DV2022 Bekleme Odası
-
@Emre-Kalafat ilk 2000 yıllarında mektupla işler yürüyordu düşün 21 yıldır bu sistemi değiştirmediler. Gerek görmüyorlar.
-
@ayvalik10 mevcut sistem hızlı kolay ve erişilebilir.
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir ulaşamadığımızın delisiyiz kısaca :D ben ki kırmızı eti sevmem bile ama mangal hayalleri bende de var :face_with_tears_of_joy:
Sana söz ceylan tandır yaptırıcam. Bendensin limitsiz. 🤣
-
@Ping-PONG kesinlikle katılıyorum
-
@Ramazan hayır başvuru tarihi ile sonuçların açıklanma arasında ki süresi uzunluğu eski sistemden geliyor.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster primcinin yasağı bitti, aklına her geleni yazan banlı 😂
Sabri nin bulunamayan topunun peşine düşseniz kesin bulunurdu. Yeteneklerinizi değerlendirin bence.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster gırgır şamata giderken kaptanın olayını boşver oldu bitti tamam boşver de bu et nedir
Kaptan değil Fatih Abi Zabit, Kaptan olan @denizci10
Seviyorum senin tepkilerini, güzel insansın 🤣Estağfurullah kardeşim... @ayvalik10 ben de niye seninle de iyi anlaşıyoruz diyordum... 😎😉
-
@Ping-PONG ne haliniz varsa gülün fevzi bey
bir de cümlelerinize girişlerinizi kontrol edin, böylece hiç sorun çıkmaz -
Çekilişi yaptılar totem falan yaparak kazanmaya çalışmanın alemi yok
Açıklanma tarihini bekliyoruz sadece -
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster Hayır silinen fotoğraf e posta yada bir belge geri gelmez 150 defa denedim 😂😂
valla ben 20 GB kadar fotograf ve video yu kurtardım harddisk den hemde üzerine windows 10 kurduğum halde :D
Mümkün,
Bununla ilgili 7 katman adında bir uzmanlık vardır.
Bahsettiğiniz şey çok basit bir şekilde çözülebilir bir durum. 7. Katmanda kaybolan bilgilerin bile daha önce CIA tarafından kurtarılarak delil olarak kullanıldığı görüşmüştür. 512kb ile şifrelenen süper şifrelenmiş dosyaların artık yeni nesil bilgisayarlar ile kırılabildiği bir dönemde yaşıyoruz. 🙃Bu konudaki en güzel ve yerinde örnek @denizci10 um verdiği ben harddisk imi yok ederim örneğidir. Bilinçli adamda zaten böyle yapar.
Mr. Robot dizisinde de bunun bir örneği vardı. İzleyenler sahneyi hatırlar. Yakalandığını sanıp harrdiskini önce matkap ile parçalayıp sonra fırına atıyor.
Güzel de bir bilgi vereyim size. Hard disk olarak eğer seagate kullanırsanız böyle durumlarda eğer içerisindeki bilgi sizin için önemliyse, parası karşılığında seagate size bu konuda destek olur.
-
@tolgasatir 😂😂😂 arkadaşlar kaybolan ve silinen dosya farklı şey bilgisayarınızı açın bir dosyayı silin sonra geri dönüşüm kutusunu boşaltın ve o dosyayı geri getirin yapa bilirseniz size güzel bir şekilde ödüllendireceğim
Bunu yapan 20-30 dolarlık third party yaxılımlar var. Bence ödül konusunu tekrar düşün derim. Azıcık araştırma ile herkes yapabilir. 🙃
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG uzakyol mu bende asıl su ürünleri müh. mezunuyum eğer devam etseydim 4. uzakyol oluyorduk
Hayır abi hem Telsiz hem de Elektro Teknik Zabitiyim.
-
@Ping-PONG 😓 aldanmayın derim recovery programları olmayan bir dosyayı kurtaramaz bunu programın yapan firmanın hizmet sözleşmesinde de yazmaktadır.
-
@ayvalik10 Evet o süre kendilerince güvenlik süresi sanırım
-
@Ping-PONG bizim üniversitenin araştırma gemisi vardı oradan yanı başındaki römorkor ile telsiz konuşması yapmıştık gemicilik dersleri de alıyorduk daha sonra dalışa gittik şimdi dalış hocasıyım.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG ne haliniz varsa gülün fevzi bey
bir de cümlelerinize girişlerinizi kontrol edin, böylece hiç sorun çıkmazPardon, siz yanlış anlamış olabilirsiniz. Futbol ile alakası olan herkes bilir konuyu. Sabri nin saha dılına vurduğu kaybolan bulunamayan bir top var. Resmi maçta. Dedektiflik anlamında söyledim. Yanlış anlamış olabiliteniz için özür dilerim ama o tarz cümleler kurmam ve kurandan nefret ederim. Cinsiyetçi yaklaşımlardan özellikle nefret ederim.
-
@Emre-Kalafat niye denemesin abartıyorsun biraz :) en az senin kadar gitmek istiyor onlarda.
-
@Ramazan Evet doğru disk biçimlendirildikten sonra herhangi bir şekilde geri dönüş yok bulut hariç . İnternette hiçbir şey silinmez, kaybolmaz :)
-
@Emre-Kalafat var her seferinde de açıklıyoruz eski dosyayla yürüyen sistemden kalma zaman bu. araştırıp seçecek olsalar beni çoktan alırlardı .
-
@Ping-PONG 😓 aldanmayın derim recovery programları olmayan bir dosyayı kurtaramaz bunu programın yapan firmanın hizmet sözleşmesinde de yazmaktadır.
Tartışma yaratma amaçlı söylemedim. Yanlış anlamayın lütfen ama yeterince bilgiliyim bu konularda. Şu an çalıştığım firmada Kıdemli Network Uzmanı olarak görev yapmaktayım. Sağ tarafımda Siber güvenlik sol tarafımda Linux danışmanları oturuyor katta. Bütün gün sohbetlerimiz bu yönde ve yapılan işlemlere ve projelere sürekli şahit oluyoruz.
3 sene öncesine kadar Siber Güvenlik Departmanı mevcutta bağlı olduğum yöneticiye bağlıydı ve bizde belli oranda operasyonlara katılırdık.
Gerçekten ihtiyacı olduğunda yapılamadığını düşünmesin insanlar diye düzeltme ihtiyacı duydum sadece.
Sizinde başarısız deneyimlemelere şahitliğiniz omuşturve bu yüzden böyle düşünüyorsunuzdur. Yanlış düşünüyorsunuz demedim. Sadece bu şekilde de operasyonların gerçekleştiğini gördüğüm için paylaşmak istedim. 🙃
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum