DV2022 Bekleme Odası
-
@Ramazan klasik :)
-
@quikless Teşekkür Ediyorum. Güzel Düşünmek konuşmak davranmak zorundayız. Geçmişte Bir hastayı bir hayvanı sevindirmişsek, yaşadığımız için başkaları bir nefesi rahat almışsa eğer belki bugün o nedenle mutlu olacağız.
-
@gizemb kapımız herkese açık birlik ve dayanışma
-
@Ramazan bak net onlara çıkar :)
-
@gizemb nasip kısmet
-
@YapayalnızGotoU-S Bu dediğiniz şey toplumda birey olmak maalesef biz ülke olarak toplumda birey olmayı başaramadık en büyük eksiğimiz bu oldu
-
@Ramazan yok ya bu sene erken bakmıyacağım pazartesiye bıraktım zaten sabah 6 ya kdr takılırım akşam 6 da anca uyanırım kazananlar burada eski bekleyenlerden olur inş btw ilk gün site çok kasıo zaten
-
@gizemb Aynen kasıyor baya ben de akşam 9 gibi bakarım açılmazsa ertesi gün Sabah bakacağım
-
@quikless Sanırım öyle hayırlısı ne ise o olsun 🙂
-
@Ramazan Katılıyorum dediklerinize..sadece ilave etmek istiyorum. Bencillik had safada .Ancak bunun sebebi bireyin kendisi değil. Yöneticiler. Öyle bir durum yaşıyoruz ki geri de kalanı aslan yiyecekmiş gibi davranıyoruz. Maalesef geride kalmamak için baba evladını feda edebiliyor o denli...
-
%98 ihtimalle, sen gelme ulan ayı yazısını göreceğimi bildiğim için her sene hiç çıkmayacakmış gibi başvurur, başvurduktan sonra nisan ayına kadar burayı unuturum, artık ne zaman çıkar bilmiyorum ama her sene düzenli olarak başvuracağım. ABD pasaportu almak istediğim için gitmek istiyorum, başka pek bir motivasyonum da yok zaten, meslek denizcilik zaten aynı işe devam ederim. Umarım çok isteyenlere çıkar.
-
hadi bakalım son 14 saat bir umut
-
Öylesine basvurdum. Cıkmazsa niye uzuleyim dimi.. %1-2 şans sonuçta :) dom dom kursunu yemise döneceğim kesin ama hayırlısı
-
Arkadaslar çıkarsa daha önceki senelerde olduğu gibi HAS BEEN SELECTED mi yazicak yoksa başka bir şey mi ?
-
@Laforum randomly selected yazacak.
-
son 12 saat nöbeti devrediyorum :)
-
Takribi yarım gün. 1 haftadır uyku tutmuyor.
-
Öylesine başvurdum ben😜
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Öylesine başvurdum ben😜
Öylesine başvuran adamlar şu anda 15. rüyalarını görmüşlerdir :)
-
@katafalk yok bu benim normalim az uyurum ama gece uykusunu asla kaçırmam 😂 gece rüyamda da görmedim bana çıkmıyor arkadaşlar siz devam edin 🙄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum