DV2022 Bekleme Odası
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Masda Mobile oyunlar 2d veya 3d yaptığımız oluyor. ikisindede fazlasıyla tecrubem var mobile tarafta
Hangi yazılım dillerine hakimsin ?
-
Son 4 gün kaldı bekleme yöntemleriniz neler? 😄
-
@mutlukurt0534, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hadi-BE 2013 ten beri deniyor musun hocam. Hala çıkmadı mı ? :/
Valla onlar hatırladıklarım. Başvuru belgesi duranlar. Onlardan öncesi de olabilir ve henüz çıkmadı diyelim :)
Sadece 2018 de sanırım sonadan tekrar bir çekiliş gibi bir şey olmuş. Aklımda kaldı o olay. Acaba o zaman kazanmışmıydım? diye. -
Bana Çin çıktı la :D hiçte alakam yoktur. baya random bu ozaman
-
ben isveç filan :D çıkar diye düşünüyordum o değilde isveç tam benlik ülke yaw
-
Japonya, Çin, Madagaskar ne oluyor bize böyle :D
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
çok güzel bir anket herkes sonuçlarını paylaşsın bakalım

🙄
-
Bir umutla beklediğim en güzel yarınsın greencard 🙈
-
aha bir madagaskar daha geldi :D
-
random ya dünyada en son gideceğim ülkerlerden çin asyada 3 tane ülkeye giderim gerisinide tanımam japonya kazakistan güneykore başka ülkeden içeri adımı atmam hindistan çin bunların kapısından geçmem :D
-
yanlış değerlendiriyorsunuz dürüst değilsiniz arkadaşlar ilkinde Finlandiya 2. de Amerika çıktı :D tam benlik yerler :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
yanlış değerlendiriyorsunuz dürüst değilsiniz arkadaşlar ilkinde Finlandiya 2. de Amerika çıktı :D tam benlik yerler :D
asıl sen yalan yanlış doldurmuştursun :D
-
finlandiyada yaşamak isterdim ama doğruya doğru.
-
sanna marin var bi kere yani başbakanları
-
@Joey bol bol sigara içiyoruz
-
ankette bile şanşım tutmadı :D ilkince çin ikinci biraz cevap değiştirdim :D benim için çokta önemli olmayanları günay kore çıktı yabi çinden iyidir ama yinede bir isveç bir kanada bir amerikanya değil :D
-
Ben olmazsa Japonya'ya gitcem
Tokyo-hot😂 -
YouTube da kore sokak lezzetlerini izleyip duruyordum zaten
-
tayland niye çıkmıyor yarabbelalemin
-
burada başka bir video bu kişi doçent düşünce üzerine doktora yaptığı için diğer videoları da inanılmaz kalitelidir. Amerika da nerede yaşamlıyım videosu yapmıştı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum