DV2022 Bekleme Odası
-
@Emre-Kalafat :D emin ol abi 20 sene sonra geldiğinde Türkçe'yi unutursun :D
-
@Emre-Kalafat Ben gelmeyi düşünmüyorum abi. Çocukken söylediğim bir söz vardı belki taşlayan olur ama. Hep şunu derdim. Doğduğum yeri ben seçmedim ama öleceğim yeri ben seçeceğim derdim :D
-
@mutlukurt0534, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat Ben gelmeyi düşünmüyorum abi. Çocukken söylediğim bir söz vardı belki taşlayan olur ama. Hep şunu derdim. Doğduğum yeri ben seçmedim ama öleceğim yeri ben seçeceğim derdim :D
herkesin kendi tercihi :D ben memleketime dönücem valla emekli olduktan sonra bir tane egede birtanede sinopta ev kurucam ikisi arasında git gel takılıcam
-
@Emre-Kalafat Güzel plan abi :)
-
Son 30 saat. 7 aydır çıkma ihtimalinin %2 civarında olduğunu düşünerek hep çok umut etmeyip, heyecanımı bastırdım ama son saatler yaklaştıkça bir heyecan bastı.
-
@nevzatyildizz ben bu sans bazli islerde olasilik hesaplarina meydan okuyorum. Kazanma sansin %50dir. Ya kazanirsin ya kazanmazsin. Ikisinin de olasiligi birbirinden dusuk degil:)
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Son 30 saat. 7 aydır çıkma ihtimalinin %2 civarında olduğunu düşünerek hep çok umut etmeyip, heyecanımı bastırdım ama son saatler yaklaştıkça bir heyecan bastı.
%2 çok iyimiş brom :D seni üzmek istemem ama açıklana kadar ögreemiycez ama D: ihtimal 1.3 filan oda sıra çıkma ihtimalş kazanıp vize alma ihtimali sadece %0.44 geçen seninin oranlarına göre hesaplanmış bir oran kesin ve garanti değildir.
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
hadi bugün forumu açık bırakayım umarım 1-2 kişi var onlara çıkar..
Biri sen ol onların, sana da yakışır 😍
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir @hascerob bu kişinin bu videosunu da seyredin ayrıca bu kişi sürekli yatırım teşvik paraları alıyor hepsini tek tek anlatıyor. Bu kişinin videolarını seyredin derim. E ticaret yapmak istiyorum diyenler için
Çok sağol valla kütüphane gibisin :)
-
@Bekoray sen yine iyisin ben çıkmayınca gözüme tüm youtube kanalları batıyor amerikayı hatırlatıyor diye tamamını siliyorum ne zaman ekim - kasım gelip başvuru yaparsam tekrar onları toplamaya başlıyorum
Bende direk izleme geçmişini siliyorum :) yoksa abonelikleri silsem de gelmeye devam ediyor.
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
%2 çok iyimiş brom :D seni üzmek istemem ama açıklana kadar ögreemiycez ama D: ihtimal 1.3 filan oda sıra çıkma ihtimalş kazanıp vize alma ihtimali sadece %0.44 geçen seninin oranlarına göre hesaplanmış bir oran kesin ve garanti değildir.
0.44 tüm başvuruları hesaba katınca çıkan oran ancak ülke kontenjanları var haliyle oran tam olarak o değil. Aşağıdaki videoyu izlemeni tavsiye ederim
https://www.youtube.com/watch?v=iCXXpopFMyk -
1.56 hesaplayanlarda var :) iki kişi başvurduk biz inşallah bakalım :D
-
@tolgasatir abone ol kaldırırsan bir daha gelmez
-
0.44 tüm başvuruları hesaba katınca çıkan oran ancak ülke kontenjanları var haliyle oran tam olarak o değil. Aşağıdaki videoyu izlemeni tavsiye ederim
https://www.youtube.com/watch?v=iCXXpopFMyko videoda çıkma olağından bahsediyor. vize alma oranında değil
-
bu sene forumdan kaç kişiye çıkacak sizde ben 14 diyorum hadi tahminleri alalım
-
-
@Emre-Kalafat Ben de çıkma olasılığından bahsediyorum zaten çıkma olasılığı %2 civarı yani .
-
@Emre-Kalafat Ben de çıkma olasılığından bahsediyorum zaten çıkma olasılığı %2 civarı yani .
yine okadar yüksek değil eskiden öyledide son yıllarda iyice düştü sana 2 değil diyemem önce istatisklerin açıklanması lazım ama bnede 1.5 max 1.1 min olarak düşüne biliriz.
-
@tolgasatir abone ol kaldırırsan bir daha gelmez
yok o kişiye ait öyle oluyo da bu sefer başka random amerika videoları geliyo izleme geçmişine göre ondan dedim :)
-
@Emre-Kalafat Pasaport şartından dolayı 2021 de başvuru sayıları düştü videodaki orana bakarsan Dv2021 Türkiye için %2.2 diyor ve bence bu sene başvuru sayıları daha da düştü :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum