DV2022 Bekleme Odası
-
@TughanTug aa hayırlı olsuun evlendiniz mi😊😊 geçen sene nişanlım diyordunuz dimi yanlış hatırlamıyorsam.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir ben eşlik ederim merak etme :D ama yüksek performans bekleme ameliyattan dolayı umduğun kadar yiyemiyorum umarım o zamana düzelirim :D
Eskiden bende 2 li menülerden yerdim şimdi tıkanıyorum yaşlanıyorum sanırım :D
yemek mi var ben yerim ne kadar olursa D:
Hamburger restoranları deneme turu yapalım diyoruz da @Rhonster ve @hayallerabd ile :D
bana uyar en fazka yiyin hesap ödemez de yapalımmı nolur :D
-
@tolgasatir ben eşlik ederim merak etme :D ama yüksek performans bekleme ameliyattan dolayı umduğun kadar yiyemiyorum umarım o zamana düzelirim :D
Hamburger restoranları deneme turu yapalım diyoruz da @Rhonster ve @hayallerabd ile :D
zaten sınırsız et restoranı nasıl takip edicez :D
-
zaten sınırsız et restoranı nasıl takip edicez :D
bana güvenin en çok ben yerim ben hep açım çünkü
-
@tolgasatir golden corral diye bir sınırsız restoranta gitmiştim.. açık büfeydi, kırmızı/beyaz etinden sebze meyvesine, içeceğinden tatlısına her şey elinin altında.. ama öyle düşündüğü kadar çok yiyemiyor insan :D gözü doyuyor herhalde :D yine de istersem, istediğim zaman yerim rahatlığı çok güzel bir şey :D
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir golden corral diye bir sınırsız restoranta gitmiştim.. açık büfeydi, kırmızı/beyaz etinden sebze meyvesine, içeceğinden tatlısına her şey elinin altında.. ama öyle düşündüğü kadar çok yiyemiyor insan :D gözü doyuyor herhalde :D yine de istersem, istediğim zaman yerim rahatlığı çok güzel bir şey :D
muhtemelen şuan uzak geldiği için bize böyle konuşuyoruz :D
-
@ahsenaydgdu Yok doğru hatırlıyorsunuz henüz değil, inşallah kazanırsak gitmeden evleneceğimiz için şimdiden antrenman yapıyorum :face_with_tears_of_joy:
-
@tolgasatir ulaşamadığımızın delisiyiz kısaca :D ben ki kırmızı eti sevmem bile ama mangal hayalleri bende de var :face_with_tears_of_joy:
-
@Emre-Kalafat en fazla yiyen öder yapıyoruz biz üzgünüm benim olduğum masada bu kural geçerli :D
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir ulaşamadığımızın delisiyiz kısaca :D ben ki kırmızı eti sevmem bile ama mangal hayalleri bende de var :face_with_tears_of_joy:
Etin hertürlüsü güzeldir kırmızı beyaz diye ayırmam sadece domuz eti yemem sevmiyorum kokuyor yaw.
-
@hayallerabd ahtapot filan deneyecez ha unutma :D
-
@Emre-Kalafat en fazla yiyen öder yapıyoruz biz üzgünüm benim olduğum masada bu kural geçerli :D
o olmaz o sayılmaz ben doymam kolay kolay :D
-
@Emre-Kalafat ödersin ozaman hesabı şansına küs :D ya da beni pilavlık sayın ameliyatlıyım whopper jr. ile doyan adamım ben :D
-
@Emre-Kalafat @Rhonster deniz ürünlerin affı olmaz şakası olmaz yedikten sonra o kadının videosunun yeni versiyonu çekilir aman dikkat :)
-
@Emre-Kalafat ben de sıcak bakamıyorum domuz etine.. onca et varken domuza meyletmiyorum :D
-
@Emre-Kalafat ödersin ozaman hesabı şansına küs :D ya da beni pilavlık sayın ameliyatlıyım whopper jr. ile doyan adamım ben :D
tamam sen fasulyedensin ben yerim bro güzel yerim :D hele etse baya iyi yerim :D ve yerim yerim kiloda almam 88 kiloyum
-
@Rhonster ben tamamım onu sen unutma :D
-
@hayallerabd kendi ayağıma sıktım resmen :D
-
@TughanTug ahaha dedim pandemi de nikahı aradan mı çıkarttınız acaba diye 😊 hayırlısı olsun tez vakitte, şu 8 mayısa çok anlam yükledik 2-3 gündür allahım sen yüzümüzü kara çıkarma der oldum.
-
@Emre-Kalafat hey gidi eski günler bende iyi yerdim süper yerdim hayvan gibi yerdim öküz gibi yerdim :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum