DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir eyvallah dostum nasıl gıdıyor heyecan var sanırım millet :)
-
@Rhonster Tamam boynumuz kıldan ince siz nederseniz o
-
@Ping-PONG coluk cocuk sımdılık yok kısmetse amerıkada :) Allah bilir artık
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Yıldız nasıl alınıyor ki?
Her 500 ileti veya beğenide yüksek olan hangisiyse bir yıldız alıyorsun.
-
@bitkicel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir eyvallah dostum nasıl gıdıyor heyecan var sanırım millet :)
Sorma ya yaz et derken zaman geçiyor çıkamıyoruz forumdan 😁 hayır çıksa daha da gerilicem de heycan şuan daha ağır basıyo
-
@Ramazan konuyu başka yere çekmeyin lütfen :) burada baştan geçenleri ve neyin nasıl olabildiğinden anlattık o kadar.
-
@Ping-PONG Heee anladım.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Yıldız nasıl alınıyor ki?
Her 500 ileti veya beğenide yüksek olan hangisiyse bir yıldız alıyorsun.
Benim 500 iletiyi geçti kim aldı benim yıldızımı arkadaşım geri versin kim aldıysa 😂😂
-
yıldız kelimesi geçtiği zaman @sezin anmamak olmaz evin içi dışı kıyafetleri her yerde yıldız vardır
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
yıldız kelimesi geçtiği zaman @sezin anmamak olmaz evin içi dışı kıyafetleri her yerde yıldız vardır
Kendisi de her video da söylüyor çok eğlenceli 😂
-
@Ramazan Denemesi bedava, elinize bir disk alıp sırasıyla ntfs>fat>fat32>ntfs>exfat şeklinde formatlayın, sonra konuda geçen program ve benzerleri ile derin bir tarama başlatın. Bu ardışık 5 format sonrasında bile dosyalarınıza ulaşacaksınız.
Neyse milletten azar yemeyelim iftar vakti. 48 saatten az kaldı, herkes heyecanlı, herkes sabırsız :)
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster Tamam boynumuz kıldan ince siz nederseniz o
Ben 6-9 örneği verdim.
Şey gibi düşün bak için rahatlar. Her şey imkansız kesinlikle olmaz diye düşünülse, Ay a adım atamazdık. 🤪 2010 yıllarında tam yılını hatırlamıyorum. Kamerun sular altında kaldı. Dünya’ nın en büyük hard disk tedarikçileirnden. Ben o aralar 2012 de Kamerun sınırında bir tropik adadaydım. Oradan dolayı sohbetlerini hatırlıyorum. Fabrikada çalışan mühendislerden biri bizim işini yaptığımız Türk firmasına geçiş yapmış. Yaptıkları işlerden bahsederken ben de 23 yaşında genç bir birey olarak alaycı bir şekilde ya bırak internetiniz bile maksimum 2mbit diye sarmıştım. 🤣 -
@bitkicel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG coluk cocuk sımdılık yok kısmetse amerıkada :) Allah bilir artık
Yaş 47 dimi yanlış görmedim? 🙃
-
@Ping-PONG Sabri şakanızdan bahsetmiyorum. Siz adımı anmadan beni ve diğerlerini kasederek bahsediyorsanız bende bahsedebilirim primci diye düşünüyorum.
-Karışmak istemiyordum. Ben paylaşım yaptığımda çok bilmiş oluyorum genelde.
-neyse ben yine çok konuştum. Sonra insanlara sıra gelmiyor.gerek yok salt muhabbet edin laf sokma çabasına girmeyin.
-
🙃🙃🙃
Çok pozitif bir arkadaş. Yolda yürürken çektiği bir video sunu izlemiştim. Başka video sunu izlemedim ama ilgi alanım dışında kaldı. Görüpte kızmaz umarım. 🤪 -
🙃🙃🙃
Çok pozitif bir arkadaş. Yolda yürürken çektiği bir video sunu izlemiştim. Başka video sunu izlemedim ama ilgi alanım dışında kaldı. Görüpte kızmaz umarım. 🤪Arkadaşım benim yıldızım nerde sen ondan haber ver sen mi aldın 😂
-
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Sabri şakanızdan bahsetmiyorum. Siz adımı anmadan beni ve diğerlerini kasederek bahsediyorsanız bende bahsedebilirim primci diye düşünüyorum.
-Karışmak istemiyordum. Ben paylaşım yaptığımda çok bilmiş oluyorum genelde.
-neyse ben yine çok konuştum. Sonra insanlara sıra gelmiyor.gerek yok salt muhabbet edin laf sokma çabasına girmeyin.
Ben hiç alakası olmadan bu yorumları yapanlar için dedim. Size söylemek istediğimi geri döndüğümde söylemiştim zaten. Herhangi bir tepki vermemeniz benim için o olayı zaten bitirmişti. Ama primci yorumuyla geri dönüş yapmak istediğinizi hissettim.
Beğendim yorumunuzu, burada bitebilir bence bu muhabbet. -
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
🙃🙃🙃
Çok pozitif bir arkadaş. Yolda yürürken çektiği bir video sunu izlemiştim. Başka video sunu izlemedim ama ilgi alanım dışında kaldı. Görüpte kızmaz umarım. 🤪Arkadaşım benim yıldızım nerde sen ondan haber ver sen mi aldın 😂
Yemişler senin yıldızı 🤣
Dur ben de siliyorum yıldızları, senin yoksa benimde olmasın. No gadarrr. 🙃 -
Benim de yıldız takıntım vardır. Kıyafetlerim, oğlanın odası, kolyelerim, küpelerim, oğlanın kıyafetleri... yıldız bir hastalık belki youtube kanalım yok amaa yıldız görünce ben de geleyim aklınıza :) :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum