DV2022 Bekleme Odası
-
@hayallerabd benim sözleri hatırlatın bakim :D gerçi bir sana söz verdim başka bir de genel mangal sözümüz var :D
-
@Sui, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ramazan Bu bilgi yanlış. Şöyle son 5-6 sayfayı okuyayım dedim de ısrarla bu yanlış bilgiyi iddia ettiğiniz için yazma gereği duydum. Low level format atmadığınız sürece istediğiniz şekilde biçimlendirin, isterseniz dosya sistemini de değiştirin, amatör biri için bile dosyaları geri getirmek oldukça kolaydır. Low level için profesyonel bir çalışma gereklidir.
Aynen ben harddisj i biçimlendirip üstüne windows 10 kurmuştum sonra yanlış harddisk i sıfırladığımı fark ettim yazılımcı bir arkadaş bir yazılım verdi 20 saat falan sürdğ ama %90 ı kurtuldu verinin
-
@Ping-PONG bir beğeni daha aldın demek böyle sinsilik yapıyordun sen ha.
-
@Sui 😔 arkadaş format attıktan sonra geri getirdiğini yazdı bende biçimlenen bir disk hiç bir programla geri gelmez dedim sadece eski diskin üzerine yazmazsanız
-

-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG bir beğeni daha aldın demek böyle sinsilik yapıyordun sen ha.
Çaktırma 3 yıldıza az kaldı. 🤣
-
Herkese İyi aksamalar dostlar
-
@bitkicel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
İyi akşamlar hoşgeldin
-
@Ramazan getirilebilir ama hala benim bildiğim diyorsanız bildiğiniz gibi devam edebilirsiniz :)
-
@Ping-PONG Sen varyaaa 🤣
-
@Ping-PONG Yıldız nasıl alınıyor ki?
-
Abi sana da bir iyi akşamlar diyeyim bir iletim daha olsun. 🤣
Sağlık sıhhat çoluk çocupunda bir sonraki iletimde sorucam. Maksat yıkdız olsun. 🤣 -
@tolgasatir eyvallah dostum nasıl gıdıyor heyecan var sanırım millet :)
-
@Rhonster Tamam boynumuz kıldan ince siz nederseniz o
-
@Ping-PONG coluk cocuk sımdılık yok kısmetse amerıkada :) Allah bilir artık
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Her 500 ileti veya beğenide yüksek olan hangisiyse bir yıldız alıyorsun.
-
@tolgasatir eyvallah dostum nasıl gıdıyor heyecan var sanırım millet :)
Sorma ya yaz et derken zaman geçiyor çıkamıyoruz forumdan 😁 hayır çıksa daha da gerilicem de heycan şuan daha ağır basıyo
-
@Ramazan konuyu başka yere çekmeyin lütfen :) burada baştan geçenleri ve neyin nasıl olabildiğinden anlattık o kadar.
-
@Ping-PONG Heee anladım.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Her 500 ileti veya beğenide yüksek olan hangisiyse bir yıldız alıyorsun.
Benim 500 iletiyi geçti kim aldı benim yıldızımı arkadaşım geri versin kim aldıysa 😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum