DV2022 Bekleme Odası
-
@quikless hayat kuzeyde dogru tercih :)
-
@yekta, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG bilmiyorum belki uyumaniz gerekebilir :))
Ama siz artık NASA ile aynı topraklarda yaşadığınızdan içün bir cevap şiittirebilirdiniz bence. Bizim borlarda suyundan içmek diye bir sözü vardır böyüklerin. :D
-
@yekta 8 mayısta güzel haberler alırsak mutlaka rahatsız ederim sizi :)
-
beyler bayanlar kusura bakmayın çok sayfa olmuş son girdiğimin üstüne de hepsini okumaya malesef vakit tok, çekiliş ile alakalı önemli durum haber gelişme filan var mı ? bilmemiz gereken ya da teşekkürler.
-
@muhammed01 sadece sohbet muhabbet bir gelişme yok. artık son saatler bekleyiş devam ediyor.
-
@quikless tamamdır teşekkürler
-
@muhammed01, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
beyler bayanlar kusura bakmayın çok sayfa olmuş son girdiğimin üstüne de hepsini okumaya malesef vakit tok, çekiliş ile alakalı önemli durum haber gelişme filan var mı ? bilmemiz gereken ya da teşekkürler.
Herhangi bir değişiklik yok. Cumartesi akşamını beklerken geyik yapıyoruz. Pek bişey kaybetmiş sayılmazsınız.
-
@Ping-PONG teşekkürler . son 2 gün kalmış 7 ay geçti gitti vay be , herkese bol şans
-
@muhammed01 rica ederim :thumbs_up:
-
benim totemim son gun basvurmakti :) genelde son gun basvuranlar kazaniyor :)
-
@yekta eyvallah dostum
-
@muhammed01, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG teşekkürler . son 2 gün kalmış 7 ay geçti gitti vay be , herkese bol şans
Çıkarsa Ekim' e çıkmazsa gelecek sene mayısa kadar :D
-
@yekta mülakat gününde neler hissettiniz ve mülakatınızda neler soruldu nasıl geçti? 😅😅
-
@yekta, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
benim totemim son gun basvurmakti :) genelde son gun basvuranlar kazaniyor :)
Sana mikemmel bir makara konusu vereyim mi :D
-
:D aynen , çıksa keşke şöyle case number ilk 100 içinde olsa da ekimde mülakatı bitirip kasımda giriş yapsak :D
-
@yekta sayın @crazycells'in en sevdiği muhabbet :)
-
Son gun basvurmustum :)
-
@Joey ben 2018 de son numarayla gecmistim :) 2488x du numaram 25k larda bitti vize . sonra hersey cok hizli oldu . doktor ungana gittim asi oldum ordan konsolosluk cok basit sorular soruldu . sonra hoppp amerika . vizeyi aldim 1 hafta icinde geldim 3 sene oldu daha donmedim :)) cok heyecanli bir surec insallah sizde yasarsiniz
-
benim en çok merak ettiğim şeylerden birisi, koskoca evler nasıl 1+1 oluyor. o 2-3 katlı evler 2 daire gibi mi oluyor :)
-
@yekta vay bee, inşallah ya
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum