DV2022 Bekleme Odası
-
@Chandler olmazmı 😂
-
@MySea kesin yaparlar abi😂
-
@abrakadabra doğru biliyor muşum :)
-
@Hyller kuzum bize zaten çıktı sen bilmiyormusun😀
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@abrakadabra ben öyle olduğunu iyi hatırlıyorum çünkü forumdan birisi geçen yıllarda yazmıştı okul kayıt edebileceklerini söylemişler ama öncelikle ilk kayıt döneminin bitmesi gerektiğini belirtmişler yer kalırsa kayıt ederiz problem olmaz demişler başlıklara bakarsan görebilirsin belki.
Bekleme listeleri oluyor, orada sira gelirse kayit yapiyorlar. Gelmeyebiliyorda. Ozellikle eger iyi bir okulsa.
-
@abrakadabra doğru biliyor muşum :)
Okul baştan alırım deyip kota kalmaz ve almazsa, çocuk ortada kalacak yani :D
-
Merhaba forumdaşlar, başvuru esnasında geçerli olan fakat şu an geçerliliğini yitirmiş (14.01.2021 de expire oldu) pasaportumun çekilişe herhangi bir etkisi olur mu? Bu hususta bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob aşı kartı olan yetişkinlere ona göre aşı yapılıyor diye biliyorum. aşı masrafı kişiye özel oluyor yani . kimine 200 dolar kimi 250 300 o an orda belli oluyor
Benim aşı kartım yoktur ki. Kimliğimi çıkardıklarına dua etmeliyim hayatta saklamamıştır annem
Eminim kimlikte ki doğum tarihin gerçek tarih değildir deme 😄
Yok o kesin doğru :)
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob aşı kartı olan yetişkinlere ona göre aşı yapılıyor diye biliyorum. aşı masrafı kişiye özel oluyor yani . kimine 200 dolar kimi 250 300 o an orda belli oluyor
Benim aşı kartım yoktur ki. Kimliğimi çıkardıklarına dua etmeliyim hayatta saklamamıştır annem
Eminim kimlikte ki doğum tarihin gerçek tarih değildir deme 😄
Yok o kesin doğru :)
Ben 1 Ocak dogumlulara hep suphe ile yaklasirim :D
-
@hascerob 3 kardeşiz hepimizi bir ay sonra yazdırmış babam bırak gününü kaçlı olduğumuzu bilmez 😄
-
@abrakadabra uyarmışlar zaten dolabilecek bir okulsa boşa beklemeyin diye.
-
@abrakadabra ev kiraları boşa yüksek değil iyi okul bölgelerinde özel okula yıllık 10 bin 20 bin dolar vermektense iyi bir ev ve mahallede öderim fazla kira ödeyerek diyor çoğu kişi. bu arada bazı başarılı liselerin yıllık ücreti 40 bin 50 bin dolar :D
-
@hascerob 3 kardeşiz hepimizi bir ay sonra yazdırmış babam bırak gününü kaçlı olduğumuzu bilmez 😄
Benim canımın içi babam ertesi gün hemen çıkarmış kimliğimi.. hayatında ilk defa at yarışı oynamış ve ismimi birinci gelen at isminden esinlenerek koymuş! Allahtan atın ismi abuzer değilmiş :) herhalde unutmamak için ertesi gün koştur koştur gidip çıkardı kimliği :)
-
@abrakadabra ev kiraları boşa yüksek değil iyi okul bölgelerinde özel okula yıllık 10 bin 20 bin dolar vermektense iyi bir ev ve mahallede öderim fazla kira ödeyerek diyor çoğu kişi. bu arada bazı başarılı liselerin yıllık ücreti 40 bin 50 bin dolar :D
Aman o burada da öyle ama en azından amerika’da kazanabiliyorsun. Alım gücü düşük okula bütçe daha rahat ayrılır.. burada öyle mi? Can hıraç çalış didin elinde hiçbir şey yok..
-
Üniversite çağına kadar devlet okuluna göndermeyi planlıyorum, tabi olur da green card çıkarsa 😃
-
Benim canımın içi babam ertesi gün hemen çıkarmış kimliğimi.. hayatında ilk defa at yarışı oynamış ve ismimi birinci gelen at isminden esinlenerek koymuş! Allahtan atın ismi abuzer değilmiş :) herhalde unutmamak için ertesi gün koştur koştur gidip çıkardı kimliği :)
Hahahha böyle bir hamleyi ben yılların ganyancısı babamdan beklerdim
-
2018 yilinda bir arkadasin yegeni ziyaret etti bizi, Boston civarlarinda ozel bir lisede okumak icin gelmisti. Yillik ucreti yanlis hatirlamiyorsam $50 bindi. Yurt, yemek ve kitap masraflari ile beraber $60 bini geciyor demisti.
-
@MySea yıllık kafadan tek evlada 60 bin dolar bizim etimiz butumuz ne abi ben hemşire olarak bile karşılayamam :D
-
Hahahha böyle bir hamleyi ben yılların ganyancısı babamdan beklerdim
Bizim ki ilk defa oynamış kazanmış ve zirvede bırakmış :) atın ismi de bana hatıra kalmış :)
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
2018 yilinda bir arkadasin yegeni ziyaret etti bizi, Boston civarlarinda ozel bir lisede okumak icin gelmisti. Yillik ucreti yanlis hatirlamiyorsam $50 bindi. Yurt, yemek ve kitap masraflari ile beraber $60 bini geciyor demisti.
Tabi koşullar herkes için farklılık gösterir ama bu rakam bana çok fazla geldi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum