DV2022 Bekleme Odası
-
@YapayalnızGotoU-S teşekkür ederim hepimiz için iyi olur umarım🍀
-
@YapayalnızGotoU-S merak ediyor ve gerçekten diliyorum senin içinde hayırlı olmasını.. 🗽🙏🏻
-
@Emtee Houston, TX.. İnşaat mühendisleri için iş potansiyeli fazla diye biliyorum
-
@Emtee Çok Teşekkür ediyorum.
-
@Emtee sizde mi inşaat mühendisisiniz?
-
@quikless Land Surveyor 😂 Harita Teknikeri yim ben.
-
Slm millet. Çok merak ediyorum. Bu usa'da kaynakçı olarak çalışan bizden birileri yokmu acaba
-
@physicismagister inşaat mühendisimisiniz ?
-
@Hyller abla zaten avukatsız amerikada sanmıyorum pek bir şey yapamayız, gcsiz olarak gidince herkes bi avukata illa yolu düşüyor.
-
@Emtee Yanlış anlamışım sanırım @physicismagister inşaat mühendisliğiyle ilgili bilgi vermiş :) sizinle de benzer meslekler. İnşaat için olmazsa olmaz :)
-
@yldrmmm hayır eşim inşaat mühendisi ben fizik öğretmeniyim
-
@quikless öle biz olmassak ölçü alamazlar @physicismagister hakkımızı yedimeyiz 😂🐊🙏🏻
-
@physicismagister bende inşaat mühendisiyim çıkarsa amerikada kendime ait bir inşaat firması kurmak istiyorum öyle bi hayalim var gerçek olursa eşinizede ıs konusunda yardımcı olurum 😂
-
@yldrmmm çıksın da olabilir tabiki neden olmasın :)
-
@physicismagister inşallah çıkar
-
@yldrmmm inşallah bakalım saatler sonra öğreneceğiz:)
-
Bana soran olmadı Ancak sektörümüz aynı olduğu için açıklama gereği duydum Özür. Arkadaşlar İnşaatçıyım bende. 20 yıldır inşaatların statiğinden mekaniğinden elektriğinden otomasyonundan mimarisinden tadilatından yapmadığım proje kalmadı..bayramdan sonra başlamaya hazırlandığım, her biri ayrı yerlerde ama aynı ilde olan 300 e yakın dairenin ilk aşamada mekanik ve elektrik projeleri var olmasına rağmen İlla Amerika diyorum...Kısmetse.
-
@yldrmmm bende yeni mezun inşaat mühendisiyim. düşünürseniz aklınızda olsun :D
-
@physicismagister ben pek umutlu değilim acikcasi pek şansım yoktur ama umarım hayattaki butun şansımı burada kullanırım:)
-
@tolgasatir Heyecan oldu mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum