DV2022 Bekleme Odası
-
@Emtee Animasyon izliyorum :)
-
Son dakikalar umarım şu Ramazan ayında gönülden isteyenlere çıkar. Çıktıktan sonra ne yapacağını bilmeyen veya öylesine başvurupta aman bi çıksın diyenlere de inşallah nasip olmaz..
-
@Ramazan 1 sezon dizi bitirdim😏🗽 ama yok..
-
@Emtee Tlc de kupon çılgınlığı diye bir program. İnsanlar indirim kuponları biriktiriyor ve alışverişlerini bunlarla yapıyorlar. 1000 dolarlık alışveriş yapıp 20 dolar ödüyorlar :) Ama tabi bu 1000 dolarlık alışveriş her şeyden birer tane değil az kalem üründen çok adet.
https://www.youtube.com/watch?v=GmLjr6JVVIA -
@Emtee Çok sarıyor ama zaman geçmiyor bir şey beklerken zaman hep duruyor yada yavaşlıyor
-
@Bekoray benim oğlum 11 yaşında biz defter parası ödedik ve maksimum 5 yıllık verdiler. Yaşa göre çocuklar için farklılıklar olabilir😊
-
@Özgenç, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Bekoray benim oğlum 11 yaşında biz defter parası ödedik ve maksimum 5 yıllık verdiler. Yaşa göre çocuklar için farklılıklar olabilir😊
Bende internette 5 yıl diye okumuştum en fazla
-
@nevzatyildizz phaaa bunu nasıl kaçırmışım ben 🤭
-
@ahmetaydin, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yarın herkes kontrol ederken video çeksin bence, kazananların youtube videosunu merak ediyorum.
Biz bayramlıklarımızı giyip çekmeyi dşünüyoruz 😄🤲🏻
-
@Ramazan aynen öle beklerken zaman geçmiyor.. bunu askerdede yaşamıştım..
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ramazan aynen öle beklerken zaman geçmiyor.. bunu askerdede yaşamıştım..
ben akşam 9 da yatıyordum sırf zaman geçsin diye :D
-
@tolgasatir her yaş için farklılıklar olabilir benimki örnek olsun diye verdim😊
-
@Emtee Benim askerlik bir türlü olmadı :( 25 yaşındayım ama 2025 e kadar tecil oldu ama başvuru yapmadım okulda yok
-
@Özgenç, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir her yaş için farklılıklar olabilir benimki örnek olsun diye verdim😊
Aynen mesela bebekler için 3 yıldan fazla almayın boşuna okula başlayınca defter parası verirsiniz daha ucuza gelir diyorlar
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee Benim askerlik bir türlü olmadı :( 25 yaşındayım ama 2025 e kadar tecil oldu ama başvuru yapmadım okulda yok
Tecil bozdurabilirdin aslında gitmek istiyorsan ?
-
@Ramazan 23 yaşındayım üniversite son sınıfım ve askerliğim 2026 yılına kadar tecilli ancak okul bittikten 2 sene sonra tecil bozuluyormuş artık. Sırf onun için bir açık öğretime kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Keşke benimkini de atsalar ileriye :)
-
@tolgasatir Miniklerin simalar çok değişiyor tabi😁
-
@tolgasatir Biliyorum onu söylemişlerdi ama ben nasıl böyle olur onu anlamadım tecil başvurusu yapmadığım halde yani 10 yıl tecil çok fazla
-
@tolgasatir yok ya okadar da değil sabah 5 de yattım 7.30 da kalktım 😂 izlemediğim youtuber kalmadı 😅
-
@nevzatyildizz ozamana kadar kalmaz abd ye gidersin 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum