DV2022 Bekleme Odası
-
Neye Hazırsak o da bizim için hazır olsun..Greencard çekilişini yapacak Pc ye gerekli talimatları verdim. bozuldum ,remim yetmedi, ,portum yanmış,kedi girdi gibi bahanelerle bizi gelmeyecek..Hepimizin cümlemizin alayımızın case numberlerini verecek..:)
-
@Ping-PONG ben çok teknolojiden korkuyorum ama 😁
-
@yldrmmm inşallah çıkar, bende 2017den beri forumdayım 2018 de hesabı oluşturdum iyiki de oluşturmuştum çok güzel kardeşler abiler edindim, cidden forum kullanıcılarından kalite akıyor :) laubali adam yok 10 numara forum :)
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sen ondan ne korkcan o senden korksun
-
gözünüz gönlünüz doysun boşa Tampa demiyoruz biz burada :D
https://fromheretotheretravel.com/here-are-the-10-best-big-cities-of-2020/ -
@yldrmmm o sözden bende istiyorum 😂😂
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
https://fromheretotheretravel.com/here-are-the-10-best-big-cities-of-2020/Aha geldi 😂😂 nerdesin sen ya
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Abla çocuklara iyi bir gelecek için. çok para kazanmak lazım. Benim parayla işim yok ama sizde veletcikler var. Güzel bi meslek lazım size :D
https://www.indeed.com/viewjob?jk=e81cc8db3bda1fc0&tk=1f543ealht54k801&from=serp&vjs=3
Böyle paralar kazanmak istemez misin :'(
-
@Emir600RR aynen öyle herkes çok yardımsever 🙂
-
@tolgasatir az işim vardı şimdi kısırımı alıp izlemeye geldim odayı :D
-
Bende uzun zamandan beri takip ediyorum sonradan üye oldum gerçekten çok takdir edilesi bir forum bir çok kişi green card çıksa bile evrak işlerini ayarlayabileceğini sanmıyorum %95 kafamdaki soru işaretlerini forumu fellik fellik okuyarak giderdim. Tabiki hala süreç aşamasında takıldığımız yerler olur herkezin elinden gelen yardımı birbirine yapacağını biliyorum. Canı gönülden inşallah en çok hakeden ve isteyenlere çıkar.
-
@tolgasatir az işim vardı şimdi kısırımı alıp izlemeye geldim odayı :D
Patlamış mısırdır o kısır olsa duramazsın 😁😁😂😂
-
@onrsybn inşallah
-
2 dk sıpayı uyutayım dedim muhabbet almış yürümüş gene. Kaldı 20 saat 54 dk
-
https://fromheretotheretravel.com/here-are-the-10-best-big-cities-of-2020/Bir alt sırasında da küçümsediğin Seattle var. Onu da gördün mü :D
Börtü böcek timsah sevmeyen için Seattle çok çok daha iyi bir alternatif demek ki. :D :D :D -
@Emir600RR çıkarsa ve amerikaya gidersem ve işlerim bi düzene oturursa söz 1 hafta tatil parası 😂😂
-
@tolgasatir mısır olsa yemem ama kısırı yerim :D
-
@tolgasatir mısır olsa yemem ama kısırı yerim :D
Kısır candır hakkaten ya 😋😋
-
@Ping-PONG Seattle da ortalama bir yaşam sürmen için gereken parayı gördün mü peki ? 94 bin dolar yıllık :D oda ortalama için eğer çocukluysan vay gele başına. Seattle da 3 yıl yaşayana kadar o parayla ev alırım Tampa da :D ayrıca benim üstüne durduğum konular hala geçerli evsiz ve uyuşturucu bağımlıları ve suç oranları hızla yükseliyor orda.
-
@Ping-PONG şimdi kafada deli sorular. Bana cıkarsa öğrenci vizesine MBA için red gelir diyorlar. Greencardı mı bekleriz. O en az 1 yıl süreç. :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum