DV2022 Bekleme Odası
-
@hayallerabd
Taktım kulaklığı müzik dinliyorum. Çekilecek dert değil yoksa yine başladı bizimki durum fiilinden ondan bundan 😭😭😭 -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Görüyorum ve arttırıyorum. And olsun, seni özel araçla İzmir’ den aldırttırıp, Cunda’ ya getirttiricem. Taze yakalanmış ahtapotun beynine çakıyı elinle sokarsın 🤣 ellerimle pişirip yedirip geri göndericem. 🤣
o kadarına gerek yok ortada buluşuruz :D
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Görüyorum ve arttırıyorum. And olsun, seni özel araçla İzmir’ den aldırttırıp, Cunda’ ya getirttiricem. Taze yakalanmış ahtapotun beynine çakıyı elinle sokarsın 🤣 ellerimle pişirip yedirip geri göndericem. 🤣
o kadarına gerek yok ortada buluşuruz :D
Manisa da ne işimiz var. Daha kırsal biyer bulamadın mı 🤣🤣🤣
-
@Ping-PONG öyle değil sen İstanbul'dan, ben İzmir'den gelicem Cunda'da buluşuruz işte :D
-
@Ping-PONG öyle değil sen İstanbul'dan, ben İzmir'den gelicem Cunda'da buluşuruz işte :D
Aaaaa bak amaç deniz ürünleri yemek sükunet manzara oldun mu ASSOS ta fenaaaaa. Hem yakın sana, gtmediysrn daha önce dene mutlaka.
-
Forumdan GC kazanan kişiler önceki seneler buluşma tarzı bir şey yaptılar mı merak ettim?
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Şu aralar bu başlık o kadar aktif ki. Resmen 7 ayda yazılanın 5 katı son 1 ayda yazıldı.
Demin bebeye bi mama yedirdim geldim 5 sayfa ilerlemiş 😂
Evet inanılmaz hareketli. Yetişilmiyor. Kim kiminle ne konuşuyor kaçırıyorum çoğunlukla 😅
8 Mayıs günü asıl şenlik olacak :))
İmzanızda şimdi gördüm son durum ne sizde ? Evrak talebi yada onayo geldi mi
Evrak talebi aylar önce geldi. Ama onay yok maalesef. Talebin de çok önemli olduğunu düşünmüyorum o yüzden 🤷🏻♀️
bu sene başvurdunuz dimi :downcast_face_with_sweat: :downcast_face_with_sweat:
Tabi ki! Kazananların çoğu başvurdu tekrar.
İnşallah bu sene kazanırsınız da sorunsuz bir şekilde ilerler süreciniz
Umarım gerçekten isteyen ve hak eden herkes kazanır.
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Forumdan çıkan kişiler önceki seneler buluşma tarzı bir şey yaptılar mı merak ettim?
Buluşma olursa dayak yiyeceğinden korkanlar var aramızda 🤣
-
Allahın Bu nasıl bir heyecan hiç birşeye konsantre olamayan ben değilim bir tek demi 🥺
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Allahın Bu nasıl bir heyecan hiç birşeye konsantre olamayan ben değilim bir tek demi 🥺
Tak kulaklığı kapat gözlerini. Ama önce kendine güzel bir kahve yap. Aç şu radyoyu dinle. Chill music candır 😉
-

son gün. iyi şanslar diliyorum 😀 Charleston, South Carolina -
Aaaaa bak amaç deniz ürünleri yemek sükunet manzara oldun mu ASSOS ta fenaaaaa. Hem yakın sana, gtmediysrn daha önce dene mutlaka.
olur olur hepsi denenir, merak etme.. :D bu arada yazıyorsun dimi verdiğin sözleri bir yere? sonra unuttum, hatırlamıyorum olmasın.. 923 sayfa arasından kanıt aratma bana :face_with_tears_of_joy:
-
@omondoles parası olmayan yatırım ile gidemez, hayat şartları el vermeyen de dil okulu ya da CC gibi maceralara atılamaz hele ki çoluk çocuk sahibi ise. Böyle durumda tek kurtuluş GC oluyor. anlamak lazım ama 23 yıl gerçekten çok çok uzun bir süre. Motivasyonuna ve inadına hayran kaldım :D
-
2 gündür iş yeri sistemini açmıyorum kafamı toparlayıp yapamıycam diye :) yakında yazarlar Tolga yaşıyomusun diye
-
@nordlendingen, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

son gün. iyi şanslar diliyorum 😀 Charleston, South CarolinaYa sen nerdesin be abim. Sinirlerim bozuldu bak şimdi. 1 haftadır terapi yapmıyoruz. 😡
🤣🤣🤣 -
Tak kulaklığı kapat gözlerini. Ama önce kendine güzel bir kahve yap. Aç şu radyoyu dinle. Chill music candır 😉
@PİNG-PONG Çalışmaya çalışıyorum aynı zamanda 🙈 saat 6 olsun biran önce
-
olur olur hepsi denenir, merak etme.. :D bu arada yazıyorsun dimi verdiğin sözleri bir yere? sonra unuttum, hatırlamıyorum olmasın.. 923 sayfa arasından kanıt aratma bana :face_with_tears_of_joy:
Senin canın saolsun. Çıkarsa diye söylediklerim bile şartsız sözüm olsun. Ama bana çıkmaz sana çıkarsa bilmesende öğrenip ellerinde bir magnolya yapacaksın. Kabulse sözlerimin hepsi geçerli 🤣🤣🤣
-
@cüneyt-tarıkman
Bak bu benim parçam, günde en az 3 çalınacak ben mekandayken.
Imanbek ten ama 🤣🤣🤣Kiss me hard before you go
Summertime sadness
I just wanted you to know
That baby, you the bestahahah tamam. Para kazanmaya basladıkca superstar dj getirip bilet kesiyormuyuz ? :D
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@omondoles parası olmayan yatırım ile gidemez, hayat şartları el vermeyen de dil okulu ya da CC gibi maceralara atılamaz hele ki çoluk çocuk sahibi ise. Böyle durumda tek kurtuluş GC oluyor. anlamak lazım ama 23 yıl gerçekten çok çok uzun bir süre. Motivasyonuna ve inadına hayran kaldım :D
Seninle çıkmadığı taktirde haftaya bir konuşalım. Seninle ilgili hoşuna gidebilecek bir alternatif var bildiğim.
-
@Ping-PONG wooow olabilir üstad görüşelim :love-you_gesture: :love-you_gesture: :love-you_gesture:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum