DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir evet öyle yıllık vergi bildirimi yapıyorsun zaten abd sana diyor ki eksik vergi ödemişsin şu tarihe kadar öde ya da fazla yatırmışsın al paran.
Hayırlısı inşallah DV2022 mülakat deneyimleri sayfasına geçiş yapabilirsek inşallah orda daha detaya ineriz :) @ayvalik10 senin 9 mayıs paketinde bu konu da var mı
-
@tolgasatir 8 mayıs kazandın amerikada ki evi açana kadar iş bulmaya kadar ki herşey 123 adet slayt
-
@ayvalik10 Vallahi büyük hizmet tebrikler
-
@Hyller çıkmazsa zaten bir de kpss heyecanım var benim heyecan hiç bitmiyor :)
-
@physicismagister ben kurtuldum o dertten atama bekliyom :D
-
@b2cberrak inşallah bakalım şans gülecek mi yüzümüze 😊
-
@Rhonster çıkarsa bırakırım zaten anında 😂
-
Çıkarsa ayrıntılı yazarım size örneklerle Amerika ile ilgili tek bildiğim şey :)
-
@physicismagister bırakma ne olacağı belli değil son 2 yılda olanları gördün.
-
@physicismagister Şimdiden başarılar
-
@Rhonster Hangi meslek için?
-
geçen memurlar net e girdim sağlık sayfasına biz süperiz valla orası resmen kaos ortamı çok fena
-
@HAYAT kpss için mi ? ben hemşireyim 2 yılda birdi bizim sınav 7 8 ay oldu herhalde ben sınava gireli. yanlış anladıysam tekrar sorarmısınız :D
-
@ayvalik10 tebrikler ya ne emek :folded_hands:
-
@Rhonster Evet geçtim atama bekliyorum deyince :) Memurlar net felaket bir yer ya kavga var ya da eş arayan :)
-
@HAYAT biz birbirimize yardım ettiğimiz sürece 400 yıl ayakta kaldık ama bir kişi gelip art niyetlilik yaparsa biteriz ondan dolayı ailecek sımsıkı bağlıyız birbirimize
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir 8 mayıs kazandın amerikada ki evi açana kadar iş bulmaya kadar ki herşey 123 adet slayt
Hay maşallah eline emeğine sağlık🙏🙏
-
@HAYAT eş orada mı aranır ya :D hemşire olarak bekliyorum bakalım atamayı
-
@tolgasatir hatta amerikaya gidince olmazsa Türkler için bırak kırmızı çizgi çekmeyi çin seddi çekilecek bir malzemede yazıyor.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum