DV2022 Bekleme Odası
-
@Chandler kolay gelsin, yoksa kentucky'de tanıdık mı buldun dedim
-
Forum saati 12:35 gösteriyor bu sadece bende mi böyle ?
-
@istanbuladami başvurmak ücretsiz olduğu için başvuru anında insanların bunu düşüneceğini sanmıyorum maalesef. genç nufus yogunluklu başvuru olacağı için bir şekilde hallederiz mantığıyla başvuran yüzbinlerce insan olacağını düşünüyorum.
-
Pasaport filan alırız bıdıklara hemen hele bir çıksın da
-
Ben bu sene 150k küsür başvuru olacağını düşünüyorum. Dv2021 e başvuran herkesin tekrar başvurduğunu düşünürsek + bu sene ilk defa başvurucaklarla beraber. 3500 vize verilir inşallah da çıkma ihtimali çok düşmez
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@omondoles parası olmayan yatırım ile gidemez, hayat şartları el vermeyen de dil okulu ya da CC gibi maceralara atılamaz hele ki çoluk çocuk sahibi ise. Böyle durumda tek kurtuluş GC oluyor. anlamak lazım ama 23 yıl gerçekten çok çok uzun bir süre. Motivasyonuna ve inadına hayran kaldım :D
Gitmek istemenin içinde her şey olabilir. En kötü ihtimalle turist vizesi alıp ABD’ye veya Kanada’ya ayak basınca iltica edebilir. Burada bile sorulmuştu sırf gitmek için iltica ile ilgili sorular. Yeter ki iste…
-
Gerçekten gitmek isteyenlere bol şans bu yıl 11. başvuru ayrıca aile üzerinden başvuruyu 2015 yılında yaptık bekliyoruz bakalım şans yüzümüze gülecek mi
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10 şuan aklıma geldi bizim sıpanın pasaport u yok olaki çıkarsa hemen çıkarmamız gerekiyor ama başvururken onun pasaport bilgisi istenmedi diye hatırlıyorum kafam karıştı şuan istenmemişti dimi ?
Çıkması durumunda hemen çıkartırsınız o lazımdır mutlaka. Biz 6 aylıkken çıkarmıştık 2023 te bitiyor olması lazım. Hayır geze geze de öldük sanki hemen pasaport çıkartmışız :) çocuğum kapıkuleden çıkamadı🤦🏻♀️
-
@Emre-Kalafat
Hey lanet olasıca;
Nenemin posta kutusuna bomba koymanın bedelini ödeyeceksin. 😡 -
@quikless özellikle genç nüfusun sadece abd değil direkt avrupa ve amerika odaklı göç arayışı gerçekten çok fazla. Geçenlerde forumda 18 yaşında bir arkadaş daha üniversite kazanmadan başvuru yaptığını yazmıştı konulardan birine. Ben bu sene özellikle dv 2022 başvuru sayısının az olacağına dair çok ümitliydim ama görünen o ki biraz ters köşe olacağız gibi :(
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@punısher, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar yarın sonuç saati 19.00’damı 20.00’damı açıklanıyor?
19:00
Oooo ablam da saat paylaşmaya başlamış. Oldun sen oldun. 🤣🤣🤣
az daha takılayım buralarda ip mi ne onlarınızı bulcamm evinizden aldırcam sizi :))
-
Dv2021 için pasaport şartı ne zaman açıklanmıştı bilen var mı?
-
az daha takılayım buralarda ip mi ne onlarınızı bulcamm evinizden aldırcam sizi :))
Beni aldırırsan başına kalırım. Evlat olsam eldivenle sevilmem ben. Ne etcen beni 🤣🤣🤣
-
@Alprnylmaz Sen dv2022 kazansan bile 2021 Ekim ayında henüz mülakata girmemiş olacağın için çok çok yüksek ihtimalle dv2023 e de başvuracaksın. Yani bu dv2021 e özel bir durum değil zaten her sene kazananların çok büyük bir kısmı sonraki senenin çekilişine de yeniden katılıyor. Geçen sene 128 bindi başvuru sayısı ben 110 bin civarı olacağını düşünüyorum bu sene, sen 150 bin. Geçen muhabbeti dönmüştü bu şekilde tahminler yaptık istatistikler açıklandığında doğru bilene dv2023 greencard çıkacak :)
-
@istanbuladami bende başvuru sayısının az olacağını pek düşünmüyorum, genç nüfus için pasaportta sorun değil çünkü öğrencilere 25 yaşına kadar ücretsiz pasaport veriliyor. Geçen sene az olmasının sebebi bence insanların hazırlıksız olmasıydı. DV2020-DV2021 sorunları yaşandı, ülkede ki genç nüfusun kaçmak için çabalaması derken ben başvuru sayısının son 3 yılın en yüksek sayılarından olduğunu düşünüyorum
-
@Alprnylmaz 2021 başvurularında başladı bu şart
-
Beni aldırırsan başına kalırım. Evlat olsam eldivenle sevilmem ben. Ne etcen beni 🤣🤣🤣
Ben bi çözeyim evinizden aldırıp sıpıtırım okyanus ötesine sabır ve dua ile 🤪
-
@Emre-Kalafat
Hey lanet olasıca;
Nenemin posta kutusuna bomba koymanın bedelini ödeyeceksin. 😡Hey Lanet olsun adamım sen en büyük sorunun o koca beyaz kaba etinin omuzlarının üstünde duruyor olması.
-
@Alprnylmaz başvuru şartları çekilişten yaklaşık 1 ay önce duyuruluyor diye biliyorum. Son dakika açıklanan bir şey değildi yani
-
Ben bir duş alıp konuşanların yeni bölümünü izlemek istiyorum ama 20 sayfa olur bura diye korkuyorum. Az konulun biraz, gelicem 1 saaye 🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
57
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum