DV2022 Bekleme Odası
-
merak ediyorum olurda çıkarsa Youtube'a içerik üretmeye başlamayı düşünen var mı aramızda ?

-
sekizkarakter
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller 3 günlük gelenler ve çıkınca gelecekler ve birkaç ay önce gelenler ve hep burada olanlar
Valla ben yeni fark ettim siteyi yeni dediğimde aylar oldu tabi ama geçen sene başvuru da bilmiyordum.
-
sekizkarakter
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Çıkarsa sizi gıcık etmek için yeni hesap açıp gelicem öylesine başvurdum çıktı hiç haberimiz yoktu forumdan yeni öğrendim diye yazıcam hahaha

Bugün aynısını düşündüm

-
@Kaptomeister ben varım

-
@Kaptomeister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
merak ediyorum olurda çıkarsa Youtube'a içerik üretmeye başlamayı düşünen var mı aramızda ?

Becerebilirsem olabilir, terapi gibi gelir bence. çekenlerde bu sebeple çekiyor olabilir.
-
@Chandler işte beklediğim içerik bu ya söylemek istiyordum linç yemiyim diye söylemedim. ilk abone ve katıl butonuna tıklayacak benim

-
@Kaptomeister Ben düşünüyorum

-
-
@Kaptomeister güzeel ilk abonemiz bro

@Chandler -
@tolgasatir katılıyorum özellikle yanlız gidenlere terapi oluyordur.
-
@tolgasatir alinmaca yok bende çıkmayınca küsüyorum sonra 3 ay kala başlıyorum takılmaya son ay da yazıyorum
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Pandemi desteğinde Türkiye 1. olmuş, öve öve bitiremediğiniz, gitmek için her şeyi yaptığınız ABD listeye dahi girmemiş. Türkiye 1. , Brezilya 2. , Hindistan 3. Güney Afrika 4. olmuş

A haber mi ATV mi diye soracaktım düzenledin

-
@tolgasatir büyüdüklerinde annee babaa teşekkürler iyiki herşeye katlanıp gelmişsiniz diyeceklerinden şüphem yok
sonuçta biz zaten ortalama bi yaştayız ve bu ülkede daha ne olur dediysek oldu bunları yaşadık. onlar yaşamasın diye uğraşıyoruz.. -
@hayallerabd gençliğin mi

https://www.youtube.com/watch?v=E-qoRj2R9E4 -
Sorunun doğrusu '' Youtube'a içerik üretmeyi düşünmeyen var mı ? " olmalıymış
herkes niyetli çıktı 
-
@tolgasatir Greencard başvuruları iptal edilebiliyor mu ben bu haberden sonra artık gitmek istemiyorum

-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Çıkarsa sizi gıcık etmek için yeni hesap açıp gelicem öylesine başvurdum çıktı hiç haberimiz yoktu forumdan yeni öğrendim diye yazıcam hahaha

Ben de ''ya zaten benim adıma kuzenim öylesine başvurmuş, uçak bileti konaklama falan karşılarlarsa belki giderim'' diyeceğim.
-
@Kaptomeister yok yaa bizimki zaten ortak olur @Chandler ile

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum