DV2022 Bekleme Odası
-
@yldrmmm Nasipse Amerikayı İnşa edeceğiz birlikte:)
-
@yldrmmm ben de farksız değilim açıkçası bakalım çok umutlanıp büyük hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
-
@YapayalnızGotoU-S gökdelenler dikecegiz central parka 😂😂
-
@yldrmmm avm daha uygun gibi central park alanına :face_with_tears_of_joy:
-
@physicismagister ben hissediyorum bütün şansımızı burdaki çekilişe sakladık bana öyle geliyor 😂
-
@yldrmmm Çok yükselmeyelim.Düşeriz. Ki ben düştüm . Ama yine de düşmeye alışık olduğumu sanmıyorum:)
-
@mexido, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
15-16 senedir basvuruyorum 5 yildar da esimle aile olarak basvuruyoruz bu yil da kizim da dahil oldu :) 2 kez abd de bulundum 2011 de f1 ogrenci olarak bekar ve 2020 de esimle turist olarak bulunduk. Bu yilda esim ben ve kizimla umarim green card ile bulanabiliriz :))
Gerci cikacagindan hic umidim yok ama her sene duzenli olarak da basvurmadan edemiyorum. Yas 35 oldu yolun yarisi. Bir omur bitti nerdeyse ama green card cikmadi hala daha da cikacagini dusunmuyorum acikcasi ilk gun ki heyecan kalmadi artik. Bakalim kismet nasip ne kadar istesende olmuyor malesef elden gelen birsey yok ne yazikki, hakkimizda hayirlisi artik.üstadım sen artık düş amerikanın yakasından bence :D adamlar daha ne yapsın
-
@YapayalnızGotoU-S avm de güzel fikir 😂
-
@Hyller robin ama kısaca rob diyoruz :)
-
Amerikalı yetkililer şu form sitesini kullananların istekliliklerini görseler vijdana gelip yeni bir vize türü başlatır adını da HVAG (Hadi Valizlerinizi Alın Gelin) vizesi koyarlardı.. :)
-
@Hyller @ahsenaydgdu @Zelene az bakın hesaba hepsini tek tek aldığımızı hayal edin 🥺
-
@yldrmmm, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@physicismagister bende inşaat mühendisiyim çıkarsa amerikada kendime ait bir inşaat firması kurmak istiyorum öyle bi hayalim var gerçek olursa eşinizede ıs konusunda yardımcı olurum 😂
@yldrmmm okudunuz mu bilmiyorum ama bir hayalimiz var inşaat firmasında çalışmaya da hazırız 😁 Tarek e rakip olcaz ev yenileyip imece satıcaz kazandığımızı da yiyeceğiz 🙈
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller @ahsenaydgdu @Zelene az bakın hesaba hepsini tek tek aldığımızı hayal edin 🥺
@hascerob naptın sen bittim 🥴
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Çekilişe kadar oyalar bizi diye gönderdim :)
-
@Hyller yeterki çıksın her ıs yapmaya raziyim 😂
-
@hascerob düşünsene gitmişsin tek derdin sunum pehh
-
https://www.youtube.com › watch
-
@hascerob düşünsene gitmişsin tek derdin sunum pehh
Geberik gelin dönemlerimde belki uğraşırdım ama şu an tencerede pişirip kapağında yiyecek kıvamdayım :) olası bir gitme durumunda nereden ne alınır onları görmek hoşuma gidiyor.
-
@physicismagister bende inşaat mühendisiyim çıkarsa amerikada kendime ait bir inşaat firması kurmak istiyorum öyle bi hayalim var gerçek olursa eşinizede ıs konusunda yardımcı olurum 😂
@yldrmmm okudunuz mu bilmiyorum ama bir hayalimiz var inşaat firmasında çalışmaya da hazırız 😁 Tarek e rakip olcaz ev yenileyip imece satıcaz kazandığımızı da yiyeceğiz 🙈
😂😂
-
@Hyller yeterki çıksın her ıs yapmaya raziyim 😂
@yldrmmm Biz de boya badana alçı sıva mühendislerimiz de var mimarımız da yeter ki çıksın 🙏 @ahsenaydgdu @hascerob @Zelene @bidünya @HAYAT unuttuğum var mı bilemedim kızlar 🙈
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum