DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese Allah rahatlık vsrsin ben kaçar yarın büyük heycanlaela görüşürüz
@Ping-PONG sabaha kadar çok abartma sabah uğraştıema beni 20 30 sayfa 😁
Ne yapayım kendi kendime deli gibi. Yakalarsam saracak birilerini hiç affetmem sararım ama :D
-
Herkese merhaba arkadaşlar konsolosluk randevuları green card'a başvururken verilen confirm number'a göre mi veriliyor yoksa ds 260 formunu doldurduktan sonra verilen case number'a göre mi veriliyor.
-
hadi inş.
-
@panaroyak evrim ablalarda atmıyo kapalıyız ne çekicem çekicek birşey olmuyor demişti ben instagramdna sormuştum abla nerdesiniz özledik muhabbet videolarınızı dedim. Burak çok yoğun çalışıyo bende evdeyim çınarla demişti. Yeni eyalet çok orda insanda yok aslında çekmehe devam etseler harika olur. Kardeşim burdaydı o da çıkmasını bekleyenlerden inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur çok az kaldı 🙏🏼
-
@tolgasatir çıkıyo valla şans kapıyı çalmamış direk evin için düşen ŞANS olmuş 😂 Darısı başımızaaa
-
Ben çelik Arçelik :D :P
-
@tolgasatir ahahahah çocuklarımız önceki hayatlarında kesin çok yakın arkadaştılar 😂 bizde koca ayı mashada kopuyoruz. Ondan başka bişey izlenmiyor 😂
-
@fletcher Burası kartal_yunus
-
@Ping-PONG fikir iyi ama e2 ye akraba eş dostaldırmıyorlar, amerikalıya istihdam sağlamak şartı var 😭
-
@ahsenaydgdu pişt uyuyamayanlar 😁
-
Greencard mı Kırmızıkart mı....:) Kaderin yeniden yazılacağı gün mü?
-
@tolgasatir yaaa hoşbuldık efendim, arkadaş geldi çay kahve öuhabbet sonra çocuğu yatır ancaa duolingoya sardım bide appini oynuyorum dedim kızım bi gir bak 50 sayfa gitcekler geride kalmaa koşş 😂
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG fikir iyi ama e2 ye akraba eş dostaldırmıyorlar, amerikalıya istihdam sağlamak şartı var 😭
Yok öyle değil. Maddiyatlarını ben karşılayarak E2 almalarını sağlarım demek istedim.
Yani kendi işlerini kurarak gelmeleri için parayı vermekten bahsediyorum. :D
-
Bu ileti silindi! -
Bekle bizi Manhattan bekle bizi Florida terlikleri alıp geliyoruz... :)
-
@Ping-PONG kanada da staj programından mı bahsediyosun, eğer oysa o da var gündemimizde ama dil puanı istiyor veya şartlı kabul. Bakcaz artık ona hele bi yarın geçsinde..
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG kanada da staj programından mı bahsediyosun, eğer oysa o da var gündemimizde ama dil puanı istiyor veya şartlı kabul. Bakcaz artık ona hele bi yarın geçsinde..
Staj programında vatandaşlık süreci 3 yıl mı?
-
@tolgasatir soğuk ama benene 😂 ortadoğudan iyidir, görmüyomusun adamlar tekneye aylık 1 milyon veriyorlar neymiş program çekilcek.. dağıt kardeşim 1 milyonu bin tl olarak dağıt 1 milyon insana faydan dokunsun! Bak gene kızdım çok kızıyom şunlara yaa
-
@Hyller ablaa Napıyosuunnn, biz beklemedeyiz Gc nöbetindeyiz 😂
-
@Ping-PONG hee okeyy oldu şimdi, var benimde 1 dostum öyle yapacağım onun için. E2 olmasada eğitimini karşılayacağım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum