DV2022 Bekleme Odası
-
@bezelye
Bizim canımız yokmu yıllardır okuyoruz
-
@krockeri sen yanlış anladın bak şimdi aşağıdaki youtube videosu çeken birisi herkesi gaza getirip çok izlensin kendisi paraya para demiyor onun cümlesidir.
-
@ayvalik10 ahahahahah konunun üstüne yok böyle tesadüf sevgili @bezelye bağlantıda güzel bir tecrübe var. Ben de sormuştum ve araştırıyorum bu konuyu. Durumumuz aynı
-
Merhabalar

-
@bozo Dün okul hayatımın son sınavına girdim, üstüne bir uyumuşum geldiğimde aşırı mesaj birikmişti

-
Yarın havada güzelmiş şansıma bu akşam bana çıkınca boğaza atlayacağım demiştim @denizci10 a ne kadar sevgili kulum görüyorsunuz. Ben denize atlayacağım diye denizi ısıtıyor

-
@istanbuladami Evet mesajlarınızı okudum gerçekten çok yararlı bilgiler. Bugün eğer bize çıkarsa süreç boyunca iletişim halinde olabiliriz
-
@bezelye yürekten dilerim

-
@bezelye
Hadi hakkında hayırlısı olsun..Hayatta koşuşturdukça mücadele ettikçe diyorum en kolay okul okumakmış
-
@ayvalik10 dediğiniz kişiyi takip etmiyorum:)
-
@Erdembro etmeyin çünkü size hitap etmiyor 15 - 30 yaş arası onun için
-
@Erdembro vaaay Erdemcim nssn

-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Evet forumdaki son günümden herkese günaydın...

Aynen olmazsa master a gidiyorum bende
Hayırlısı olsun E2 için.Teşekkürler... sizin için de hayırlısı olsun...
-
@bozo hepimiz hakkında hayırlısı. Demeyin öyle sınavlar ömrümü yedi daha zorunu düşünemiyorum

-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yarın havada güzelmiş şansıma bu akşam bana çıkınca boğaza atlayacağım demiştim @denizci10 a ne kadar sevgili kulum görüyorsunuz. Ben denize atlayacağım diye denizi ısıtıyor

-
@krockeri yanlış anlaşıldım sanırım, ben çekilişe yıllardır başvurup kazanamayanları kastetmiştim, çünkü onlar yıllardır bekliyorlar bu anı, her şeyde art niyet aramayın lütfen.
-
Now this is my fucking celebrity day,
If you fuckers, do anything,
No cocainnnnnn,No fighting...
NO FUCKING FIGHTINGGGGGG!
-
@Ozkan-aksan iyiyim abi yine yanlış anlaşılıyoruz forumda sen nasılsın

-
@Erdembro seni gördük daha iyi olduk
Bekliyoz walla -
@Ozkan-aksan herkes herkesle anlaşamıyor herkesin adamı var
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum