DV2022 Bekleme Odası
-
-
yaş 23 saçımın yanında 3 tel beyaz var artık türkiyede yaşadıgım için stresten mi yoksa genetikmi bilemiyorum :D
-
@akıf_turk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
yaş 23 saçımın yanında 3 tel beyaz var artık türkiyede yaşadıgım için stresten mi yoksa genetikmi bilemiyorum :D
Demir eksikliğin olabilir dostum. Erkenden bir doktora görün.
-
@physicismagister uyumadan durulacak kadar kalmıştır
-
Evettt nerde kalmsıtık arkadaslar....
-
@Ping-PONG abi yataktan kalkınca hafiften gözümde kararıyo baktım demir eksikliği diyor doğru diyosun görünmekte fayda var
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@physicismagister uyumadan durulacak kadar kalmıştır
Millet zaman geçsin diey uyumak istiyo :D kurdeşen döker bizimkiler 46 saat onu bekleseler :D @Hyller @bidünya
-
@bitkicel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Evettt nerde kalmsıtık arkadaslar....
Ya bırak abi sen de
Sohbetin ortasında çekip gidiyorsun
Sonra geri gelip nerede kalmıştık diyorsun
Biz seninle böyle anlaşamayız
🤣🤣🤣 -
@Ramazan Uydunet/KabloNet candır, hem fiyatlar daha uygun hem de fırından yeni çıkan sonucumu aşağıda görüyorsunuz :D

-
@Ping-PONG Orucumuzu acmaya gittik dostum gercekten başım ağrıyordu soryy...
-
@TughanTug abi canımı çektirdin ya bende çok sitedim geçmek ama illa diyolar alt yapınız yok mecbur türk telekoma devam
-
@Ozkan-aksan yok bak uykuyu çok severim mümkün değil duramam uykusuz ☺️
-
@tolgasatir ben öyle değilimde bazı insanlar var öyle takıntıları olan
-
@Ping-PONG daha çok varmış :/
-
@TughanTug görüyorum ve arttırıyorum :D

-
@bitkicel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Orucumuzu acmaya gittik dostum gercekten başım ağrıyordu soryy...
Allah kabul etsin :) o zaman tekrardan hoşgeldiniz :D :D
-
@tolgasatir Çok iyiymiş :D Buna benzer bir şey ben de düşündüm de 100mbps yeterli geldi ucuzunu seçtim :D
-
@tolgasatir Müşteri hizmetleri 15 mbit görüyor ben 1 yada 3 mbit anca 110tl ödüyorum söyleyeceklerim bu kadar

-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Çok iyiymiş :D Buna benzer bir şey ben de düşündüm de 100mbps yeterli geldi ucuzunu seçtim :D
Buda 100mbps de superonline ana dağıtım kutusu bizim bina altındaymış mahalleye dağılan kablolar bizden başladığı için daha yüksek veriyomuş
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Müşteri hizmetleri 15 mbit görüyor ben 1 yada 3 mbit anca

Kablolu kablosuz ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum