@miralam inşallah kardeşim sanada yine yeniden bu senede çıkar.
-
@Tayfun-Durkaya İnşallah
-
@USA ne diyim ki canı gönülden dilerim ki gerçekten size çıksın.. Hani hep diyoruz ya hak edene çıksın diye.. Daha ne kadar hak etmeli bir insan bilemedim :)
-
sonuçlara nerden bakılıyor
-
Büyük umutlarla beklediğimiz ana saatler kaldı. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Yerimizi alalım. İnşallah gün sonunda güzel editleriz mesajımızı.
-
@Hasan-Özler kısmet artık insanlara 2. 3. Başvurularında çıkıyor valla çok imreniyorum ama dediğin gibi şans. Onlar gibi inşallah bize de güler
-
İlk başvurum ve son 6 saat umarım hayallerimiz gerçek olur ve 1-1.5 sene sonra buraya tekrar yazıp heyecanımızı mutluluğumuzu yazabiliriz :)
-
@Cihat-Yılmaz eğer kazanıp numaran 200 altında çıkarsa neden 1-1.5 yıl bekliyorsun ekimde mülakata giriyorsun
-
@ayvalik10 o senaryoyu hiç kurmadım kafamda. Hep şubat-nisan aylarında olur diye planladım :D
-
ilk başvuruda kazananlar yüzdesi kaç acaba. ben de ilk kez başvuru yaptım bakalım çok heyecanlıyım.
-
@burakyart eski kazananların listesi yazığı excel tabloları var oradan kontrol edebilirsin
-
Zaman çok hızlı geçiyor ya :) Hadi Hayırlısı bakalım...
-
Her sene aynı heyecan hadi be gül yüzümüze
-
@USA imzanız umudumu kırıyor :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum