DV2022 Bekleme Odası
-
sekizkarakter
-
Hangi eyalette ortalama ne kadar maaş ile sıkıntı çekmeden yaşanır? Bununla ilgili bir çalışma var mı gözünüze çarpan? Ama öyle kira şu kadar gider bu kadar şeklinde değil. Mesela New York 6000$, Florida 4500$ gibi. Biliyorum çok değişkenlik gösterir evi tuttuğun yerden okul puanlarına göre ama sadece ortalama bir şey istiyorum. Var mı böyle bir tablo falan?
-
sekizkarakter
-

-
@gagappug amerika hiç bir şekilde ırkçılığa izin vermiyor geçmiş olsun sosyal medya hesaplarınızı paylaşmak zorundasınız kontrol edilecek bunlar.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir izledim dün akşam baya bi sonunu getiremedim ama tebrik ediyorum yanlız İlkay Zaman da çok profesyonel bir konuşmacı kesinlikle demi 🙈 Hayırlı bol kazançların olsun inşallah gökyüzüne Değeriz 8 mayısta hep beraber
Adam sırf çene zaten :) Teşekkürler bu arada inşallah kazanıcaz :)
-
sekizkarakter
-
@tolgasatir Sohbeti sarıyor ama.
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Sohbeti sarıyor ama.
biz yayından önce de konuştuk defalarca, yayından sonrada gene bi yarım saat muhabbet ettik çok kafa adam :)
-
Hayat güzel, dert tasa yok ohh yediğin önünde yemediğin arkada miss. 9 - 6 mesai derdin yok falan filan işte
-
@serhıldan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir marketlerde çalışan işçilere ihtiyaç varmış saadeti 19 dolar veren yer bile var
valla çıksın da ne iş olsa yaparız :)
-
@tolgasatir Numarası var mı? 😂
-
@ozlemmm abd nin her yeri klima o yüzden zorlanmaz dışarıda güneş altında çok takılmazsa :D
-
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Numarası var mı? 😂
yok skype dan konuşuyoruz :D
-
@ayvalik10 uber lyft yapamazlar ama doordash grubhub amazon flex yapabilirler artık getir götür işinin genel adı uber oldu zaten :D
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Özgenç müziksiz olmaz giderken müzik çalalım
https://www.youtube.com/watch?v=ic3-fd1iIIAKorkunç büyücü @Rhonster var o kötü 🤣🤣🤣
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10 uber lyft yapamazlar ama doordash grubhub amazon flex yapabilirler artık getir götür işinin genel adı uber oldu zaten :D
Kağıt peçete selpak gibi 😂
-
@Ping-PONG timsahlarda azman
-
@Chandler kesin var o yüzden olmayan diye sorma :D diğer gerçekten olmayan arkadaşlar içinse boş bırakacaklar yoksa yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum