DV2022 Bekleme Odası
-
@ayvalik10 vurdum duvara satıcam benim poloyu alcam volvo yu
-
@Chandler ne 5 serisi BMW mi
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler ne 5 serisi BMW mi
başka 5 serisi mi var kanka :D
-
@Chandler Bizim burada 1.6 170 beygir 1.000.000 TL ama onlarda 55.000 dolar ve 250 beygir. Bir terslik var.
https://www.bmwusa.com/build-your-own.html#/series/5/sedan -
@Chandler BMW yi ben de seviyorum ama Amerikan muscle alırım diye düşünüyorum ama Amerikan muscle almazsam BMW alırım kesinlikle 😄
-
moruk mustang falan oranın tofaşı bmw al bak keyfine @Joey
-
ama bak ocean driveda yanlıcaz ona göre
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
moruk mustang falan oranın tofaşı bmw al bak keyfine @Joey
Ben her şartta volvo cuyum sanırım, volvo kırmızı çizgim Türkiye de şansım yok bari orda alayım 🙄
-
Beyler kendiniz dışında green kart çıkacağını hissetiğiniz kişiler ibir yazın bakım ben başlıyorum bence @Rhonster 'a çıkacak bu sene hissediyorum @Chandler sen yine türkiyedesin brom üzgünüm ama SF gelirsen yerin bende hazır.
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Beyler kendiniz dışında green kart çıkacağını hissetiğiniz kişiler ibir yazın bakım ben başlıyorum bence @Rhonster 'a çıkacak bu sene hissediyorum @Chandler sen yine türkiyedesin brom üzgünüm ama SF gelirsen yerin bende hazır.
bu bana taktı haberiniz olsun greencard hüseyin falan diyodu biraz önce şimdi bahtımı kapattı :D
-
@Chandler kankam oranın Tofaş'ı ama oranın tofaşıysa biz de surmeyelim mi birazcık Amerikan muscle 😄😄 ben sürerim yani Amerikan arabası sonra BMW geçerim belki
-
bence hylere çıkacak gibi
-
Çok heyecanlıyım. 8 mayısta açıklanacak. :D bakalım kimlere çıkacak kimlere çıkmayacak. Ben genelde şansı çok düşük biri olarak çıkarsa ilk işim buraya yazmak olacak :D
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler kankam oranın Tofaş'ı ama oranın tofaşıysa biz de surmeyelim mi birazcık Amerikan muscle 😄😄 ben sürerim yani Amerikan arabası sonra BMW geçerim belki
Amerikada alman arabası alınmaz :D japon'a yanla :D bende mustang alırım ilk fırsatta valla
-
-
@Chandler sanki çok paran var ya 😄😄😄
-
@Joey paranın ne önemi var mühim olan insanlık
-
@Chandler Porsche bayisinde bunu soylersin adamlada 😄
-
ilahi @Chandler
-
Her şey tamam para yok diyosun 😁😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum